Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość el Matador

zrozumieć kobietę, czyli Mission Imposibble IV, V...X

Polecane posty

Gość el Matador

Wpisujcie najzabawniejsze historie o kobietach i najlepszejsze ich pomysły....

Gość el Matador
oczywiście IMPOSSIBLE, przepraszam za pomyłkę

Gość el gustliko
Ja znam taka jedna mila pania, ktora mi kupila drzwi do pokoju, tylko że zawiasy byby nie po tej stronie:))))).

Gość el gustliko
Hmmm wogole kobiety wychodza z zalozenia ze sie znaja na wszystkim, a my to jakis efekt uboczny ewolucji tylko jak co do czego przychodzi to nawet przyprawic obiadu bez faceto nie potrafia:P

Gość el Matador
A teraz opowieści: Byłem na imprezie u kumpla i ostro sie "zgrzałem". Z relacji naocznych świadków (sam nie pamietam tego etapu imprezy) dowiedziałem się, że pewna niewiasta poprosiła mojego kumpla aby wziął ją na barana. Z kolei ten mój dobry kumpel polecił mnie jako wykonawcę zadania. Kiedy jestem pijany staję się podatny na tego typu głupie pomysły...Oczywiście zadanie wykonałem(czarna karta w moim życiorysie). Następnie po wyjściu z imprezy ta sama laska chciała abym z nią poszedł (co oczywiście zrozumiałem w locie), ale iść z nią nigdzie nie chciałem. Ona taka zdziwiona, że jej odmówiłem powiedziała "ale przecież wziąłeś mnie na barana??". Zgłupiałem i mówie, że to przecież nic nie znaczy... kiedy ona na to "jak to???!!!!". Teraz już wiem, że "kobieta wzięta na barana"="ten koleś co ją wziął jest baranem i oczywiście na nią strasznie leci...".