blancmange 9 Napisano 2 godziny temu wszyscy ludzie na kafeterii to totalni śmiecie, ale o ja oczywiście trafię tę odpowiednią xD jedną i jedyną jak Ewa aka Piotr ze zdjęciem z netu, jakie to było kurrwa mać żałosne XDDDD Biedna caryca xD 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 27 Napisano 2 godziny temu 7 minut temu, blancmange napisał: wszyscy ludzie na kafeterii to totalni śmiecie, ale o ja oczywiście trafię tę odpowiednią xD jedną i jedyną jak Ewa aka Piotr ze zdjęciem z netu, jakie to było kurrwa mać żałosne XDDDD Biedna caryca xD Bez przesady. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blancmange 9 Napisano 1 godzinę temu 8 minut temu, xDxDxDxD napisał: Bez przesady. To nie są moje słowa xD A nazwij mnie ruda ...o i żółty papierze jeszcze raz socjopatą, to sobie posiedzisz ze swoich chłopakiem xD i Carycą sam na sam na nastroiku na zawsze xD HUGH ... HEFNER xDDDDDD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 48 Napisano 1 godzinę temu Co to jest? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
OdbytnicaBoża 9 Napisano 1 godzinę temu Stopa co ty się tak podniecasz plotkami dla starych bab z forum dla tychże lol Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
OdbytnicaBoża 9 Napisano 1 godzinę temu Przerażasz bardziej niż one smutny cpunie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wuj boży 9 Napisano 1 godzinę temu Power kûpole stają się dzięki tobie tylko bardziej potężne trochę wyluzować trzeba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 27 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, blancmange napisał: To nie są moje słowa xD A nazwij mnie ruda ...o i żółty papierze jeszcze raz socjopatą, to sobie posiedzisz ze swoich chłopakiem xD i Carycą sam na sam na nastroiku na zawsze xD HUGH ... HEFNER xDDDDDD Nie wiem o co chodzi ale przejawiasz jakieś symptomy socjopatyczne, ja podobno też. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wuj boży 9 Napisano 1 godzinę temu Ja nie ale nauczyłam się że jak coś czuję to mam wyluzować i polecam to najlepsze co da się zrobić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 710 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, xDxDxDxD napisał: Nie wiem o co chodzi ale przejawiasz jakieś symptomy socjopatyczne, ja podobno też. według kogo? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blancmange 9 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, OdbytnicaBoża napisał: Przerażasz bardziej niż one smutny cpunie Wracaj do szamba, poszukaj kolegi z kowbo, bo chyba nie chcesz żebym ci wyjebał w pysk i zamknął koparę tak jak WP wasze kowbojki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 27 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Qwerty88 napisał: według kogo? Według mojej matki. xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blancmange 9 Napisano 1 godzinę temu 5 minut temu, 250GodzinTak napisał: Co to jest? Już ty wiesz co to jest, amboniaro xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wuj boży 9 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, xDxDxDxD napisał: Według mojej matki. xd Moja też tak twierdzi o mnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 710 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, wuj boży napisał: Moja też tak twierdzi o mnie powiedz jej: Jaka mać, taka nać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blancmange 9 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, wuj boży napisał: Ja nie ale nauczyłam się że jak coś czuję to mam wyluzować i polecam to najlepsze co da się zrobić Daj zdjęcie kota, bo zaraz wszystkim się oberwie xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blancmange 9 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Qwerty88 napisał: powiedz jej: Jaka mać, taka nać Możesz sobie zapamiętać to co napisałem jeżeli cię jakieś krejzi i evki będą drażniły xD Pierwsza - ... z paryża, druga - żółte papiery xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wuj boży 9 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, blancmange napisał: Daj zdjęcie kota, bo zaraz wszystkim się oberwie xD Oddychaj 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 710 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, blancmange napisał: Możesz sobie zapamiętać to co napisałem jeżeli cię jakieś krejzi i evki będą drażniły xD Pierwsza - ... z paryża, druga - żółte papiery xD ok, dzieki za info, zapamietam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blancmange 9 Napisano 1 godzinę temu No i Klaudiusz, ale ona akurat ani trochę mi na nerwy nie działa. Za starego hajs baluj xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blancmange 9 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Qwerty88 napisał: ok, dzieki za info, zapamietam Zapamiętasz, wyciągniesz to z dupy znienacka jak mnie już nie będzie... daje ci gwarancje, że wszystko w tym temacie to prawda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 710 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, blancmange napisał: Zapamiętasz, wyciągniesz to z dupy znienacka jak mnie już nie będzie... daje ci gwarancje, że wszystko w tym temacie to prawda a gdzie sie wybierasz? Tylko nie rób głupot! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 48 Napisano 1 godzinę temu 13 minut temu, blancmange napisał: Już ty wiesz co to jest, amboniaro xD Że co? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
OdbytnicaBoża 9 Napisano 1 godzinę temu 17 minut temu, blancmange napisał: Wracaj do szamba, poszukaj kolegi z kowbo, bo chyba nie chcesz żebym ci wyjebał w pysk i zamknął koparę tak jak WP wasze kowbojki? Hahaha lecz się. Rozumiem że żółte papiery dotyczą ciebie cpunku xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blancmange 9 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Że co? Czemu to ja zawsze muszę czarną robotę odwalać? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 48 Napisano 1 godzinę temu 6 minut temu, blancmange napisał: Czemu to ja zawsze muszę czarną robotę odwalać? Kogo to obchodzi? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wuj boży 9 Napisano 1 godzinę temu 21 minut temu, blancmange napisał: Czemu to ja zawsze muszę czarną robotę odwalać? nic nie musisz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marazen 1 Napisano 54 minuty temu (edytowany) 55 minut temu, blancmange napisał: Wracaj do szamba, poszukaj kolegi z kowbo, bo chyba nie chcesz żebym ci wyjebał w pysk i zamknął koparę tak jak WP wasze kowbojki? A to Twój forumek? bo się panoszysz jak kogut w kurniku : ) Edytowano 54 minuty temu przez marazen Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grażyna Kleks 1 Napisano 48 minut temu Zostawcie kiełbe mojego męża pedauy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach