Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość GabrlielaY

Marokanczyk i Polka

Polecane posty

Gość GabrlielaY

moj maz jest marokanczykiem, i jest nam razem cudownie. Mieszkamy w Anglii :) 23 czerwca przyjezdzamy do Polski :) Juz sie nie moge doczekac :)

Gość Informatyk i Polka
moj jest informatykiem, mieszkamy w Polsce... :) nie wyjezdzamy do angli i co z tego? :P

Gość SNUPA
A ja lubię takie mieszane związki.Zycze wam dużo szczęscia!!!

Gość fajni są arabowie
nie zaprzeczę.. przystojni jak cholera niektórzy, ale jak dla mnie tylko seks wchodzi w grę..

Gość do dziewczyn
Wszystkim Polkom rozważającym wspólną przyszłość z mężczyznami będącymi wyznawcami Islamu, dedykuję ten oto krótki, aczkolwiek mocny materiał ku waszej przestrodze. Obejrzyjcie go sobie bardzo uważnie. Film jest w języku angielskim (wierzę jednak, że sobie poradzicie) i został zrealizowany w roku 2004 przez Theo van Gogha (będącego prawnukiem brata malarza Vincenta van Gogha) we współpracy z Ayaan Hirsi Ali, dziś niderlandzką feministką, niegdyś głęboko wierzącą muzułmanką, którą możecie oglądać w roli bohaterki materiału. Film trwa zaledwie 10 minut. http://www.youtube.com/watch?v=8a-BGqkC7CE&f eature=related W dwa miesiące po premierze filmu Theo van Gogh został brutalnie zamordowany w drodze do pracy na oczach przechodniów na jednej z ulic Amsterdamu. Oprawca marokańskiego pochodzenia postrzelił go 8 razy, podciął mu gardło niemal odcinając głowę, po czym wbił mu w tors dwa noże, przytwierdziwszy do jednego z nich 5-stronicowy tekst grożący zachodniemu rządowi i ogłaszający wyrok śmierci na m.in. Ayaan Hirsi Ali. Theo zginął na miejscu już w momencie postrzału. Od chwili wydarzeń mających wówczas miejsce Hirsi Ali pozostaje w ukryciu z obawy o swoje życie. Zatrzymany Marokańczyk w czasie rozprawy nie okazał żadnej skruchy i zapowiedział, że zrobiłby to po raz kolejny, zasłaniając się argumentem, że „w walce wierzących z niewiernymi przemoc jest dozwolona przez proroka Mahometa” i samemu podając się za męczennika. Tacy oni są drogie panie, ci wasi egzotyczni mężczyźni. To są dzicy, nieokrzesani ludzie, załatwiający sprawy i rozwiązujący problemy siłą. Także prośba do was, poświęćcie chwilę i przeanalizujcie sobie dokładnie ten krótki film i załączony do niego komentarz, zanim zdecydujecie się powiedzieć sobie sakramentalne „Tak” i wydać na świat potomstwo.

Gość wiem to niepoprawne polityczn
ie i pewno odrobinę rasistowskie, ale bycie z Marokańczykiem to obciach.

Gość ale nasze krajowe Panie
I nie piszcie, ze Polacy to rasici, Niemcy, Amerykanie, Kanadyjczycy, Francuzi tak samo z tych ciapatych smieja sie i wyzywaja

Gość przestancieeprzestancie
przestancie wszystkich do jedego worka wkladac znam jednego jest moim kumplem, zawsze moge na niego liczyc gdy mam jakies problemy, ma zone polke, polskie obywatelstwo i od lat mieszka w Pl

Gość przestancieeprzestancie
no tak a z nas plakow to sie nikt nie smieje :o

Gość wiem to niepoprawne polityczn
przestancie>>>>to logiczne, że nie wszyscy są tacy sami. Widziałaś kiedyś nację, gdzie wszyscy są tacy sami? Ale u nich, niestety, jest zdecydowanie mniej tych normalnych, fajnych niż tych baaaaaaaardzo niefajnych.

Gość dontana
witam wszystkich w zeszlym roku ,20 lipca 2011 wyszlam za maz za przystojnego wyksztalconego marokanczyka. 14 wrzesnia biezacego roku moj maz zostal aresztowany za pobicie mnie,poniewaz tego dnia odkrylam w moim prywatnym laptopie konwersacje pomiedzy nim a innymi kobietami o ktorych go poinformowalam. zawsze go kochalam, bo jestem glupia. chce powiedziec,ze ten narod rozni sie bardzo od innych narodow,choc caly czas mysle,ze kiedys sie zmieni .naprawde uwazajcie

Gość Iwcia0904
Witam wszystkich ja rowniez jestem zakochana w marokanczyku jest bardzo przystojny znamy sie nie dlugo ale nie moge przestac o nim myslec nawet na chwile

Gość mipecado
czesc wszystkim. Otóż niedawno nawet 3 dni po nowym roku 2014 napisał do mnie byly moj habibi .... mowi mi ze tesknił za mna ... chcial zebym znowu byla jego lover..... wspomniał tez ze jakbym z nim była w przyszłości... i kiedyś w przyszłośc***ojechali do angliii to poczułby się bogatym facetem na ziemi.... widząc go przez kamerke (widze jego palce i jakas obraczka szara cos tez jak sygnet) - pytam czy ma zone... mowi ze nie ma.... mowi, ze wiza droga pojechal do innego miast znaleźć prace zeby napracowac na wize do polski zeby ze mna byc. bajeczki z tyłka.... powiedziałam mu dowidzenia na zawsze 3 razyy i dobrze bo nie ufam mu juz od 3 lat.... te 3 lata zmieniły mnie bo duzo doświadczyłam przez zycie i jeszcze chyba doswiadcze.... miałam kolege który mial kobitke z polski ona go z***biscie kochała on jej nie. niech trzymają sie kobiet z krajów arabskich. dziewczyny lepiej byc singlem - bawic sie i korzystac z zycia z rozsadkiem niz byc z arabem ;)

Gość gość
a w p*****l jeszcze nie dostałas??? nie obrzezali cie zebys wierna była???? to wszystko przed tobą!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość gość
Witam,czy Marokanczycy w ogóle potrafią wybaczać.Znam.jednego Marokańczyka mieszkającego w Niemczech.Przyjechał do mnie do Polski.Gdy się spotkaliśmy okazało się że z seksu nici bo akurat miałam te dni.Wtedy on sie strasznie zdenerwował stwierdził ze go okłamałam ,nazwał kłamca i wyrzucił z hotelu.Patrzył na,mnie z pogarda,mimo iż wczesniej był cudownym facetem.Napisał mi tylko potem,ze nie chce miec ze mna nic wspolnego.Nie rozumiem dlaczego tak postapił? Przecież nie umawialiśmy się na seks.Od tej pory nie mamy ze soba kontaktu.Przepraszałam go kilkakrotnie bo głupia myślałam ze ja jestem winna tej sytuacji.Ale on był nieugięty. Dlaczego tak postąpił i czy faceci z Maroko potrafią wybaczać?

Gość gość
A nie mogliście iść w anal.?

Gość gość
Ty jesteś idiotka???a co on miał ci wybaczac? Prostak i cham z niego..

Gość gość
Nie jestem idiotka i nigdy nie byłam.

Gość gość
Masz racje,nie jesteś idiotka...jestes KRETYNKA :-( Brudas się wypial na ciebie,bo mu d/u/p/y nie dalas ,a ty chcesz zeby ci wybaczył. Brak slow na taka głupotę,

Gość gość
:-) :) :D :o) :] :3 :c) :> =] 8) =) :} :^) :っ)

Gość gość
:-D 8-D 8D x-D

Gość Asku0563
A ja jestem zdania, ze lepiej sprobowac niz zalowac ze sie nie sprobowalo

Gość gość
Ciemnota ze wsi chwali sie ciemnotą z pustyni XD

Gość 27letnia polka
ja mam chłopaka marokańczyka od prawie roku i jest super :) przystojny, zabawny, pracowity i kochający . może trafił mi się jakiś niespotykany typ marokanczyka, nie wiem. ale jest super :)

Gość gość
Marokanczycy to bardzo fajni ludzie :) kiedyś byłam byłam jednym