Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gorrrąca 25

3...2...1... zbiórka!!

Polecane posty

Gość innessa
jasne jasne jedna drugiej broni a tak naprawde chochlik i goraca to 2 faceci i to namietni przyjaciele od pieszczot, ale kto w dzisiejszych czasach sie publicznie przyza-------->nikt

Gość innessa
"Aby być szczęśliwym z mężczyzną, trzeba go bardzo dobrze rozumieć i trochę kochać" to jej słowa ze stopki----mowia same za siebie obie panny-panowie juz nie wiem jak mowic swietnie sie rozumieja i dlatego dobrze nas oszukują---->zenujące

WIDOCZNIE TAK UWAŻA...nie można zawsze być słodka i powabną:D JAK JUZ TO BARDZIEJ PODEJRZANE JEST 2ZDANIE ,,ABY BYĆ SZCZĘŚLIWĄ Z KOBIETĄ.....:D:p

Gość innessa
dobrze ze jestes czarna i nam pomaranczowym stydu nie robiesz --------->ja pierdole pedał chyba raczej gorący, opowiedz nam jak to jest miec zapchana dziurę od tyłu--->no zdradz wszyscy czekamy--->nie wsydz sie

Gość innessa
dobrze ze jestes czarny i nam pomaranczowym stydu nie robiesz --------->ja pierdole pedał chyba raczej gorący, opowiedz nam jak to jest miec zapchana dziurę od tyłu--->no zdradz wszyscy czekamy--->nie wsydz sie

Gość innessa
dobrze ze jestes czarny i nam pomaranczowym stydu nie robiesz --------->ja pierdole pedał chyba raczej gorący, opowiedz nam jak to jest miec zapchana dziurę od tyłu--->no zdradz wszyscy czekamy--->nie wsydz sie

Gość puklaaaaaaaaaaa
wiecie co ostatnio fruwało po forum cipa chochlika ....to ja juz nie wiem kto mówi prawde......oczywiscie topik był skasowany zaraz nie wiadomo czemu ale zachowałam link bo warto czegos takiego sie nie spotyka sie codziennie ttp://www.funpic.hu/en.picview.php?id=17702

Gorrrąca....Twoje foty to nawet z camery obscura dobrze by wyszły:-) Chochlik i Gorrrąca są facetami.....to ja chcę być gejem:-)

dawnos sie tak nie usmialem inessa szacunek normalnie - dzieki takim ludziom to forum nabiera kolorytu i głupoty:)

Gość innessa
dziki dzik....dzieki no wiesz stary trzeba dbac o swoj wizerunek pomarańczy.......tylko ja znam tajemnice tego topiku

Gość innessa
a jak myslicie czemu na kazdym topiku są teraz już gorący25 i chochlik....to proste panowie gadaja swoimi szyframi a inni włączają sie do rozmowy i ciesza sie ze w niej uczesnicza a panowie gadaja własnym jezykiem

JESTEM:D...NIE,JA SIĘ NIE PRZYZNAJE będę żyć w konspiracji ciiiisiiii aby sie nie wydało:D

A w lesie....Dzik....i ryje nosem pomiędzy Twoimi udami....hre hre (żeby tak erotycznie było)