Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oszukana-przez-chlopaka

Moj chłopak to pedał

Polecane posty

Czuję sie oszukana, chodziłam z nim 2,5 roku, aż w końcu pewnego dnia powiedział, że nic do mnie nie czuję, że to koniec, bo on woli chłopaków, czuję się okropnie, zal mi straconych dni, i jeszcze to że jest gejem, mówiłam mu, nie przejmuj sie, moze ci sie odmieni, ale nie, on jest okropny. Podejrzewalam to troszeczkę, kiedys widziałm u niego w pokoju magazyn "gejzer", ale powiedzial, ze to dla zabawy kupil z kolegą. Uweiżyłam mu, ale po jakims czasie powiedzial mi ta bolesną prawde. Jestem załamana. Dziewczyny pomózcie.

Gość to prowokacja zapewne

eeee aaaa hmmmmm wiem!!!!! widzisz idealni faceci są zajęci albo to pedzie, wiec miałaś przez 2,5 roku faceta idealnego:D

Gość swiss a
wiem ze to teraz trudne,ale glowa do gory. spojrz na to z drugiej stronny:lepiej ze to skonczone niz gdyby mial cie oklamywac i miec relacje z facetami. trzymaj sie-jestem z Toba:)

Gość swiss a
zycie jest niestety przewrotne

To nie jest zadna prowokacja, jak nie chcecie sie wypowiadac to wasza sprawa, ale przestrzegam niektore z was, ze moze wam sie to przytrafic co i mi, na pewno byscie nie chcialbyc na moim miejscu. Czuje sie taka nieatrakcyjna, wyobrazcie sobie 2,5 roku! A on sie okazal byc gejem. Przeciez wiele malzenstw opiera sie na zwiazkach zakonspirowanych gejow z żonami. Czuje się strasznie, świadomosc ze sypial ze mną i pewnie z jakimis mezczyznami napawa mnie obrzydzeniem.

Gość to prowokacja zapewne
A jaki byl wasz sex?

co? Seks? Normalny był, pozwalałam mu na tak dużo, nie ograniczałam jego fantazji, pozwałam mu na seks bez zapezpieczenia z jego strony (bez gumki), nawet godziłam się na seks analny, a on wszystko zepsuł. Nienawidze facetów! Zabrali mi chłopaka, nienawidze facetów, bo są kłamcami!

Gość tez tak mam niestety
a o moim to kiedys mowilize pedal. teraz pewienpedal sie wnim kocha i czasem boje sie ze tez cos znim jest nie tak tym bardziej ze jest bardzo powsciagliwy, rzadkotuli, nie piesci, nie kochamy sie. ale z drugiej strony on nie mialby czasu na innych

Gość pomyśl co mówisz lepiej
"nienawidze facetów, bo są kłamcami!" wyłożę ci to łopatologicznie. Z twojej wypowiedzi wynika, że: 1. Każdy facet to kłamca 2. Twój były chłopak jest facetem Z tego wynika, że skoro twój chłopak jest facetem, to jest też kłamcą. A więc skoro mówi, że jest homo, to kłamie i w rzeczywistości jest hetero, a odszedł od ciebie, bo mu się nie podobałaś :classic_cool: pomyśl trochę, to naprawdę nie boli :classic_cool:

Gość oszukana-przez-chlopaka_
Nie to nie tak, mówię o nim, ze jest kłamcą bo mnie oszukiwał, przez ten czas, a ja sie zaangazowałam w związek, rozumiesz teraz? Ktoś zajął mojego nicka!

A co ty wszystkich tak do jednego wora? To ze twoj cie oklamal i ze lubi meskie dupy to nie wszyscy od razu sa klamcami. Spokojnie i bez oszczerst prosze.

Gość oruja
Pomtsl co mówisz lepiej - cześć profesor doktor z kropką

Gość aspirynka C
Ach jak kulturalnie... :(

Gość nie twoje zdanie
ale skoro piszesz to go chyba potwierdzasz

Gość nie twoje zdanie
no to mi przetlumacz a nie anglizuj mnie tu to chetnie sie posmieje i miesem nie bede rzucal tylko do lodowki schowam

Gość no to ja z drugiej strony
Type O Negative - Unsuccessfully Coping With The Natural Beauty Of Infidelity 🖐️ "... Don't think I don't know what you're doin', you stupid twat You went to L'Amour Saturday night Red nails and lipstick Dress two sizes too tight His tongue down your throat His hand up your skirt Yeah, I'm a man, but it still hurts Slut Whore Cunt I know you're fucking someone else (He knows you're fucking someone else) I know you're fucking someone else (He knows you're fucking someone else) You had cock on your mind And cum on your breath Inserted that diaphragm before you left Practicing freelance gynecology Where there's a womb there's a way With you it's for free Slut Whore Cunt I know you're fucking someone else (He knows you're fucking someone else) I know you're fucking someone else (He knows you're fucking someone else ..." :D

Gość oszukana-przez-chlopaka_
prze to że nie mam teraz chłopaka nikt nie chce wypieścić mojego odbytu ani spuścic mi się na twarz :( nawet nie wiecie jak mie tego brakuje

Gość Sądzęże
przyzyczaiłaś się do perwesyjnego seksu i jak spotkasz normalnrgo faceta, to bedzie problem... A nawiasem mówiąc, pojawia sie wiele książek o opetanich . Czytałam "Opetani przez duhy"W.Pratnickiej i jestem w szoku! Twierdzi, zresztą wiaygodnie, że geje to normlni ludzie, tylko opetani przez ducha. Gdyby dali to sobie wytlumaczyć....

Gość Dżordż
ty a jechał cie w kakaowe oczko?

Gość eeeeee
wspołczuje

Gość wiem ze musisz
się czuć obrzydliwie ze sie seksiłas nie z prawdziwym facetem ale z obrzydliwym pedałem. Ja bym sie pozygala jak by taki mnie dotknał a co juz tam wchodził. Bleeeeeee !

Gość tez byłam z takim
i to jeszcze dłuzej wykazywa zainteresowanie facetami np.macał brata itd ale bronił sie mówiąc że to zarty a miał24lata na szczęście nie jestesmy juz razem i myslę ze jest gejem ale jeszcze się nie przyznał bo zyje w rodzinie bardzo zakłamanej i wszyscy tylko nadają na homo

Gość PRECZ Z PEDAŁAMI
jestem kobieta i nie nawidze ciot !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość a12346
ale kanał znowu

Gość Ania 255
to masz problem dziewczyno. współczuję

Gość CARVERA
Zawsze możesz go dokręcić do roweru

Gość bbbbbbbbbb
pójdź w jego ślady i się zlesbij