Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MAJKAKA

dziewczyny jeśli wiecie co to, pomóżcie proszę.

Polecane posty

Gość MAJKAKA

Niedawno złapałam jakąś infekcję bakteryjmą pochwy i stsowałam globulki. Lakarz kazał mi co jakiś czas robić sobie tygodniową kurację lactowaginalem. Wczoraj wieczorem kupiłam sobie te globulki i chciałam założyć jedną na noc i praktycznie nie mogłam włożyć jej do środka. Moja pochwa jest jakby spuchnięta, a w przedniej cześci wyczuwam dużą "kulę", która uniemożliwia mi wprowadzenie lactowaginalu. Jestem przerażona, dodatowo kiedy siedzę czuję ucisk w dolnej części brzucha. Proszę Was, jeśli wiecie co o może być napiszcie, do lekarza mogę iść dopiero w poniedziałek. Od wielu miesięcy biorę YASMIn, dwa tygodnie temu miałam krwawienie z odstawienia. Będe wdzięczna jeśli cos mi podpowiecie. :'-(

Może to ten Lactowaginal Ci zaszkodził? Jakies uczulenie? Skoro piszesz, że pochwa jest spuchnieta. A nie możesz po prostu zadzwonić do swojego lekarza i z nim o tym pogadać?

Gość MAJKAKA
Lactovaginal miałam zastosować po raz pierwszy, więc uczulenie odpada. Po prostu na przedniej ściance wyczuwalne jest doś duże "wybrzuszenie". Do mojego lekarza numer mam tylko do przychodni więc muszę zaczkac do poniedzialku, nie wiem tylko czy dożyję.

Gość wejdz
wejdz na forum GRZYBICA POCHWY MOZE TAM KTOS CI COS DODRADZI

Jeżeli - oprócz tej \"kulki\" - masz jakieś inne dolegliwości, typu: zawroty głowy, ucisk w klatece piersiowej, duże zmiany ciśnienia, problemy z oddychaniem itp., krwawienia, jeśli to, o czym piszesz, szybko się np. powiększa, ból jest bardzo silny etc. - zadzwoń po pogotowie. Jeśli nie, przeczekaj do poniedziałku, bo w takich niegwałtownych stanach wizyta na ostrym dyżurze w państwowym szpitalu za wiele Ci nie da pod kątem diagnostyczno-terapeutycznym, a fascynującym przeżyciem nie jest (lekarze na ostrym zwykle uważają, że pacjent specjalnie przyjeżdża w weekend, żeby zrobić badanie i potrafią być mało sympatyczni, i nie przejmują się pacjentem).

Gość drusia
jejku to faktycznie powazny problem tez bym sie wystraszyla probuj wkladac ta globulke i nie martw sie w poniedziales pojdz do lekarza napewno Ci poradzi przepisze i poczujes zulge nei martw sie naprawde lekarz Ci pomoze musisz niestety wytrzymac te 2 dni w napieciu i z nieprzyjemnym bolem ale dasz rade.tlyko sie nie boj bo tak sie dzieje u nas w srodku wszelkie zapalenia swedzenia spuchniecia wiem cos o tym:p trzymaj sie pozdrawiam:)

Gość midka
pisalas ze masz zapalenie cewki moczowej, wiec tka moze sie obiawiac to zapalenie, poprzed obrzek w czesci narządu. wiec gobulka byc moze by pomogla i zmniejszyla opuchlizne. wydaje mi sie ze powinnas sprobowac ją w jakis sposob tam umiescic, badz delikatna a moze wsuniesz. pozdrawiam.

Gość midka
przepraszam, pomylilam sobie z innym postem o tej cewce, ty nie mialas zadnego zapalenia cewki, jeszcze raz SORRY. pierwszy raz mi sie zdarzyla pomylka. ale i tak sproboj ja umiescic.

Gość M***
mialam dokladnie to samo co Ty, taki stan wytworzyl mi sie kiedys po antybiotykowej kuracji... mialam rowniez przepisany laktowaginal i... tez nie moglam tego za cholere przetknac, bo zbyt silny bol byl i opuchlizna... poszlam do lekarza, spytac, co sie dzieje... okazalo sie, ze to po prostu stan zapalny... dodatkowo stosowalam maslanke i przeszlam na ketokonazol - doustnie i mi przeszlo... nie powinnas martwic sie na zapas:-)