Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marei

A co z zębami?

Polecane posty

Gość Marei

Jak dbacie o zęby swojego psa? Kupujecie mu jakieś specjalne drogie przysmaki z Pedigree czy może macie jakieś własne metody ( np. wizyty u weterynarza w celu oczyszczenia zębów? ). Proszę o odpowiedzi, bo nie mam pojęcia jak sobie poradzić z tym jednocześnie nie dysponując zbyt wielką ilością pieniędzy... :O

Gość kurwaaaaaaaaaaaaaaa
moj pies ma biale i czysciutkie

Gość HIHIHIHIIHIHIHHIHI
JA I MOJ PIESO DZILIMY SIę PASTą ISZCZOTECZKą ZAWSZE RANO ON PIERWSZY MYJE A POTEM JA :)

Gość Marei
Do czasu. Potem pojawi się kamień nazębny i będzie problem.

Gość Marei
No ludzie, weźcie to na poważnie O_O

Biore na powaznie:) Ja mojemu owczarkowi myje szczoteczka i pasta dla dzieci.Jest do tego przyzwyczajony od szczeniaka,wiec nie ma problemu.Zeby sa bielutkie. A po myciu dostaje miske cieplego mleka,ktore uwielbia i wszyscy sa zadowoleni.

Gość Marei
Chyba tak będę musiała zrobić z moim psem. Też kiedyś uważałam że mycie psu zębów śmieszne jest ;) ale ostatnio pies mojej koleżanki nie może jeść przez zepsute zęby i trzeba będzie operację zrobić.. więć wolę się zabezpieczyć :)

Marei - a nie lepiej zapytać po prostu weterynarza? Bo zasuwanie ze szczoteczką wydaje mi się trochę nienaturalne dla zwierzaka - dowiedz się od kogoś, kto się na tym najlepiej zna

A wiesz,ze to wlasnie weterynarze polecaja te metode? To nie jest problem,jesli wszystko obywa sie bez uzycia sily,a pies odbiera mycie zebow tak jak czyszczenie uszu-musi byc i juz.

Pinacolada - a no to chyba, że tak - po prostu pytam, bo na tym forum jest wiele porad \"idealnych\" pisanych przez nie wiadomo kogo i czasem wręcz szkodliwych

Gość tak se pisze
myję psom zęby szczotką z pastą