Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 hilary

za kt贸rym razem zdaliscie na prawko?

Polecane posty

Go艣膰 hilary

za kt贸rym podejsciem zdaliscie egzamin na prawko? czy kto艣 z was da艂 艂ap贸w臋 zeby w ko艅cu zosta膰 kierowc膮 ?szczerze prosz臋 o nie zamieszczanie odpowiedzi przez panienki z for贸w typu wkr贸tce slubik itp bo wy wiadomo ze za pierwszym albo nawet bez we艣cia na plac manewrowy i ze by艂o to cudowne przezycie bez hipokryzji, czy okupiliscie swoje prawko duzym stresem, emocjami, kas膮? na ile posiadanie prawka czyni nas prawdziwymi kierowcami?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 ja zaraz 5ty raz bede
zdawac juz nie mam ochoty i brakuje mi totalnie sil馃槶

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 przenosze
Temat: za kt贸rym razem zdaliscie na prawko? 15:59 hilary za kt贸rym podejsciem zdaliscie egzamin na prawko? czy kto艣 z was da艂 艂ap贸w臋 zeby w ko艅cu zosta膰 kierowc膮 ?szczerze prosz臋 o nie zamieszczanie odpowiedzi przez panienki z for贸w typu wkr贸tce slubik itp bo wy wiadomo ze za pierwszym albo nawet bez we艣cia na plac manewrowy i ze by艂o to cudowne przezycie bez hipokryzji, czy okupiliscie swoje prawko duzym stresem, emocjami, kas膮? na ile posiadanie prawka czyni nas prawdziwymi kierowcami? 16:03 prsip Ja wcale nie zda艂am!! na kursie sz艂o mi dobrze, facet( mimo, 偶e ostry) czasem nawet mnie pochwali艂, a na egzaminie nie moge, poprostu nie moge. Obla艂am ju偶 3 razy i wi臋cej nie mam zamiaru pr贸bowa膰. 呕adne egzaminy mnie tak nie stresowa艂y, nie do艂owa艂y jak to cholerstwo!!Brr 16:04 bomba za pierwszym bez 艂ap贸wki oczywi艣cie wybuchowa ze mnie baba

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 za pierwszym
ale nie czyni mnie to kierowca,bo zdalam we wrzesniu a od tego czasu siedzialam za kierownica raz czy dwa. brak czasu, matura i jakos tak sie stalo,ze nie jezdzilam. ale teraz mam zamiar nadrobic zaleglosci;) tylko ta przerwa spowodowala ze troche sie boje,wiec nie robcie sobie takich przerw;) powodzenia;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hilary
oczywiscie, moze otworzysz w艂asn膮 szko艂臋 jazdy i wg艂ebisz innych w swoje tajniki

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ksksks
ja zdawalam 2 razy na nowych zasadach i nie zdalam, za drugim razem juz mialam wrcac do osrodka to mnie oblal za z艂y pas ruchu...mieliby troche litosci, za tydzien mam nastepny egzamin i sie cholernie bede stresowac, na placu to mi tak noga lata艂a ze myslalam ze mi auto zgasnie:0 jak nie zdam za 5 razem to sie szczerze zaczne zastanawiac czy nie dac w 艂ape tym mendom:0

Udost臋pnij ten post

a jak myslicie jest mozliwosc zdania za lapowke teraz przy kamerach? ile wynosi srednio taka lapowka? bo rozumiem ze nie mowimy tu o 1000zl tylko "ciut" wiecej :O

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 za pierwszym
ze kto ma zalozyc szkole jazdy i wglebiac w tajniki?:>

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ksksks
jest wielka mozliwosc dania 艂ap贸wki przy kamerach, jak ja jechalam to koles wylaczyl kamere na jakies 20 min i jeszcze mi mowi ze wylacza kamerke!! no myslalam ze padne, pozatym takie rzeczy sa najczesciej zalatwiane nie bezposrednio w aucie ale wczesniej z egzaminatorem, 艂ap贸wka wynosi teraz podobno cos kolo 2,5tys z艂.

Udost臋pnij ten post

szczerze? Za pierwszym razem, 2 lata temu. Kosztowa艂o mnie to naprawd臋 du偶o stres贸w. Testy zda艂am za pierwszym razem, czekalam 2 godziny na jazde, gdy ju偶 sz艂am, poprostu powiedzia艂am, sobie, 偶e nie musze teraz zda膰, a uwa偶a艂am, 偶e umie dobrze je藕dzi膰, bo mia艂am super nauczyciela,, kt贸ry ju偶 na 14 godzinie, nie mia艂 co ze mn膮 robi膰, bo doskonale wszystko robi艂am :) ale jednak co egzamin to egzamin. egzamninator, by艂 bardzo podchwytliwy, ale ja by艂am sprytniejsza :D i zda艂am, za pierwszym razem, gdy wysz艂am, to nie mog艂am w to uwierzy膰, ma艂o tego si臋 rozrycza艂am ;P teraz mam prawko 2 lata, i uwa偶am, 偶e jestem bardzo dobrym kierowc膮, bardzo du偶o je偶dze, robie czasem tygodniowo 800km. na tym polega moje 偶ycie. Tym, kt贸rych to czeka, 偶ycze du偶o wytrwa艂o艣ci! I prosze Was, nie kupujcie prawka :( Przez takich dziennie ginie tyle os贸b...

Udost臋pnij ten post

2,5 tys zl? 馃槶馃槶馃槶 chyba nigdy nie bede siedziec legalnie za kierownica馃槶

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ksksks
a kumpela jak sobie krzywo zaparkowala to wyszedl na zewnatrz i kazal jej tez wyjsc popatrzec, swietny moment do wreczenia 艂ap贸wy:/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 uwielbiam
za 4 razem i jezdze juz od 7 lat! :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 za pierwszym
trzeba sie ladnie ubrac i umiechac do egzaminatora;):P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 za pierwszym
usmiechac*

Udost臋pnij ten post

ja si臋 nie u艣miecha艂am, a zda艂am. ma艂o tego, chcia艂 mnie wkopa膰, m贸wi艂 do mnie ca艂y, czas, kaza艂 skr臋ca膰 tam, gdzie by艂y zakazy wjazdu i w og贸le. i jak zobaczy艂, 偶e nie robie to c on mi ka偶e, powiedzia艂, ze jestem naprawde bardzo dobra i wpisa艂 zdane :D:D:D

Udost臋pnij ten post

hehehe... spoko...ale je艣li trafi si臋 na takiego porz膮dnego to nie do艣膰, 偶e nie przyjmie i opieprzy ale mog膮 cofn膮膰 prawko na rok;) Kupowanie prawka... Co za g艂upota,... Ja dopiero zaczynam;) Jazda idzie mi spoko i my艣l臋, 偶e kiedy艣 zdam;) Mo偶e za 3 razem ale zdam:) Kupowanie prawa to 艣mier膰 na drodze...

Udost臋pnij ten post

SPOONMASTER w艂a艣nie o tym pisa艂am.. i prosze nie kupujcie prawka.. wiecie ile osob, ginie na drodze przez takie osoby???? ehhh.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 aweggggggggggggg
za pierwszym

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 za pierwszym
ja tez sie nie usmiechalam, bo nie bylo mi do smiechu:) balam sie i na dodatek cala sie trzeslam z zimna:P moze egzamintaor myslal,ze to ze stresu tak sie trzese i chcial mi oszczedzic nerwow;)

Udost臋pnij ten post

Ja zda艂am za 1 razem. Nerwy spore, ale nie takie 偶eby mi zdolno艣膰 my艣lenia odbiera膰:) Podesz艂am do egzaminu na luzie z my艣l膮, 偶e jak nie za pierwszym to za drugim razem:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ...656...
Zda艂am za czwartym razem:o Je偶d偶臋 ju偶 10 lat i ani jednej st艂uczki nie mia艂am,a je偶d偶臋 naprawd臋 du偶o.

Udost臋pnij ten post

A zeby nie bylo: wcale nie umialam jezdzic :P MIalam przejezdzone dokladnie 20h, wczesniej nawet nie wiedzialam gdzie sie kluczyk wsadza. A jedzilam tylko i wylacznie uliczkami wokol miejsca egzaminu, w godzinach bezkorkowych... :P A w dniu egzaminu mialam 39st goraczki, chorobsko mnie zlapalo i marzylam tylko by jechac do domu spac... Zero stresu z powodu egzaminu...

Udost臋pnij ten post

Mo偶e w艂a艣nie to, 偶e si臋 zupe艂nie nie denerwowa艂a艣 pomog艂o:) To bardzo wa偶ne, 偶eby podej艣膰 do egzaminu na spokojnie. Ja te偶 by艂am okropnie zm臋czona...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 za czwartym

Udost臋pnij ten post

\"za kt贸rym podejsciem zdaliscie egzamin na prawko? czy kto艣 z was da艂 艂ap贸w臋 zeby w ko艅cu zosta膰 kierowc膮 ?szczerze prosz臋 o nie zamieszczanie odpowiedzi przez panienki z for贸w typu wkr贸tce slubik itp bo wy wiadomo ze za pierwszym albo nawet bez we艣cia na plac manewrowy i ze by艂o to cudowne przezycie bez hipokryzji, czy okupiliscie swoje prawko duzym stresem, emocjami, kas膮? na ile posiadanie prawka czyni nas prawdziwymi kierowcami?\" Przepraszam, a co jest nie tak z forum o slubach? Ja sobie czytam to forum czesto i czy to mnie jakos dykswalifikuje? wyobrax sobie, zdalam prawko za 1 razem i rzeczywiscie bylo to bardzo mile przezycie! Jezdze od roku. BTW uwazam, ze jak ktos daje lapowke za zdanie prawka to stoi na rowni z tymi co pijani wsiadaja za kierownice. Niektorzy ludzie po prostu nie nadaja sie do jezdzenia samochodem i basta. U mnie na egzaminie (na starych zasadach) zdawala dziewczyna po raz 4 czy 5. Jak ja widzialam jak panicznie traktuje samo wejscie do samochodu i jak totalnie zawala manewr, to wcale sie nie dziwilam ze juz jest stala bywalczynia w WORDzie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 psychologKobieta
Jestescie strasznie stereotypowi...Jak ktos da艂 艂ap贸wke, znaczy, ze na pewno jezdzi 偶le i nie umie jezdzic jest kompletnym debilem, powoduje wypadki itd..dobra kazdy ma prawo do swojego os膮du, ale nie s膮dzcie abyscie sami nie byli s膮dzeni... chcia艂abym faktycznie zobaczyc, czy Ci ktorzy zdaja prawko za 1 lub drugim razem sa takimi rewelacyjnymi kierowcami.. Jazda na drodze wymaga, opanowania , refleksu i inteligencji.. Natomiast sam ezgamin to jeszcze umiejetnosc opanowania sie, stres..itp.Ja sie starsznie stresuja jakimis egzaminami, Zda艂am prawko za pi膮tym razem i to w znanym osr贸dku w Polsce...gdzie najbardziej wy艂udzaja kase od ludzi...tam zdaja ludzie nawet po 14 razy!!!Teraz jak sa kamerki to sie troche zmieni艂o, ale ja zdawa艂am juz kilka lat lat temu 7 lat temu.. Poczatki by艂y trudne, ale polubi艂am jazde samochodem, jezdzi艂am dobrze..z instruktorem, chwali艂 mnie, ale gdy przychodzi艂 egzamin stres..noga mi lata艂a na sprzegle...z nerwow samochod gas艂!!!NERWOWKA..NIE PODESZ艂AM DO EGZAMINU Z LUZEM, zreszta mam rodzicow, ktorzy mowili ze jak nie zdam za pierwszym razem to mi wiecej kasy nie dadza..by艂 to starszny stres i najgorszy egzamin..rodzice tez mi nie pomogli.OCZYWISCIE NIE ZDA艂AM..i tak piec razy, rodzice pozniej kase jednak dali..A w koncu za piatym razem da艂am 艂ap贸wke..i nie 偶a艂uje..nie musia艂am sie juz wiecej starchu przezywac...STRES...dodam ze to by艂 moj jedymy egzamin w zyciu za 艂ap贸wke zeby nie by艂o!!!!Mia艂am wyrzuty sumienia, ale chcia艂am juz miec prawo jazdy. Jakim jestem teraz kierowca..bardzo dobrym, jezdze po kraju, koledzy sie ze mnie smieja, ze nie jezdze jak typowa baba za kierownica...nie boja sie nieznanych miast, lubie jezdzic..ma dryg do tego...za ko艂kiem dobrze sie czuje...zreszta taka moja praca..znajomi mnie chwala, ze dobrze jezdze. Bo tak jest.. i co stereotyp prze艂amany oczywiscie sa osoby ktore kupuja prawko i powoduja wypadki.. Moja syttuacja by艂a nietypowa, gdyz egzaminator mnie parali偶owa艂, a teraz jak jezdze sama nie mam problemow...pozdrawiam wszystkich kierowcow.. a co niekt贸zy kierowcy w Polsce sa tak gorliwi(mowie o dziadkachw czapkach i niedzielnych kierowcach ktorzy jezdza przepisowo do bolu(jelsi chodzi o predkosc), a o migaczach zapominaja i pewnie zdali za pierwszym razem hehehe co nie znaczy, ze nie powoduja wypadkow..

Udost臋pnij ten post