Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kosik

ambicje...

Polecane posty

Gość kosik

czy pożera was czasem ta obrzydliwa zazdrość, że innym powodzi się lepiej? czy przychodzą wam do głowy myśli,że uciakaja Wam najepsze lata, ze zasługujecie na uznanie, że jesteście lepsi od innych ale macie pecha? albo ciągnie Was do ludzi, których cenicie a oni Was nie potrzebują? czy czujecie się przez to wszystko upokorzeni? bo ja tak.

Gość kosik
jestem tak wrednie zazdrosna, że aż sobie codziennie w tyłek gożdziki wkuwam, może mi zawisć kiedyś minie

Gość kosik
och, bardzo Smieszne!

Gość *dooot*
Ja pier ..... jestes absolutnym przykładem człeka przed którym trzeba wiać najdalej jak sie da :P Nie bierz tego do siebie dzis mam dzień do d..... i ostro krytyczne spojrzenie :( Generalnie nie czuje sie upokorzona przez wymienione powody , raczej mnie bawią ;) Ciężko chyba byc takim "upokarzanym " ? :)

Gość epp
zazdrość to może nie, ale jestem wściekła sama na siebie, że nie jestem tak obrotna jak inni moi znajomi. Wnerwia mnie, że nie mają czasu na spotkania bo są zajeci prowadzeniem włsanych interesów, a kiedy już sie spotykamy to nie można normalnie porozmawiać, bo wiecznie dzwoni im telefon. Ale ja też coś wymyślę i już nawet wiem co....... ;)

Gość kosik
ale mi się taki stan tylko parę razy w życiu zdarzył. poza tym uwazam to za strasznie głupie. ale tak się poczułam i wstydzę sie tego i nie chcę tego. włłaśnie dlatego mówię o upokorzeniu, bo gardze sobą w takim momencie...

Gość kosik
albo ciągle towarzyszy mi uczucie, ze wszyscy sobie świetnie radzą, swietnie się czują, wszyscy się znają. tylko ja stoję z boku wszystkiego, jestem nikim.

Gość epp
też tak czasem mam, ale olewam to i robię swoje. Kiedys napewno się uda!

Gość *dooot*
najwyraźniej dziś masz dzień podobny do mojego :P Normalnie aż mnie rozwala , tylko temat inny bym sobie wybrała ;) A chore ambicje .... znam , znam tylko ,ze w wydaniu meskim , czego nie zrobisz źle bo ON miał inna recepte i ta lepszą . O NIEBO ! Tlko jeszcze nie rozgryzłam , czy to ambicja czy zawiść :O

Gość ktosiku
Żle pytania stawiasz, złe wnioski wyciagasz. Też czesto stoje z boku ale pytanie jakie sobie zadaję to: co ja tutaj robię a wniosek: to nie to czego chcę. Nie zazdroszczę innym. To ich droga, a ja mojej jeszcze nie znalazłam :))

Gość kosik
do ---> kosiku, dzięki, moze masz rację. nawet na pewno. zresztą czytam dużo, znam ludzi i historię. widzę sens pewnych spraw i rozumiem ,że nie zmienie pewnych rzeczy. ale czasem zalewa mnie ta trucizna i mysli mnie dręczą..

Gość do ktosiku
dobrze napisane ---------->posłuchaj tego i zastanów sie nad tym