Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kilka

na co jeszcze macie nadzieję..?

Polecane posty

Gość kilka

na co jeszcze czekacie w tym życiu..?

Gość na smierc

Gość kilka
powiedzmy, oprócz smierci...

Gość strongi
na nic, nie można żyć nadzieją. Nie powinno istnieć coś takiego jak nadzieja, bo jak się nie spełni, to wydaje Ci się, że zawalił się świat. Przerabiałam to setki razy, miałam nadzieję, a wręcz wierzyłam, że "coś" się wydarzy (i nie mówię o 5 w szkole czy podwyżce) i nigdy nic z tego nie wyszło...

Gość kilka
proszę konkretnie: na kase? na faceta? na dziecko? na wielka miłosc? na cudowny seks..? gdybyście mieli jutro umrzec, jakiej rzeczy której nie doświadzylliscie jescze, żałowalibyście najbardziej...?

nadzieja? konkretnie? na to, że mój ukochany oświadczy mi się w najbliższym czasie. na ślub. na dziecko. na dobrą prace. na życie w Krakowie. z Nim .

Gość za gruba
na schudnięcie 15 kg w 4 miechy, na faceta, na miłość.

Gość kosik
niczego nie żałuję. pragnę tak wiele. mam duzo,ale nie toczego pragnę. nienawidzę marzeń.

Gość kilka
dlaczego ludzie boja sie czegos bardzo pragnac, tak do konca, tak zeby zrobic ztego cel swego życia, tylko po to żeby tej upragnionej rzeczy doświadczyc chociaz raz w zyciu..? dlaczego..?

Gość strongi
bo niektórzy ludzie mają najpierw 15-20lat i wierzą, że zdobędą świat, a potem rozpoczynają "prawdziwe" życie i przekonują się np. że nauczyciele i rodzice nie zawsze mają rację, że ktoś kogo uważało się za przyjaciela potrafi wbić Ci nóż w plecy, że facet z którym chcesz spędzić resztę życia zdradza cię... ale to nie jest jeszcze najgorsze, bo patrzysz na matkę, która nie może pogodzić się ze śmiercią swojego dziecka i żyje z poczuciem winy, że ono zmarło, potem patrzysz na swoją matkę, która umiera wyniszczona chorobą i nic nie możesz zrobić i masz poczucie winy, że ona zmarła a ty nie i że jak żyła, to nie okazałaś jej tego jak bardzo ją kochasz i masz poczucie winy, że uświadomiłaś sobie jak bardzo ją kochasz, dopiero wtedy kiedy odeszła. To wszystko znam z autopsji i wierz mi, że potem trudno mieć nadzieję i chcieć czegoś doświadczyć, bo ludzie wtedy się boją, że jak zaczną mieć nadzieję, to dostaną znowu w dupę od życia

Gość kilka
a ja se boje że umre i tylu rzeczy nie zobacze, tylu rzeczy nie dotkne, nie posmakuje, tylu szans nie wykorzystam, ze cos mnie ominie, cos fajnego, cos dla czego warto bylo sie urodzic.. ale co to jest..?

A ja pragnę mieć dużo kasy.I to nie dlatego,że by żyć dostatnio.Największym niespelnionym marzeniem moim i mojego męza jest adopcja 2-3dzieciaków.Mamy swoją czwórkę ale zanim jeszcze zostaliśmy małżeństwem obiecaliśmy sobie,że jeżeli kiedy kolwiek nasza sytuacja mieszkaniowo-finansowa nam na to pozwoli to wezniemy dzieci z domu dziecka.Wciąz do tego wracamy.Jest nadzieja,że za jakieś 2-3lata będziemy mogli spelnić to marzenie.

Gość kilka
dotarło do mnie że my naprawdę umieramy, nic po nas nie pozostaje tak naprawdę.. moze warto tak zyc zeby po prostu brac zzycia wszystko co sie da..? co myślicie..?

na smierc,albo lepsze jutro..choc i tak nie bedzie lepiej...

ja też znowu mieć takie włosy jak wtedy , ale tak wogóle to nie mam nadziei , bo to ułuda