Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mjelenka

Oceńcie mnie

Polecane posty

Gość ale napewno to lafirynda

Dziewczyna ładna i zgrabna..Wcale nie widze ,żeby miała cos z brzuchem nie tak....Według mnie za ostry makijaż ,zbyt wyzywający..Opis nie lepszy..Poza wyzywająca i sugerująca ,ze interesuje Cie sex za kasę..Jak jestes porządną dziewczyna zmień opis i foto ,bo sobie opinie zepsujesz..

Gość okropni jesteście
Przez wasze oceny laski na fotce ( jej nosa)wpadłam w kompleksy. Mam taki sam i jest mi smutno !

Gość pooomaranczka
Ja nie mam cudnego nosa (na pewno lepszy niz laska z foto) ale nigdy nie wystawiłabym go na pokaz na pół Polski.Troche samokrytyki.

Gość gość
o ja pieprze, ile w Was jadu...:o Nie potraficie widac normalnie napisac, ze cos Wam sie nie podoba, musicie ze zlosliwa satysfakcja doczepic sie wszystkiego, nawet tego, czego nie ma na zdjeciu. Np. tluste wlosy, brzydki nos:o Same modelki i modele tu siedza...? Obiektywna moja opinia jest taka, ze laske szpeci makijaż, poza, jaka wybrala do zdjecia, no i brzuch moglby byc ladniejszy. Ogolnie nie jest zle, ale mi sie nie podoba, ze wzgledu na stylistyke zdjecia, na ktorym wyglada jak panna na telefon. Gdybyscie ja zobaczyli na ulicy normalnie ubrana, to byscie na pewno nie rzygneli na jej widok. Ludzie, troche obiektywizmu! Nie widzieliscie widac brzydoty prawdziwej w zyciu.

Gość napisala dziewoja
szczerze i otwarcie: Szukam: Mężczyzn, Seksu wiec, skad to potepienie??

Gość bambinia
no bo my tu wszystkie jesteśmy cnotki i ciotki. :D

Gość jest ładny

Gość ha ha
ależ musisz być zarozumiała i niestety masz zero gustu.Zastanów się dziewczyno ,może więcej samokrytyki.Jest też przykre takie wystawianie się publicznie na pokaz.Przypomina mi to targ niewolników,ale widocznie masz zamiar sie sprzedawać,albo szukasz sponsora(prawie to samo).Może w przyszłości inaczej spojżysz na życie i będziesz tego żałować.Jesteś ładna i szanuj się i wywal te kosmetyki,albo stosuj z umiarem.

Gość ha ha
a co do nosa to mi się nawet podoba ,ale to jest indiwidualna opinia

Gość taka sobieani ładna ani brz

Gość plotli plotli____
sorry ale wygladasz jak zdzira:(;(

Gość ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha

Gość nie przejmuj się
Szanuj się, a inni tez powinni Cię szanować. Ludzie myślą, że skoro dałaś foto w bieliźnie to to już jesteś... no wiesz. Ładna z Ciebie dziewczyna.

Gość rad
jestes chujowa w dym jak mialbym taka panne jak ty to bym sie zalamal. i te jeszcze twoje wymagania . zapierdalaj bydlowozem

Gość gcjj. l lkl/i
fakt nie kazdemu moze sie podobac, makijaz tez, bo gusta sa rożne ale zeby tak odrazu paskudna!!!! Gruba!!!! wy chyba nigdy nie widzieliscie nikogo grubego i brzydkiego i tyle jadu cioekawe czy w realu tez kazdego wyzywacie? Prawde mowiac mam nadzieje ze stanowicie niewielki procent ludzi i ze ja was w zyciu nie spotykam i ze inni nie sa takimi chamami

te pasemka nie pasują. perły a raczej ich imitacja lepiej by wyglądała gdybyś je puściła w dół a nie wiązała woków szyji i zrobiła na nich pęk. podniesiona reka jest zbyt pretensjonalna poza tym krzywy kad i paskudne tło

a i za dużo różu na policzkach a pomadka lepsza była by w koloże kawy z mlekiem broń boże nie używaj czerwonych albo rózonych szminek

Gość Majusskaaa
Twarz okey gdyby nie ten makijaz ale figura do dupy biust mały i te fałdy na brzuchu dotego zero talii...Ale buzia ładna cóz nie można mieć wszystkiego..

Gość Kruca Bomba
Fajna swinia !

moim zdaniem 19 letnie dziewczyna nie powinna sie tak malowac ,masz ladna buzie a makijarz tylko ja oszpecil. Napewno ladniej bedzie ci w delikatnym makijarzu.

Gość jestes lada i cialko fajne
ale za mocny makijaz

patrzymy na date temate 🖐️ :P tylko czemu takie zdjęcie na symaptię :O ? włoski mi się podobają :) reszte eeeee - kwestia gustu :) 🖐️

Gość paw llo
dałbym Ci do buzi

Gość donatkaaa
sorki ale dla mnie wyglądasz jak dziwka! za ostry makijaz który w ogóle ci nie pasuje i jakoś zle dobrana bielizna!stanik ci do biustu nie pasuje! zmień też swój opis! i zmądrzej!

Gość dingdiringdigdig
to jest strasznie... dziewczyno Ty masz 19 lat... lecz sie, mowie serio... wygladasz jak tirówka... i jeszcze prosisz o ocene tutaj,wiadomo,ze bedzie wysoka tu sami napaleńcy...