Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gwiazdeczka niedoszla

Chcialabym byc slawna

Polecane posty

Czy slawe mozna osiagnac jedynie w polityce, lub szołbiznesie?

Gość wierz mi
Nie chciałabyś :-O

Gość hony ll cool p
najlepiej w polityce, wystarczy ze zrobisz z siebie idiotke i juz jestes slawna

dlaczego? chce sprawdzic jak to jest... moze calkiem przyjemnie :)

Gość wierz mi
Ja mogę o sobie powiedzieć, że jestem sławny. Co prawda nie tak, żeby rozdawać autografy czy występować w telewizji. Jestem sławny po prostu w swoim mieście. Zawsze cieszę się jak wyjeżdżam do innego miasta gdzie mnie nikt nie zna.

i w czym ci to przeszkadza? a to jest niewielkie miasto?

Gość foxylady
Cóż "wierz mi", może ty jesteś po prostu osławiony ? ;) To co innego. A dzisiaj to sławy nie ma, jest razcej popularność lub niepopularność. Sławna to była MM, dzisiaj to wszytsko jeden sezon. A jak chcesz być sławna to weź przykład z tego polskiego wynalazcy w Stanach, który wynalazł super fotelik dla maluchów

Gość eep
Ee tam durne pomysly. Wiecie jak to jest być sławnym ? Nie moc spokojnie wyjsc na ulice ? Po kiego wam taki pryszcz na tylek. Lepsza duza kasa bez duzej slawy ... :)

ale ten od fotelika tez tylko w waskim kregu jest slawny... nie ma swiatowej slawy

Gość foxylady
A kto ma twoim zdaniem?

Gość wierz mi
To jest miasto ok 70 tys. Ludziom, którzy nie są sławni często jest ciężko zrozumieć, że sława może przeszkadzać. Kiedyś też myślałem tak jak Ty, że chciałbym być sławny. Teraz jestem sławny "na szczeblu lokalnym", ale nie zamierzam zabiegać o większą sławę. Czasem jest tak np. że chciałbym pójść ze znajomymi do pubu na piwo, napić się w spokoju, a nie mogę, bo ciągle ktoś się na mnie patrzy, coś o mnie mówi itp. To strasznie krępujące. Jeśli dalej mi nie wierzysz, przeczytaj ten artykuł (o Anicie Lipnickiej): http://kobieta.interia.pl/news?inf=752021

ehh... ale czy mozna byc slawnym nie bedac gwiazda filmowa, czy muzykiem, lub politykiem?

wierz mi - ciekawy artykul

Gość pseudo gwiazdeczka
Mozna zostać sławna modelka :) Można napisać książkę, trzeba być w czymś super dobry. Stać się sławnym w pewnych kręgach a później znaleźć sobie sławnego partnera który zrobi szum wokół nas :D

a na przyklad mozna byc slawnym architektem, lekarzem, informatykiem, robotykiem...?

Gość pseudo gwiazdeczka
Mozna ale to tez zalezy o jaka sławe chodzi. Jesli chodzi o flesze i paparazi to raczej nie. No ale bedąc naprzyklad super projektantem wnetrz mozna np dostac angaż w TV w jakims programie gdzie urzadza sie mieszkania :D :D teoretycznie :)

a. Lipnicka: "I może bym się tym nie przejmowała, gdyby nie fakt, że niedawno zostałam mamą i zwyczajnie zastanawiam się, w jakim świecie przyjdzie dorastać mojej córce. No bo tak: to, że mama-gwiazda leci do ośrodka pomocy społecznej po becikowe, to nawet brzmi zabawnie. Ale kiedy wicepremierem kraju zostaje człowiek z wyrokami sądowymi na koncie, a minister edukacji sprawia wrażenie jakby sam kilku lekcji z etyki potrzebował, to już zabawne nie jest."

czyli... nigdy nie bede slawna? ;) a anita ladnie pisze :)