Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość titka fidka

Market Biedronka kojaży mi się z tym ze robią tam zakupy

Polecane posty

Gość titka fidka

biedni ludzie, z patologicznych rodzin, pijacy i dzieci podworka :O nie nawidze siedzi sklepów BIEDRONKA ! :classic_cool: ulżyło..

Gość giga B.
ty se nie rob jaj, moj kochanek tez tam kupuje...

Gość giga B.
ja bym napisala "kojarzy"...

Gość titka fidka
specjalnie tak napisalam ,wiadomo ,ale kto mi uwierzy :O

Gość popieram
jo jo

Gość Pasztet SAm
racja tez nigdy tam nie kupuje:) draży też nie

Gość nie krytykuj Biedronki
tam są draże

uffffffff jakie szczęście, że nie kupuję w Biedronce, nie jestem patologią i jestem bogata, ale się cieszę!!!!!!! dzięki, że mi to uświadomiłaś!

Gość eeee tam
ja kiedyś robiłam impre i miałam ograniczone fundusze. w normalnym sklepie za czipsy zapłąciłabym z 5 zł- paczka a w bierdonce za 99gr miałam taką paczke do sufitu! i co? nikt się nawet nie zorientował.

a u nas w mieście w biedronce zatrudnili przy kasach samych przystojnych chłopaczków i tyyyyyle babeczek tam robi zakupy! ja nie, bo na zakupy chodzę z mężem. do tesco, buuuu!

Ja tez kupuje i nie zaliczm się do patologii,kupuję sprawdzone produkty i nie obrażaj ludzi co tam kupują bo to nie na miejscu:o

Gość W Biedronce
jest mnóstwo rzeczy które sa naprawde dobre i nie rozumiem co to za podziały?rzeczywiscie kretynizm:D

Gość ja jestem aniołem..
Nigdy nie kupiłam nic w biedronie...:O Chętnie poczytam opinie...:P

Gość kurde w morde
a ja czasem podjade swoim wypasionym bmw pod biedronke i pojde tam na jakies zakupy.......kurde wcale sie nie wstydze,ze tam czasem robie zakupy.Acha i do patologii mi daleko,no i jestem na odpowiednim poziomie intelektualnym w przeciwienstwie do zalozycielki tematu......

hmm chcialabymmiec takie problemy.. czy wejsc do sklepu, czy saluguje on na moja kieszen wyglad i pochodzenie!!! LUDZIE!!!!! jak was tak stac to na zakupki do Paryża!!!!!!!!

titka fitka ... a mnie się kojarzy , iż mam przed sobą analfabetkę :(( spójrz dziewczę do słowniczka nim zaczniesz osadzać innych :((((

pozdrawiam przystojniaków z biedronki! Z humorem, drogie panie! Koleżance/koledze się KOJAŻY... Jedno jest pewne: w księgarniach założyciela topicu nie znajdziecie, skoro w słownik się nie zaopatrzył.

no co chcecie... założycielce topiku się nudzi! :-O takich durnych tematów jak tu to chyba nigdzie nie ma... i jak koleżanko, dowartosciowało cię to, że nie przekraczaz progu Biedronki? :D co za małomiasteczkowa ciemnota... Mozesz sobie kupowac gdzie ci sie podoba :D

Gość titka fidka
chodźcie zagramy w skojażenia! :D albo w pomidora! kto chce?!!! :)

Gość titka fidka
sory za błąd... miało byc "kto kce" :)

Gość giga B.
a grasz tez w zielone?

Gość to sie dowiedzialam prawdy
jestem patologiczna jestem biedna i jaka jeszcze....??? to, ze mnie nie stac na chipsy za 4 zl i kupuje te rownie dobre za 99 gr, albo to, ze w sklepie 'innym' batonik kosztuje 1,30 a w biedronce obok 0,80 gr.... to znaczy, ze co? ze gorsza jestem? to sie nazywa oszczednosc moja droga zalozycielko topiku! i moze poczytaj jeszcze o tzn. brand equity, bo widac nie masz pojecia o marketingu.... a jesli to za trudne, to wejdz raz do biedronki i poczytaj na opakowaniu kto jest producentem ... bo widac nie wiesz, ze wiele produktow robi ta sama firma - jak ma wypracowana marke (np. Kamis) to cos kosztuje 2,50 a jak ten sam produkt wkladaja w opakownie bez marki, to kosztuje 1,30 i sprzedaja w biedronce - takie zycie, taki marketing!!! pozdro dla biedronkowiczow :)

Gość onnnnnnnnnn
nigdy nie kpie z ludzi ktorzy mają mniej kasy . pieniądze rzecz nabyta................🌻

Gość to sie dowiedzialam prawdy
onnnnn -> i chwala Ci za to :) a ja jeszcze jedno dodam! nawet jak bede miec kiedys duzo kasy, to i tak bede tam kupowac, to jest takie same jakosciowo a tansze! i kropka :)

Gość Mi np.
smakuje cola z biedronki a produkowana jest przez hoop

Gość Ziobro Samo Dobro
nie pij tego syfu, zęby ci spróchnieją i powypadają od razu(chyba,że chcesz dać zarobić technikowi dentystycznemu :D ) taki jeden X: uważaj na to,jakie materiały tu zamieszczasz! Znam twój IP, będziesz ścigany z urzędu. jeszcze jedno:masz 24 h na opuszczenie kraju

Gość rumiany Boluś
ale teraz to jest patent . wszystko z biedronki. ciekawe ile biedronek trza nalapac by bylo kg np. szynki lub dzemu?

Gość marna ta twoja
prowokacja

Gość a wiecie że te Biedronki są z
Portugalii ? bo ja nie wiedziałam :O ciekawe skąd są Stokrotki i Żabki ?