Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość titka fidka

Market Biedronka kojaży mi się z tym ze robią tam zakupy

Polecane posty

Gość fajne ręczniki plażowe mają w
Biedronce po 25 zeta :)

Gość Moncia___DE
polska mentalonosc znow daje sie we znaki...smutne ale prawdziwe.

Mnie też sie Biedronka źle kojarzy. Od czasu pewnego traumatycznego wydarzenia, kiedy między półkami z drażami rzucił się na mnie podwieszony do skomplikowanego systemu nośnego przebrany za Batmana facet w rajtuzkach, z okrzykiem bojowym \"Jo som netoperek\" postawił KNK i odleciał w nieznanym kierunku włączając turbodoładowanie. :o

Tak, tak niby nikt w biedronce nie kupuje a kolejki przy kasach na kilka metrów i utargi choćby w miasteczku liczącym ok. 20 tyś. osób dzienny utarg wynosi ok.50 tyś zł. No i wcale nie jest wszystko takie tanie bo spotkałam się z tym iż w innych sklepach za ten sam towar można zapłacić mniej np.: kostki smoku knorr- biedronka 2.05, w małym sklepie rybnym 1.70, pojemniki metalowe na przyprawy-biedronka 12.00, sklep przemysłowo-odzieżowym 6.00 .

Gość ple ple ple
DZIEWCZYNO CO ZAŁOZYŁĄS TOPIK głupoty bredzisz jak potłuczona jak myslisz ze tylko biedni, mnóstwo studentów sie tam zaopatrza a po za tym maja nieraz zdrowsze produkty niz dobre sklepy!!! i bogaci tez tam kupuja, widac ze chyba jestes gówniarą co jeszcze sama nie zarabia!!!!!!!!!!!

Tak, tak niby nikt w biedronce nie kupuje a kolejki przy kasach na kilka metrów i utargi choćby w miasteczku liczącym ok. 20 tyś. osób dzienny utarg wynosi ok.50 tyś zł. No i wcale nie jest wszystko takie tanie bo spotkałam się z tym iż w innych sklepach za ten sam towar można zapłacić mniej np.: kostki smoku knorr- biedronka 2.05, w małym sklepie rybnym 1.70, pojemniki metalowe na przyprawy-biedronka 12.00, sklep przemysłowo-odzieżowym 6.00 .

Gość titka fidka
tak naprawde to wam zazdroszcze bo mnie nie stać nawet na czipsy za 99 groszy z biedronki a poza tym nie chcieli mnie wpuscic ochroniarz powiedzial ze z takim ryjem nie wejde.

Gość wiemm00
ja czest kuuje w biedronce bo maja dobre produkty:) nie kupuje za to w tesco bo tam to jest gnój dopiero- chyba ze tylko w moim miescie:)) a propo patologi i biedaków: ide dzis przez miasto a tam na parkingu zajeXXX audi i wsiadaja dwie odjeb\xxx lasence i na to wszystko jedna do drugiej: mama pojedziemy jeszcze do tego lumpeksu kolo rynku bo w tamtych juz nic nie ma.....!!! Ja bogata nie jeste ale na lumpach sie nie ubieram- ale jak ktos lubi ok wiec nie ma reguły kto gdzie i kiedyi co:)

Gość kobietazakólkiemuwaga
niedaleko uczelnii jest u nas biedronka i zaopatruje się tam przyszłość narodu;)-studenci, ..czy to jest patologia??, z racji częstych problemów finansowych to najlepsze rozwiazanie kupić cos taniej niz gdzie indziej, a emeryci, renciści? -trudno przeżyć za marne kilkaset zł

"W Biedronce jest mnóstwo rzeczy które sa naprawde dobre i nie rozumiem co to za podziały?rzeczywiscie kretynizm " Ale brednie:P.Czy wiesz jak przebiega prces produkcji towaru:P?Zapewniam ze większość tego co tam sprzedają to syf:P.Zobacz ile jest produktów z napisem aspartam:P.A jak nie ma to też może być.