Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytającaaaaaaa

pytanie DO ZDRADZAJĄCYCH - poważne!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość pytającaaaaaaa

Czy są tu osoby, które zdradziły RAZ i tylko raz, i nigdy więcej im się to nie zdarzyło i pozostają w tym samy związku?? Jednym zdaniem, czy jest szansa że ten kto raz zdradził NIE ZROBI TEGO ponownie???? I nie chodzi mi o miesiąc czasu, czy dwa od zdrady, ale o dłuższy czas...

Gość pytającaaaaaaa

Gość pytającaaaaaaa
nie ma takich?

Gość giga B.
znam mnostwo mezczyzn, ktorzy nigdy nie zdradzili, ale zadnego , ktory zdradzil jeden jedyny raz.

Gość pytającaaaaaaa
ale ja pytam ogólnie nie tylko o facetów

Gość fffffffffffhmlkj
ja zdradziłam raz, 6 lat temu. mój mężczyzna o tym wie i, choć nie było mu łatwo, wybaczył mi. od tej pory jestem mu całkowicie wierna, więc jak widać można

Gość hoplita
Nie wyobrażam sobie zdrady. Bo to obrażałoby przede wszystkim mnie (gdybym to ja zdradziła) . Tak nisko się cenię, że za nic mam własne słowo? Przecież komuś przyrzekałam wierność. Nie mówię, że za wszelką cenę (nawet braku zadowolenia) mam trwać w jednym związku, jeżeli mnie on męczy, ale zawsze rozwiążę poprzedni nim zaplączę się w następny. Ale nie rozmieniam się na drobne. Bo co ja jestem? Tania jatka, do której wejść możę każdy piesek?!

Gość pytającaaaaaaa
no dobrze ale ja nie o to pytam....

Gość Oczywiscie że tak
ale jeżeli facet zdradzi przed slubem ... to nie wróże dobrze związkowi ...

Gość zdradaaaa
Zwykle to jest tak ze pierwszy raz zdradzisz i obiecujesz sobie NIGDY WIECEJ, załujesz... ten zal wynika bardziej ze strachu ze sprawa sie rypnie niz z prawdziwej skruchy. Mija jakis czas. Sprawa przycicha...pojawia sie kolejna okazja do zdrady i.....

Gość ja jestem zdradzilam
jeden jedyny raz i nigdy wiecej a bylo to 10 lat temu widac mozna zdradzic tylko raz (raczej az raz) :(

oczywiście, że można tylko raz i potem nie.. ale to zalezy od osoby nic nie pomogą tu takie badania ilościowe na forum

Gość uueueue
mój znajomy powiedział mi kiedyś "dopoki jest się wiernym to myśl o zdradzie jest obrzydliwa, ale skusisz się raz, to potem idzie z górki i już bez wyrzutów". Przekonałam się o tym pózniej sama, będąc kompletnie wierna swojemu chłopakowi, a po prostu raz mnie poniosło i go zdradziłam. Miałam kaca moralnego, ale potem... pomyślałam że to może nie takie złe. I zdradzałam go już do końca naszego związku. Znowu moja mama zdradziła tatę 15 lat temu, jeden raz. I do dziś jest wierna. To zależy od człowieka.