Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie uwierzycie mi.........

Nie uwierzycie co dzisiaj widzialem w centrum Katowic...

Polecane posty

Gość Diamantka22
chodziło mi ze według mnie tam mieszak a nie że dla mnie hehehheheeh ale gafa

Gość kik kik
W Kraju w którym mieszkam tz. Niemcy nie zobaczycie gówna psiegoulicy i trawnikach jak w Polsce! Przyznam zwierzsątko też mafizjologiczne potrzeby i gdzieś to musi zrobić ... a sam niestety za sobą nie posprząta bo niby jak? Właśąciciel jednak jest odpowiedzialny za swojego przyjaciela i niestety ale sprząta kupki bo inaczej straż i policja nasadziłaby taką karę że przez pół miesiąca nie miał by co do gęby włożyć! Bardzo pochwalam takie ustawy nie karające zwierzątka lecz ich właścicieli! Sam jestem często w Katowicach i wiem jak wyglądają chodniki na Mickiewicza, Opolskiej Słowackiego, już nie wspomnę o Placu Wolności tam jak nie wdepniesz to masz szczęście!

Gość katowiczanin.........
Najlepsze miejsce w centrum to przejscie podziemne laczace warszawska i jagiellonska, to niedaleko lompy ladnie tam graja ci, co na wino zbieraja :P

Wy jesteście tu jacyś walnięci w czerepy. Chyba siedzicie i sie narkotyzujecie przed tymi monitorami. Nie obrażać mi tu Jagiellońskiej głąmby!:( ps. a w waszych mieścinach jest na pewno elegancko wszędzie. a zwłaszcza w Warshafie:( w tym syfie bez tfashy:(

Gość Nie widziałam
jest kobietą Dixie

Gość Nie widziałam
moje miasto Katowice, lubię.

Gość Nie widziałam
nieważne, lotna nie jesteś

Gość do kik kik
trzeba miec jeszcze gdzie to wyrzucic, wiesz? Bo o ile mi wiadomo to powinny byc na to osobne kubły, których nigdzie nie ma

Gość Nie widziałam
a właśnie ,że są takie kubły, np. "na tauzenie"

Gość hmmmmm............
Tam ktoś wyżej napisałem o narkomanach siedzących koło Empika. Jest ich tam rzeczywiście sporo, szczególnie w godzinach wieczornych. Najlepsze jest to, ze widać, że to narkomani, ale NIKT ich nie usuwa. Raz widziałem sytuację w której jakiś gość ok 25 lat w garniturze do nich podszedł, coś tam gadali z 5 min i poszedł. Wyglądało jakby dobrze się znali. To ciekawe. Dopóki Uszok będzie prezydentem to nie będzie normalnie.

Gość do kik kik
A pozatym po co się płaci podatek za psa? W dodatku wiekszy niz podatek gruntowy?

Gość do Nie widziałam
u ciebie w mieście moze tak, ale sa takie miasta w których nie znajdziesz zadnego kubła na odchody

Gość Nie widziałam
ale ja ciagle o Katowicach piszę

Gość hmmmmm............
W sumie tauzen to chyba obok Paderewskiego najlepsza dzielnica Katowic.

Gość Nie widziałam
hmmmmm... popieram

Gość Nie widziałam
jak się wejdzie to nie jest jeszcze tak źle, gorzej jak na ciebie takie gówno z nieba spadnie

Gość do Nie widziałam
wtedy mozesz sie tylko cieszyc, bo to podobno przynosi szczęście

Gość Nie widziałam
tak, gówniane szczęście, dzięki

Gość kik kik
no jasne niech psy i ludzie zasrają nasz Kraj bo przecież płaci się podatki!.... jak widać mając takie społeczeństwo jak ty... to nic się w tym kraju nie zmieni!!!!!!!!!! Oczywiście czy jest czysto czy nie to tylko zależy od KULTURY!!!!!! W domu piesek też sra na dywan ? bo mu wolno? BAŁWAN JAKIŚ JESTEŚ!!!!!

No - jak się spodek zawali albo jakaś hala, którą mi wybudowali za pieniądze unijne:( To na pewno. albo mnie sopla z dachu może zabić. raz tak omal nie zginęłam na tej Francuskiej właśnie. idę, idę i myślę o gównach (żey się nie potknąć) a tu ...lawina z dachu:( omal nie zginęłam!!!:(

Gość Nie widziałam
a widzieliście kiedyś kupę Alki taka jak zrobi to ,ło matko, widziałam gościa nad morzem......

Gość Nie widziałam
mewy...

Gość do kik kik
bałwan to ty jesteś, to po pierwsze, a po drugie nie odpowiedziałaś/eś mi na pytanie, a mianowicie po co jest podatek za psa konkretnie, a nie miałam na mysli podatku dochodowego ani Vatu?

Gość kik kik
przepraszam podatek za psa nie płaci się żeby piesek srała na ulicy! poczytaj sobie w ustawie to się dowiesz za co się płaci! Zresztą w innych krajach też sie płaci za psa i kota! jak nie wiesz ale tam ludzie maja kulturę kub bata w postaci mandatów a u nas niec niema bo społeczeństwo własnie myśli TAK JAK TYYY!!!!!