Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość polecam elseve

łupieżowi stanowcze NIE!

Polecane posty

Gość polecam elseve

Chciałabym się z Wami podzielić moją metodą na łupież, bo wiem, co za koszmar może oznaczać próbowanie kilkunastu-kilkudziesięciu szamponów p/łupieżowych, włącznie z tymi z apteki - a to wszystko na nic... Nie będę niepotrzebnie przedłużać - polecam Elseve szampon p/łupieżowy+kuracja SOS ( szampon tak jak inne szampony elseve - ok. 9-10 zł, preparat SOS ok.20 zł - starcza na ponad 2 m-ce). Preparat po każdym myciu wmasowuje się w skórę głowy... Naprawdę żaden 'super' szampon usuwający '100%' łupieżu nie był w stanie mi tak pomóc jak ta kombinacja L'oreala. Polecam dziołszki jeszcze raz :-)

Gość jenixek
na łupież działa nizoral :P

Gość polecam elseve
no niestety nie... tu chodzi o tak cieżkie przypadki gdzie nawet nizoral nie działa.

ja boję się już eksperymentować,ponieważ próbowałam prawie wszystkiego,elseve też ale niebieski,dla mnie szok,już mam takrzadkie włosy bo bardzo mi się tłuszczą i wypadają ,ale na szampon cudo nie trafiłam napisz coś o nim więcej i jaki miałaś dokładniej problem:)

Gość polecam elseve
no ja właśnie miałam taki problem, że wypróbowałam wszystkie szampony przeciwłupieżowe ze sklepowych półek, wypróbowałam nizoral (kompletna porażka, jeszcze bardziej mnie wysypało) i kilka innych szamponów z apteki poleconych przez dermatologa - klapa na całej linii... Aż raz wpadłam w gazecie na reklamę elseve i pobiegłam do sklepu. No i rewelacja! Nie minął tydzień a ja miałam nawilżonąskórę głowy i nic się ze mnie nie sypało... a im dłużej stosowałam tym lepiej... Zaznaczę ważną rzecz jeszcze, że przy samym szamponie elseve nie osiągnie się takiego efektu. Konieczny jest ten preparat ( jeżeli oczywiście ma sietakie problemy z łupieżem jakie ja miałam)

Gość maluszek234
E tam, zaden szampon drogeryjny nie usunie prawdziwie lupiezu, poniewaz lupiez to choroba skory i nalezy ja leczyc lekami! Na grzyby powodujace lupiez dziala ketokonazol (zawiera go np. Nizoral).

Gość spróbuj zanim napiszesz
naprawdę są rodzaje łupieżu, na które nawet Nizoral nie pomaga. A pomaga właśnie elseve.

Gość jak Nizoral nie działa
to zadziała Selsun Blue.