Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość elizabethea 1988

Czy tak to zawsze jest???

Polecane posty

hmm coś tu nie gra ;> jeśli wziąć pod uwagę, że to całe badanie miało miejsce, to bilansu nie robi się w roczniku 88 tylko 87 :> niedopracowana prowokacja? ;>

Gość do eli
wiem tylko, że jakieś 40% tematów dotyczy prawdopodobieństwa i objawów wczesnej ciąży :D

Gość do eli
ale o ile dobrze pamiętam to ja też miałam bilans w wieku 18 a nie 19 lat

Gość elizabethea 1988
no właśnie!!! ja nie rozumiem, forum jest po to by poradzić, a Wy tu snujecie jakieś niewidomo co że niby oszukuję:/ nie chcę już słuchać tych Waszych durnych odpowiedzi, nikt(no może prawie nikt) nie znalazł się aby mi pomóc:( jeżeli uważacie że to proowokacja, to po prostu poproście pana Moderatora o usunięcie tematu, a ja sobie tutaj poszukam innego forum:( dzięki za wszystkie 'rady' jeśli można to tak nazwać, pa:(

Gość efciaaaaa
i od kiedy lekarz pierwszego kontaktu ma wziernik??

A Ty się niby dlaczego tak bulwersisz co?? Gdybyś poczytała trochę na tym forum to byś tak nie pisała teraz:) Skoro piszesz prawdę... to Ci poradzę abyś ostrzegła znajome przed tym zboczonym lekarzem... Bo to NAPEWNO nie był NORMALNY BILANS:) NAPEWNO...

Gość do eli
może włożył... :O

Gość do eli
Elu, nikt nic innego Ci nie poradzi, możesz to zgłosić gdzieś, możesz zapytać jakiegoś innego lekarza pierwszego kontaktu, może powiedz mamie jak się jeszcze nie przyzwyczaiłaś do pełnoletności... Przecież nie załatwi tu nikt tego za Ciebie. Pozdrawiam.

Gość mille
hej dziewczyny. co tak na nia naskoczylyscie....ona tylko pyta bo pewnie wstydzi sie zapytac mamy albo kogos innego. owszem w roznych przychodniach roznie nas traktuja. ale ten lekarz nie wydaje mi sie byc nadgorliwy. mysle ze po prostu sprawdzal czy dziewczyna nie jest w ciazy. mnie tez kiedys tak badali(przed przyjeciem do pracy). jedyne co temu doktorowi brakowalo to0 czasu zeby wytlumaczyc po co te wszystko.to nie jest mile badanie wiec dziewczyna pyta czy to normalne i potrzebne. ja tez kiedys bylam zbulwersowana pediatra ktory badal moje kilkumiesieczne dziecko. ale teraz mu dziekuje bo wczesnie wykryl stulejke i dal masc z hormonami a moich kolezanek synkowie niestety beda operowani. zboczenie nazwalabym zupelnie co innego. albo moze jestem sama nienormalna. znajoma chodzi do ginekologa, zawsze wszystko jest w porzadku, urodzila dziecko, a on zawsze ale to zawsze bada ja przez odbyt. myslalam ze tak tylko dziewice sie bada.wiec chyba doktorek przegina. powiedzialam jej zeby zmienila lekarza. ale moze sie myle....

Gość do mille
pewnie ta Twoja koleżanka jest wąska, dlatego bada ją przez odbyt- bo podczas badania kobieta na pewno jest bardziej spięta... nie tak jak przy stosunku- wtedy się rozluźnia i członek potrafi wejść;)

Gość vvvvvvvvvvvvvvvvv
bilans to bilans - badanie ale normalne, lekarz pierwszego kontaktu bada postawe, tutaj trzeba sie rozebrac ale co mu do tego cycki? Ja zawsze w bieliźnie, zreszta chyba wszyscy, bada postawe, wlasnie plaskostopie, później pluca, zaglada do gardla i to wszystko. Troche Cie wyobraźnia poniosla, po prostu nie wierze, a tu powinnas wiedziec i nie pozwolic bo jednym slowem (jesli tak bylo) chcial se zamacac i Cie wykorzyslat

Gość a mi badał piersi
lub cycki jak kto woli. ale najpierw spytal sie czy bylam juz u ginekologa, czy wspolzyje, powiedzialam ze nie. powiedzial, ze najwyzsza pora sie wybrac, zbadac czy wszystko ok, dal mi materialy na temat profilaktyki raka piersi, no i sam zbadal mi piersi, dokladnie a przy okazji poinstruowal jak mam to robic samodzielnie. nie czulam sie wykorzystana, a wrecz przeciwnie, ktos o mnie zadbal ,zainteresowal sie moim zdrowiem. nie mam jakis tam balonow ze bardzo chcialby je dotknac czy cos takiego, jak ktos by mogl pomyslec.