Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malgoska77

Gdzie można poznać.......

Polecane posty

Gość malgoska77

miłego, fajnego faceta? Tylko błagam nie piszcie, że na dyskotece....

na czatach..na gg... wykrec jakis numer kom...i napsiz smsa.... popatrz prze zokno..moze sasiad wlansie z psem wyszedl:P jest wiele mozliwosic... na ulkicy,w kawairni,w kosciele...w kinie...uuu.....palcy brak :D

no na dyskotece najczęściej nie:) Tacy desperaci co podchodzą i się kleją do każdej są żałośni:] ja mojego poznałam na rekolekcjach przed bieżmowaniem w gimnazjum 4 lata temu, a jest on ode mnie 3 lata starszy:] hehehe... więc ...cóż...różnie się zdarza;)

dlaczego... ja na czatach poznalam wiele sympatycznych osob-trzeba umiec suzkac.. sa moimi przyjaicolmi i iwem ,z emoge na nich lioczyc.. zerstza nawet tutaj mozna poznac kogos fajnego..i nie zaprzeczycie :)

Gość malgoska77
niestety, co do dyskotek mam złe wspomnienia. Zgadzam się w pełni z SPOONMASTER - klejący są żałośni. Poza tym - nie ma z nimi tematu. Oczywiście uogólniam - ale to dotyczy przynajmniej większości bywalców tych lokali. A ja szukam kogoś "na stałe, na długą drogę w dal", nie interesuje mnie znajomość na jedną noc.

Gość malgoska77
a propos czatów..... jakie mogłabyś polecić groosia?

haha..niezly blog :D co do czatow....najlpeiej taki z hobby.. np.sa o roznych tematykach.... albo na samotni.. tam wiele osob nie suzka kogos do seksu,tylko wlansie aby dzielic z kims zycie.

Gość malgoska77
chociaż - lepiej spotkać kogoś w realu. W necie - zawsze jest to jedna wielka niewiadoma. Net daje pełną anonimowość - można się podawać za kogoś zupełnie innego i być w rzeczywistości kimś innym.

Gość malgoska77
jak narazie moim ulubinym pokojem na czacie gdzie mozna poznać ciekawych facetów jest pokój dla emerytów-transwestytów :(