Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość spam 1

mam dość tego chamstwa

Polecane posty

Gość spam 1
czytałem dziś twoje wypowiedzi w temacie , że Polki to k.rwy i się zastanawiałem czy ty tak naprawdę ograniczona jesteś czy udajesz , ale teraz juz jestem pewien :o

Gość ..groszek..
---->ojojojojjojoj "płacz nad sobą - bo wcieleniem chamstwa, prctacwa i mentalnego dresiarstwa jesteś właśnie ty" po czym wnosisz? "tylko dlatego, że nie mieli w życiu szansy stać się kimś lepszym, mądrzejszym, bogatszym???" żeby coś się udało trzeba najpierw chcieć, a potem próbować.

Gość ojojojojjojoj
a ja ci mówię, że nic mojego nie mogłeś czytać, bo tego nicka użyłam właśnie na tym temacie jako komentarz do twojego zniesmaczenia. Mam nadzieję, że nascynacja narodowym socjalizmem przejdzie ci razem z pryszczami.

Gość ojojojojjojoj
...... groszek wnoszę po stylistyce i argumentach o strzelaniu i napięciu zggadza się: trzeba chcieć,.... tylko czasem ludzie osiągną takie dno, że nie wiedzą, że można chcieć, nie mają skąd się uczyć, skąd czerpać nadziei

Gość spam 1
nie interesuj sie , żadnym narodowym socjalizmem , nie należę do LPr czy co ty tam sugerujesz po prostu mam dość chamstwa i agresji . Niestety codziennie mam styczność z takimi zachowaniami i absolutnie się z tobą nie zgadzam , że bieda warunkuje takie zachowania. Tak samo wzorce , które przyjmujemy .

Gość spam 1
zależa tylko i wyłącznie od nas .

Gość ojojojojjojoj
nieprawda! nie zależą tylko i wyłącznie od nas.... wiesz co to jest np. syndrom dziedziczonej bezradności?

Gość ..groszek..
hmm skoro spam jest dla ciebie wcieleniem chamstwa, prostactwa i mentalnego dresiarstwa, to chyba nie wychodziłaś nigdy z domu xD i co się z tym wiąże nigdy nie widziałaś tego, o czym on tutaj pisze. każdy człowiek ma swój rozum i swoje sumienie, więc wie, co jest dla niego dobre. Nie mają skąd się uczyć? To jest chyba najprostrze po osiągnięciu dna. A zostają tam, bo jest im z tym dobrze. Gdyby tak nie było, zrobiliby wszystko co się da, żeby to zmienić. A właśnie... lepiej dotknąć dna i się od niego odbić czy być blisko dna i próbować wrócić;>?

Gość ojojojojjojoj
to mnie właśnie w narodowcach (delikatnie mówiąc) przeraża: ten kult silnego człowieka, pogarda dla słabszych, gorzej sobie radzących... jeśli lezy ci na sercu troska kraku to zaangażuj się w działania, które mogą realnie tym ludziom pomoc, a nie do nich strzelaj - chyba, że jestes psychopatycznym morderca przy okazji.,,,, mam nadzieję, że tylko własna agresja cię dławi i mowisz co ci slina na jezyk przyniesie.

Gość spam 1
nie wiem , ale przypuszczam , że to są zachowania i wzorce , które przyjmujemy żyjąc środowisku w którym , rządzi szarość , życia , ograniczone szanse i perspektywy rozwoju personalnego i zawodowego , w momencie gdy każdy twierdzi , że i tak nic nie warto robic gdyż i tak nic z tego nie będzie, pewnie jestem w błędzie

Gość spam 1
nie mieszkam w Kraku , a co do tego strzelania do meneli i złodziei to po częsci było to pewne przeolbrzymienie tego co chciałem wyrazić. W życiu nikogo nie uderzyłem i nie skrzywdziłem (chyba , mam taką nadzieję) . Po prostu uważam , że każdy wybiera sobie drogę życia , którą zmierza. Dla innych droga jest wyboista i pełna przeszkód , ale przy odrobinie silnej woli , zaangażowania i determinacji ta droga jest do pokonania.

Gość ojojojojjojoj
no właśnie.... albo brak wzorców, albo wzorce negatywne... przecież patologie dotyczą tez ludziej psychika: człowiek wpada w studnię bez dna, nie widzi mozliwości, żeby zminić swój los - czasem mu to do głowy w ogole nie przyjdzie, by zastanwić sie, jak żyje... nedza, patologia prowadza do pewnego zezwierzęcenia... ale takich ludzi można z tego wydobyc - ktos tylko musi wyciagnac do nich reke... bez kałasza

Gość ojojojojjojoj
cieszę się, że wycofałeś się z tego zdania o strzelaniu - bo to naprawde jest kompromitujace bardziej niż obszywanie murka... życie ułożyło ci się tak, że wierzysz, że każdy jest kowalem swojego losu... masz klapki na oczach, ale to cena za szczęśliwy podarunek od losu, że nie przyszło ci się urodzić w takich rodzinach, w jakich niektórzy się rodzą.

Gość spam 1
Oczywiście, ale nalezy dać im wędke zamiast ryby. Podajesz im pomocna dłon jednocześnie wymagając od nich odrobiny wysiłku , zaangażowania , wyznaczenia sobie priorytetowych wartości którymi będa się kierowac w zyciu. Często im się nie chce. Dilerzy narkotyków, złodzieje zarabiaja ogromne pieniądze niejednokrotnie mniejszym wysiłkiem niż legalna i odpowiedzialna praca. Najłatwiej jest usiąść na dupie stwierdzic , że wszystko nie ma sensu i tak mi sie nie uda , nie mam szans , bo inni maja łatwiej. :o

Gość ..groszek..
Wybierane wzorce zależą TYLKO od nas samych. Bieda i otoczenie mogą nas w tym ograniczać, ale nie w takim stopniu, że stajemy się bierni! Brak wzorców? Ludzi, z których możemy brać przykład jest mnóstwo, zarówno tych zaliczanych do "negatywnych" jak i "pozytywnych" Ludzie nie zastanawiają się nad swoim życiem, bo nie chcą. kurde jakie to przykre... gdyby znalazło się kilku ludzi, chcących zmienić to, co jest złe, to nie byłaby to nawet kropla w morzu potrzeb... hmm co do tego strzelania, to chyba każdy odebrał to jako pewnego rodzaju hiperbolę ;-)

Gość spam 1
Miałem takie momenty w zyciu , że mój tygodniowy budżet wynosił 10 zł . Rodzice mieszkali za granica i nie chciałem być od nich zależny. Odzywiałem się zupkami chińskimi (polecam vifona wegetariańską , kto wie ten wie:)) A wokól mnie same imprezy , pokusy , koledzy prowadzili lewe interesy i osiągali profity, a ja nie miałem co jeść , komornik mnie za rachunki ścigał , niespłacony debet w banku , ale się nie złamałem i nikogo nie okradłem kończyłem studia , chodziłem na kursyjęzykowe i mi sie opłaciło. Haha zawsze jest wyjście z sytuacji.

Gość spam 1
Cały czas jest cięzko , właśnie szukam nowej pracy :)

Gość ..groszek..
Właśnie... oni oczekują rzeczy podanych na tacy, gotowców... Niczego od siebie samego... spam- jesteś jednym z nielicznych, do którego mam ogromny szacunek. O ile oczywiście uważasz tak, jak to wyrażasz tutaj na forum ;-)

Gość spam 1
przelewam swoje myśli po co mam ściemniać. Dzisiaj zrobiłem sobie po prostu mały rajd po mieście i tak sobie stwierdziłem , że ze 100 razy słyszałem słowo kurwa , chuj i pokrewne oznak chamstwa i agresji doznałem mnóstwo a uprzejmość i kultura osobista jest mniej spotykanym zjawiskiem niz chamstwo i agresja a to bardzo żle.

Gość spam 1
a nawet jak już szedłem sobie piekną ulica , wokól fajne rowerzystki śmigały droga rowerową , Panie w kwiecie wieku jeździły na rolkach, matki z dziećmi przemierzały deptak idylla w piękny prawie , że letni wieczór to zawsze się musza sie tacy trafic , którzy ten jakże piekny idyliczny obraz mi zakłócą :o daj szluhga , pozycz 5 złoty k i ch , pice. proza życia