Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dzinka

Fryzjer, makijaz i kapiel?

Polecane posty

Gość dzinka

Dziewczyny jak to rozwiazalyscie? Slub mam na 17, a wizyta u fryzjera i kosmetyczki o 9. Musze dojechac potem do innej miejscowosci i tu sie ubiore dopiero w sukienke. Nie jestem panna mloda tylko starsza :) Jak to rozwiazac-wykapac sie tylko rano i potem tylko odswiezyc? a co z myciem zebow po zrobieniu makijazu?

Gość puszek kiełbasek
nie myc zebów, wziąć gume, dropsa i juz. pozatym ja to nie widze problemu jak juz w myciu zębów jak ma sie umalowane usta, delikatni ei ostroznie, bedzies zmiała trwały makijaz chyba od kosmetyczki, a nawet jak minimalnie zabieli sie kącik od piany to poprawisz sobie swoą kredką czy szminką. oj obym ja tylko takie kłopoty miała:0

Gość dzinka
up

Gość milejdi
fu co za obrzydlistwo - nie myć zębów cały dzień , tylko jakiegoś dropsa

Gość elemeledudki
TO MOZE I MI POWIECIE (CAŁĄ PRAWDĘ :) JAK MAM ŚLUBO 16-TEJ TO CZY IŚC DO FRYZJERA NA 10 TO NIE JEST ZA WCZEŚNIE? PÓŹNIEJDO DOMKU UMALOWAĆ SIE UMYĆ I DO KOŚCIOŁA

Mycue zębów przed ślybem to obowiązkowa sprawa! Jak to wygląda: makijaż, fryzurka, a ząbki średnio? Jak masz wypróbowaną kosmetyczkę, to pożyczy ci na ten jeden dzień szminkę. A jak nie, to ustal wcześniej, jaka to będzie i po prostu kup własną. Przy tych wszystkich kosztach, to żaden wydatek.

Gość czerwcowa doli
ja planuje na 17.00 slub no ale to takie plany.:D Chce o 8.00 iść do fryzjerki, tam odrazu mnie pomaluja i ok 12.00 bede mysle gotowa juz. Wróce sobie, uyje sobie ciało ząbki, ktos pojedzie po bukiet, noi na popołudnie fotograf tuz przed slubem. więc zanim sie ubiore przed fotografem tez umyje ząbki mimo ze mam szminkę. jakos bedzie trzeba dac rade sobie, a tak pozatym nie bede w tym dniu nic jadła rano tylko sie napije. Więc w ząbkach syfu nie bedzie.

Gość mężatkkkka..
ja brałam z mezusiem ślub o 14..w salonie do którego chodze jest fryzjer i kosmetyczka..wiec nie miałam problemu..od razu mnie umalowali i uczesali..zabki umyłam zanim poszłam do fryzjera..byłam tak zestresowana ze nie myslałąm o jedzeniu wiec ząbki miałąm czyste..a zeby odswieżyć oddech to guma jest w sam raz..w tę sobote idę na wesele do kuzyna ślub maja o 16..a ja ide do fryzjera i kosmetyczki na 10..wole wcześniej być gotowa niż potem wariować że tego czy tamtego jeszce nie zrobiłam..zresztą musze jeszcze pomóc ubrac sie męzusiowi..:):p i poinstruowac teściową jak sie ma opiekować pod naszą nieobecnośćnasza córcią..:o