Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oasia25

Harmonet

Polecane posty

Gość oasia25

Witam. Już drugi cykl biorę tabletki Harmonet. Przy pierwszym cyklu brania prawie cały czas plamiłam. Raz mocniej raz słabiej. Po wzięciu ostatniej tabletki z pierwszego opakowania jeszcze dwa dni lekko plamiłam a pózniej plamienie ustał i do tej pory brak pomimo że zakończyła się już 7-dniowa przerwa i zaczełam nowe opakowanie. Jestem po trzech tabletkach i zastanawiam się jak to bedzie dalej. Teraz to już nie wiem jak i co liczyć w cyklu?? Może któraś z Was miała podobną sytuacje. Do mojego ginekologa są długie kolejki i muszę czekać na wizytę. W lutym urodziłam dziecko i myślałam że dzięki tabletkom wszystko wróci do normy...ale teraz to już nie jestem pewna:(

Gość ehhhhh
..ja przy harmonecie plamiłam prze 3 cykle - masakra ale potem ok

wszystko jest wporządku,plamienia powinny minąc po 3 opakowaniu(też brałam kiedyś harmonet i gin mnie tak poiformował kiedy ja plamiłam prawie 2 miechy-masakra)

Gość oasia25
Zastanawiam się tylko dlaczego plamienie nagle ustało. Przerwa siedmiodniowa minęła zaczęłam nowe opakowanie a tu nic. Ani okresu ani krwawienia? Jak zakończyło się drugiego dnia przerwy w braniu tak już miną ponad tydzień i nic. Nie wiem teraz kiedy mogę się spodziewać??

Gość Lamb
Ja miałam takie plamienia tylko przez pierwszy miesiąc. Później wszystko się unormowało. Z resztą po większości tabletek takie plamienia mogą występować. Trzeba więc ten okres przeczekać i dać organzimowi czas na przywyczajenie.

Gość ooooaaaoooo
A ja tma biore i wszytko jes OK:D

Gość fiolek1
a ja po 2 latach brania harmonetu przez ponad rok mialam potem nieregularne okresy , nigdy wiecej zadnych antykonceptów ! i nie wierzcie , ze teraz sa takie super i nieszkodliwe !