Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gdzie jest teraz najtaniej

Konczy mi się 2letni abonament w Orange, zostac czy przejsc do konkurencji?

Polecane posty

Gość gdzie jest teraz najtaniej

Gość dwudziestojednolatka
u mnie jest tak , że rodzina cała jest w ornage a moj mezczyzna ma heyah... więc?? Jeszcze jedno pytanie; telefon kupiłam 14 lipca 2 lata temu, czy to znaczy ze do 14 czerwca (miesiąc przed) musze ich powiadomic czy odchodze czy nie? Prosze poradzcie ZOSTAC CZY NIE??

najlepiej zadzwoń do BOK\'u, zapytaj co mogą Tobie teraz zaproponować, i do kiedy masz się zdecydować na przedłużenie umowy, lub jej zakończenie, przy okazji dla pewności porównaj aktualne oferty dobrane indywidualnie dla Ciebie w pozostałych sieciach wielu klientów ma zawsze argument, że \"od wieeeelu lat są w sieci\" i jak nie dostaną tego, czego chcą, to przechodzą do konkurencji ;) ja abonament mam w Orannge, pracuję w Orange i jestem zadowolona :D

Moj uwaza ze w heyah jest najlepiej a w orange odkąd nie ma juz samej idei jest lipa! co wy na to

jeszcze jakies opinie ?

Gość obstawiam
Plusa

piszcie dlaczego macie takie zdanie !

Gość obstawiam
na Plusa z tego samego powodu co napisała hakuna, jestem w Plusie 7 lat

Gość ja jestem w Erze i jest ok

Gość obstawiam
jak widzę, każdy Zyd swój towar chwali:D

Ja mam telefon w Orange i też kończy mi się umowa. Nie jestem z ich usług zadowolona, przechodzę do ery. Teraz mają ciekawą ofertę. Orange może się przy tym schować.

Gość ANuiaa
" obstawiam - jak widzę, każdy Zyd swój towar chwali " no chwali każdy to w czym jest.. - ma telefon, bo jakby nie był zadowolony to zmienił by sieć i nie polecałby innym :| co mamy polecać coś czego nie używamy? to skoro takie dobre to czemu sami nie używamy?!

ja bylam w orange ( wczesniej ideii) 3 lata, po zakonczeniu umowy zostalam w orange i podpisalam od nowa umowe, na nowy nr. tel ale tym razem w mixie, z roznych wzgledow taka opcja mi najbardziej odpowiadala nie bede wszystkiego tu pisac, ale zawazyly takie wzgledy jak to, ze najwiecej znajomych mam w orange, obecena oferta mixa mi pasuje, dostalam fajny telefon za złotówke. bylam o maly wlos od zmienienia sieci poniewaz jesli czlowiek nie docieka dokladnie co oferuje umowa to \"robia\" go jak chca, pewne rzeczy zostaja przemilczane a oficjalnie wszystko niby jest ok... byc moze to dotyczy takze innych sieci ale ja spotkalam sie z tym w orange kilkakrotnie i to mnie troche zniechecilo. uwazam jednak ze najlepiej porownac ofertu wszystkich sieci, na forum raczej nikt cie tego nie wylozy, poza tym nie wiemy czego własciwie oczekujesz.

Gość no własnie
ja jestem 10 lat w Erze. jednak chłopak namawia mnie bym przeszła ze swoim numerem do Orange. Wogóle nie wiem o co w tym chodzi .jakas idea, orange , heyeha. Co to jest? Orange to coś jak Era? Ponoc na firme mógłby wtedy ten telefon wziąć (mój telefon z numerem moim). To jest mozliwe?