Nigdy nie miałem dziewczyny 22 0 Napisano Czerwiec 4, 2006 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość czarna chmura Napisano Czerwiec 4, 2006 a czymze sa niedziewidze, bo ja cos z tych niewtajemniczonych:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
groosia 0 Napisano Czerwiec 4, 2006 hahaha..ja slyszalam tylko o nie dziewicach...ale zeby o niedziewidzach to nigdy :D hahaha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zdegustowana .... Napisano Czerwiec 4, 2006 boszz a ja przeczytałam niedzwiedzicom :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
groosia 0 Napisano Czerwiec 4, 2006 no tez tak na poczatku przeczytalam..ale stwierdzialm co ma niedzwiedz do czlowieka :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hulak Napisano Czerwiec 4, 2006 niedziewice są dla zakompleksionych desperatów seksualnych - takich śmieciarzy cipnych. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nigdy nie miałem dziewczyny 22 0 Napisano Czerwiec 4, 2006 dobra pomylilem sie, mialo byc niedziewicom a napisalem to pod wplywem tego topiku http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3248393&start=0 bo po pierwsze to ja nie mialbym nic przeciwko temu, zeby moja ewentualna przyszla dziewczyna nie byla dziewica, mysle ze nawet lepiej jesli by nie byla, bo gdyby byla dziewica to swiadczyloby o tym ze nie lubi seksu a ja bym chcial miec dziewczyne ktora lubi seks. A druga rzecz jaka mnie dziwi, to to, to z jednej strony tak dziwi was wszystkich, ze ktos w moim wieku nie mial jeszcze dziewczyny czy chlopaka a z drugiej strony niektorzy wlasnie wymagaja od osob w moim wieku zeby byly dziewicami, prawiczkami, zeby nikogo wczesniej nie kochali, zeby nie mieli zadnych wczesniejszych doswiadczen. To moze ja zamiast sie przejmowac ze cos jest ze mna nie tak powinienem sie cieszyc ze jestem tak wyjatkowo poszukiwaną partią:)? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ano ciesz sie Napisano Czerwiec 4, 2006 jestes poszukiwana partia:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nigdy nie miałem dziewczyny 22 0 Napisano Czerwiec 4, 2006 z resztą po co ta cala gadka o dziewictwie skoro dziewicami i prawiczkami z tego co widze czytajac to forum są w obecnych czasach tylko ludzie do 18 roku zycia i ewentualnie jkaies wyjątki jak ja:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
groosia 0 Napisano Czerwiec 4, 2006 22-w sumie madrze gadasz jak na favceta bez dziewczyny (do czasu:) nie rpzejmuj sie ...mialam znajomego,ktory mial 27 lat i nigdy jeszcze kobiety nie mial.....ale wierze,ze w konuc znormalnial i kogos sobie poszukal :_))) a czy jestes taki poszukiwany??to nie wiem,bo raczej to ty powinienes wybrac sobie partnerke niz ona ciebie,jako potencjalna ofiare..hehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach