Spaghetti .... 240 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, BabkaBożaRektalna napisał: Zara mogę sprawić że do rana bedziesz bialy Musiałabyś wezwać armię Boga, bo ze mną nie wygrasz nigdy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 422 Napisano 2 godziny temu Szlafroczek czerwony to jeszcze pół biedy, jakiś zjêb lata po forum mający w avku jakieś zwisy i jeszcze twierdzi że to moje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaRektalna 76 Napisano 2 godziny temu Czasem trzeba uznać czyjaś urojona wyższość dla świętego spokoju Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaRektalna 76 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, xDxDxDxD napisał: Szlafroczek czerwony to jeszcze pół biedy, jakiś zjêb lata po forum mający w avku jakieś zwisy i jeszcze twierdzi że to moje. Posiadam tylko 1 szlafrok i nie jest czerwony. To są cyce każdej madki karmioncej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 240 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, xDxDxDxD napisał: Szlafroczek czerwony to jeszcze pół biedy, jakiś zjêb lata po forum mający w avku jakieś zwisy i jeszcze twierdzi że to moje. Widocznie ma urojenia i nie kuma co to znaczy mieć film, a w jaki sposób go ogladać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 422 Napisano 1 godzinę temu 5 minut temu, BabkaBożaRektalna napisał: Posiadam tylko 1 szlafrok i nie jest czerwony. To są cyce każdej madki karmioncej Tak uważasz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaRektalna 76 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, xDxDxDxD napisał: Tak uważasz? No myślę że są powyciągane jak męskie wory Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaRektalna 76 Napisano 1 godzinę temu No chyba że ci stary cały pakiet wykupuje z dziedzko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 240 Napisano 1 godzinę temu 7 minut temu, BabkaBożaRektalna napisał: Posiadam tylko 1 szlafrok i nie jest czerwony. To są cyce każdej madki karmioncej Posiadasz też rozum i inteligencje policjantko, także używaj jej też na kafe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaRektalna 76 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Spaghetti .... napisał: Posiadasz też rozum i inteligencje policjantko, także używaj jej też na kafe Będę używać czego chcesz. Za dużo miszela monrola ci weszło. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 240 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 4 minuty temu, BabkaBożaRektalna napisał: Będę używać czego chcesz. Za dużo miszela monrola ci weszło. Nie, używaj czego potrzebujesz tylko w rozsądny sposób jeśli chcesz. To wszystko Boni. Śpij spokojnie. Edytowano 1 godzinę temu przez Spaghetti .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 422 Napisano 1 godzinę temu 8 minut temu, BabkaBożaRektalna napisał: No chyba że ci stary cały pakiet wykupuje z dziedzko Jaki pakiet? I czyj stary? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaRektalna 76 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, xDxDxDxD napisał: Jaki pakiet? I czyj stary? No prywatno klinikę i operacje cyckow. Bo mjemam ze jak chlop chce zrobić dziecko to go stać na luksusy i tuningi madki. To chyba oczywiste. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaRektalna 76 Napisano 1 godzinę temu Nje? Ouuu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 422 Napisano 1 godzinę temu 11 minut temu, BabkaBożaRektalna napisał: No prywatno klinikę i operacje cyckow. Bo mjemam ze jak chlop chce zrobić dziecko to go stać na luksusy i tuningi madki. To chyba oczywiste. Już głupoty straszne gadasz, może się tak wyciągają np po trójce dzieci które się karmiło każde do drugiego roku życia, zresztą są kobiety które nigdy nie karmily a że mają dość spore to z wiekiem uległy grawitacji. Na dobrą sprawę to nie ma reguły, geny też na to wpływają. Jak nie wierzysz mi to ci mogę wysłać zdj swoich to sama zobaczysz że jesteś w błędzie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaRektalna 76 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, xDxDxDxD napisał: Już głupoty straszne gadasz, może się tak wyciągają np po trójce dzieci które się karmiło każde do drugiego roku życia, zresztą są kobiety które nigdy nie karmily a że mają dość spore to z wiekiem uległy grawitacji. Na dobrą sprawę to nie ma reguły, geny też na to wpływają. Jak nie wierzysz mi to ci mogę wysłać zdj swoich to sama zobaczysz że jesteś w błędzie. Nie dziękuję elzbieto. Mechanizmy działania cyckow mje nie obchodzą. Poczekam na grawitacje naturalna jednak. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach