Nigdy nie miałem dziewczyny 22 0 Napisano Czerwiec 4, 2006 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
groosia 0 Napisano Czerwiec 4, 2006 no dlaczego nie miales?/ moze jestes nudny..albo nie potarfiles do zadnej zagadac? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nigdy nie miałem dziewczyny 22 0 Napisano Czerwiec 4, 2006 nie jestem nudny ani nie to, ze nie potrafilem do zadnej zagadac poprostu nie probowalem miec dziewczyny-to dlatego do tej pory nie mialem to jest przyczyna a zeby uprzedzic kolejne pytania podam przyczyny tej przyczyny nie probowalem miec dziewczyny bo nie wiadomo skad wymyslilem sobie ze jestescie duzo wspanialesze niz jestescie-teraz dopiero otwieraja mi sie oczy jakie niedoskonale i podobne do facetow jestescie bylem oniesmielony tym swoim wyobrazeniem o was..a wy jestescie przeciez takie normalne, i wcale nie macie takich duzych wymagan a w ogole to wiele z was jest bardzo latwo poderwac itd wiec cos mi sie wydaje, ze zblizaja sie juz czasy kiedy przestane uzywac mojego nicka:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość NIE JESTE NUDNY PYTAM SIE Napisano Czerwiec 4, 2006 ???? JAK TO NIE, CIAGLE MECZYSZ JAKIMIS IDIOTYCZNYMI TOPICAMI TO TU TO NA EROTCZNYM, CIAGLE TYLKO TY I TO ZE NIE MIALES KOBIETY. SZIEDZ TUTAJ DALEJ NUDZIARZU TO NA PEWNO SZYBKO SIE ZMNIE:o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nigdy nie miałem dziewczyny 22 0 Napisano Czerwiec 4, 2006 to ze tu jestem nudny, nie oznacza ze w ogole jestem nudny, tak naprawde nikt tu na kafeterii nie zna nikogo, tak samo ty nie wiesz o mnie nic pond to co napisze, to tylko fragment mnie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nigdy nie miałem dziewczyny 22 0 Napisano Czerwiec 4, 2006 z reszta co mi tam bedziesz mowic, ja wiem swoje:) i bede mial dziewczyne:) i celow nie chce dziewicy, bo mysle ze dziewice sa dziewicami, bo nie lubia seksu no ale jak by tam sie zdazyla dziewica to tez przezyje chyba:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
groosia 0 Napisano Czerwiec 4, 2006 hmm..no to fajnie ze znajdziesz dziewczyne....zwlaszcza ze od 22 lat nie amsz zadnej..mimo ,ze kazda tak latwo poderac :p nie wiem gdzie probowales..chyba w klubach tylko D: hehe..... a co myslales??z ekobieta to inny gatunek niz facet??? ja amm np.psychike tak podobna do faceta,ze rozumiem swego skarba bez slow i wiem co zawsze chce pweidziec..i o to chdozi..by rozumiec sie bez slow bedac plcia przeciwna.. wiec nie wiem staryt czego dramatyzujesz..predzej czy pozniej milsoc cie dopadnie.. iwpadniesz po uszy :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
groosia 0 Napisano Czerwiec 4, 2006 boze i znowu o dziwicach!!co one wam przeszkadzaja??tak samo jak niedziwice... tak samo jak prawiczek i nie prawiczek.. ale przynudzacie z tym..to juz nudne....dajcie ludziom zyc normalnie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nigdy nie miałem dziewczyny 22 0 Napisano Czerwiec 4, 2006 mowilem przeciez ze do tj pory nie probowalem ale jak zaczne to sie zacznie.......:) oj sie zacznie...:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nigdy nie miałem dziewczyny 22 0 Napisano Czerwiec 4, 2006 no będę miał dziewczyne:) juz sie ciesze na tą myśl:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
groosia 0 Napisano Czerwiec 4, 2006 ale jak..tak od zaraz,czy upatrzyles sobie jakas i chcesz sie zpaytac o bycie ze soba :))) no to odbrze,z enie masz nic przeciwko takim ludizom,bo juz ten temat na roznych topikach mmnie wkurwia;/ bo w czym dziewica jest lepsza od niedziewicy?tym z enie miala wczesniej chlopaka/mezczyzny ktory by ja przytulal i mowil,kocham? beznajdzieja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nigdy nie miałem dziewczyny 22 0 Napisano Czerwiec 4, 2006 nie mowie ze odrazu ale poprostu nie ebde juz nastawiony na nie, powoli sie zmieniam, otwieram, czuje to:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
groosia 0 Napisano Czerwiec 4, 2006 widzisz...powoli zaczynasz odczuwac brak drugiej osoby przy tobie:P to sie nazywa-chec posiadania kochanej osoby:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nigdy nie miałem dziewczyny 22 0 Napisano Czerwiec 4, 2006 no co ty, ta chec to jz dawno mialem, teraz zaczynam wierzyc ze to sie zisci:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
groosia 0 Napisano Czerwiec 4, 2006 no co ty,chces zpowiedziec ,ze nie miales dziewcyzny,bo jej nie potrzebolwaes i nie wierzyles ze moglbys jakas miec?? to chore..dobrze z ejuz sie cknales:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nigdy nie miałem dziewczyny 22 0 Napisano Czerwiec 4, 2006 potrzebowalem ale nie wierzylem ze moge miec Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
groosia 0 Napisano Czerwiec 4, 2006 to rob to co koelga...uwierz w siebie i sobie znajdz :D nie ma nic gorszego jak brak wiary w siebie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dcerdf Napisano Czerwiec 4, 2006 najlepiej udac sie do psychologa, to nie zart, szybciej pomoże niż użalanie sie na forum, powoli staje sie to nudne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość e-izabeth Napisano Czerwiec 4, 2006 nie zawsze psycholog pomaga wlasnie on sam musi chciec sobie pomoc: czyli uwierzyc w siebie, ze moze, ze chce itp:)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach