Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niezapominajka567

Kosmetyki Kallos

Polecane posty

Gość Niezapominajka567

czy ktos z was uzywal moze masek z tej firmy?Bo zastanawiam sie nad kupnem albo maski z proteinami mleka(latte) albo tej z wyciagiem z lozysk.Ktora lepsza,o ile w ogole sa dobre? :@)

Gość Niezapominajka567
Stronka niestety nie chodzi....

Niezapominajka ja używam tej właśnie z proteinami mleka... pachnie obłędnie, odżywia super jest jej całe pudło za przyzwoitą cenę :D Polecam serdecznie.

Gość e tamm
dl a mnie zadna rewelacja ale cena oki zapach super ,ale dziala moim zdaniem jak zwykla odzywka.

Gość Niezapominajka567
A czy ona nadaje sie do wlosow rozdwojonych i lamiacych sie?Bo do wyboru mam jeszcze kosmetyki Kadusa,ale cena nieporownywalnie wyzsza.

Ja mialam maske Allwaves do wlosow Suchych i porowatych!:) byla naprawde swieta. Tez duze bo pol kilowe opakowanie za ok.20zl. na Allegro kupilam.

Gość Niezapominajka567
Hmmm....dzieki bardzo za porade...teraz juz w ogole nie wiem co kupic....

Gość Niezapominajka567
:D:D:D:D

Gość Jeanine 22
Ja sięwłaśnie zastanawiam nad Placentą... O niej jest dużo dobrych opinii, o reszcie produktów cośnie bardzo... Może w wakacje skuszęsięna tą odżywkę..

Gość Niezapominajka567
A moze nam ktos doradzi,kto mial obie,i te mleczna i te z lozysk???

Gość Niezapominajka567
A jakie sa po niej wlosy?Bo ja mam wlosy do pasa i zalezy mi,zeby sie dobrze rozczesywaly,bo wczesniej uzywalam Waxu-no niby pisza ze dobry,ale jakos nie moglam rozczesac wlosow i w ogole to nie bylam nia zachwycona.A jak czesto ja uzywalas?

Ja mam wlosy suche a po niej sa fajne takie nawilzone.Ale nie moge zbyt wiele o niej powiedziec bo uzywam ja dopiero 2 raz.Ale wloski lepiej sie rozczesuja po niej!

Gość endi
która z tej serii jest najlepsza?

Gość endi
upupupupupupupupupup

Gdzie można kupić te maski do włosów? Nie lubię korzystac ze sprzedazy wysyłkowej, czy w sklepach fryjerskich też sa dostępne? :)

Gość wiki6
ja uzywam maski placea i szamponu jajecznego mam wlosy blond od dwoch tygodni i jestem bardzo zadowolona wlosy ladnie sie po nich ukladaja i sa nawilzone trzymam ponad 30 minut pod workiem z folii i dwoma recznikami kupilam jeszcze maske keratyniwa i owocowa z witamina c ake dopiero bede je uzywala jak skoncze placente a jest jej zaz litr cena smieszna 15 zl szampon pomad 5 przedtem uzywalam szamponu i maski do wlosow kreconych loreal profesjonal ale byly drogie 45 szampon i 70 maska ja zaopatrzylam sie w kallos w sklepie internetowym www.uradka.pl

Gość endi
uzywałyscie moze maski cz proteinami mleka? zastanawiam sie czy ja kupic? chciałabym aby nawilzała włosy ale nie obciazała jednoczesnie i aby włosy sie po niej fajnie układały one daje taki efekt?