Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zakochany do szaleństwa

Nasze sex-maratony

Polecane posty

Ja z moja Żabcią kochaliśmy się codziennie, nawet w naszym biurze czekając aż wszyscy pójdą do domu. Po kilku dniach od tego momentu wzięliśmy fikcyjne 5-cio dniowe delegacje i korzystając z tego, że matka Ani pojechała do sanatorium zamieszkaliśmy u niej zgromadziwszy przedtem zapasy jedzenia. Prawie 41 godzin nie wychodziliśmy z łóżka (nie licząc posiłków i potrzeb fizjologicznych). Odstawiliśmy wtedy nasz największy jak do tej pory seks maraton, zaliczając wszystko co tylko udało nam się wymyślić z zaglądaniem członkiem do jej drugiej dziurki włącznie. Te dwa dni spowodowały, że kompletnie opadliśmy z sił i poruszaliśmy się po pokoju trzymając się mebli. Trzecią dobę pobytu w tym gnieździe miłości przespaliśmy całą wtuleni w siebie. Kolejne dwa dni wypełniliśmy mniej wyczerpującymi formami pieszczot i seksu. Takie spotkania - maratony organizowaliśmy sobie przez ponad pół roku każdego tygodnia - albo na delegacji, albo w wynajętych pokojach.

Gość fajnie
ale dlaczego piszesz w czasie przeszlym? juz nie jesteście razem?

Gość Wiesio
Jak nie dajesz rady to mnie zaproś, pociągne ten maraton za ciebie !!

Dodam ze moja Zabcia ma na imie Edgar i ma dlugie wasy, ktorymi oplata swoje sterczace sutki codzien rano.

Marzę o agresywnej penetracji mojej kakaowej pieczary przez sąsiada z góry-czekistę LPR:classic_cool:

Gość archiwistka
no co jeste? pisazice