Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cholernie_wściekła

Dlaczego dosłownie ŻADEN krem mi sie nie wchłania??? POmocy!!

Polecane posty

Gość cholernie_wściekła

wcześniej myślałam że to dlatego, że kupuje jakieś badziewne kremy, ale teraz, kupiłam krem, który wiele dziewczym chwali, własnie za to, że sie świetnie wchłania po paru minutach. zastsosowałam go wczoraj na noc, po czym dziś rano poczułam na twarzy tłusty film.. nie mam już sił do tej mojej cery.. [wściekły][wściekły][wściekły][wściekły][wściekły][wściekły][wściekły]

Gość pewnie masz tłustą cerę
nie wybieraj kremów takich jak koleżanki ale takie jakie dla Twojej cery będą najlepsze. Najlepiej wybierz sie do kosmetyczki, tam powiedzą Ci jaką masz cerę i jakie kosmetyki masz stosować

Gość cholernie_wściekła
mam raczej cere mieszaną i kupuję kremy do takiej właśnie cery..

Gość widocznie
wybierasz za ciezkie kremy do swojej cery. Powinnas wyprobowac jakis lekki zel nawilzajacy.

Gość ginekolożka
ja mam rano tłustą cerę anwet ajk się nie pokremuję....przez noc zawsze się skóra troszkę tłuści,więc nie martw się

Gość cholernie_wściekła
ale czy jesli krem sie nie wchłania to czy jest sens żeby go w ogóle stosować..? i wydaje mi się, że używam możliwie najlżejszych kremów..

Wypróbuj hydro krem-zel z Olay.Jest naprawde leciutki.Ja tez mam tlusta skore i ten krem wchlania sie naprawde super!

Gość z serii Ivostin
nawilzajacy na dzien. Mialam takie uczucie jak Ty, a potym spoks - nawet w upaly.

Gość cholernie_wściekła
właściwie to jest tak, że ja mam w dodatku skóre naczynkową, więc przede wszystim na te naczynka czegos potrzebuje. no i kupiłam krem na cere naczynk. mieszaną. i mimo to, jest źle:/

Gość cholernie_wściekła
może ma któraś z was taką cere jak ja? tłsutąna nosie, na policzkach suchą i naczynkową na dodatek..

Gość wychodzi na to że masz
cerę mieszaną, proponuję poprosić w aptece o testery kremów do takiej cery, w dobrych sklepach kosmetycznych też są próbki. Zanim wydasz kasę przetestuj, który krem najlepiej Ci służy