Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy to normalne

coreczka mojej siostry ma 2 tygodnie

Polecane posty

Gość czy to normalne

i nie placze w nocy , ani w dzien . W ogole jest bardzo spokojna , jak chce jechac to cicho marudzi , ale nie placze glosno. Czy to normalne?ze jest taka spokojna?i nie placze? martwie sie troche bo mi male dzieci zawsze kojarzyly sie z placzem w nocy:(

Gość to nie jest eguła
Nie wszystkie dzieci są płaczliwe. Moja córka była bardzo płaczliwym dzieckiem, wyła w niebogłosy, musiałam do niej wstawać 15 razy w nocy. Na spacerze robiła niezły sajgon i budziła inne dzieci, które spały w wózkach, nawet u lekarza kilka osób zwracało mi uwagę, że ten ryk jest nie do wytrzymania. Mała miała sucho, była najedzona, nie miała żadnej kolki, ani innych dolegliwości a mimo to płakała non stopu, byłam u szczytu wytrzymałości, 2 razy miałam depresję. Pół roku temu urodziłam synka i dziecko jest niesamowicie spokojne, nawet jak zrobi kupkę nie płacze, w nocy budzi się tylko raz, naje się i dalej śpi. Jest bardzo grzeczny i w ogóle nie ryczy.

mój mały pierwszy raz zapłakał jak miał 2,5 m-ca. Nawet jak był głodny to nie płakał, tylko ssał paluszek, Teraz ma prawie roczek i dalej praktycznie nie płacze

Moja mala do tej pory nie placze,tylko kreci sie w lozeczku jak chce jesc.Tez byla spokojniutka.

Mój synek nie płakał :)jak go urodziłam był najspokojniejszym dzieckiem na oddziale ani razu nie zapłakał tylko jadł i spał:D Teraz też mało płacze chyba że cos go boli albo sie uderzy...tak naprawdę nie wiem co to płacz dziecka:) pozdrawiam

TO jest normalne. Mój synek też był taki grzeczny. Jeżeli martwisz się o nią to polecam nianię z monitorem oddechu. Produkt dostępny jest na CoZaCena – www.cozacena.pl w niskiej cenie. Ponadto bardzo zachęcam d zakupów na porównywarce cenowej CoZaCena ze względu na wygodę i szybkość.