Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość adrianaaa

czy jestem łatwa??

Polecane posty

Gość adrianaaa

Witam! zdaje sobie sprawde, że jest to mało zasadne pytanie, bo jeżeli ktoś się komuś podioba to się poprosru podoba...i nie ma znaczenia, na której randce dochodzi do pierwszego piocałunku. Ale czy całowanie sie na drugiej randce sprawia, że facect zaczya się zastawnaiwac cy ona jest łatwa? I uwaza, że zdobył dziewczynę, czy dopiero sex moze połechatać jego ego zdobywcy?:)

Gość onaaleniezona
a co Ty się marwtsz facetem, a miej to gdzieś...mysl o sobie

Gość do tego powyżej
ale masz problem. caluj i pieprz sie, to twoje zycie.

Gość vcxcvx
mam 23 lata i nigdy nie mialem dziewcvxzny

Gość adrianaaa
heh wiesz masz racje:) ale mimo wszystko męczy mnie to trochę

Gość kalilili
Wiesz, może i w tym coś jest. Kiedyś całowałam się z facetem na 2 randce, a na 4 zaproponował mi wspólny wyjazd na weekend :O Szybko zakńczyłam tą znajomość... Myślę, że to taka ich mała próba - na ile mu pozwolisz na samym początku. Ale nie przejmuj się, jak mu zależy to nie będzie źle.

Gość adrianaaa
dzieki kali, ale wiesz chyba mu jednk nie zalezy...i mam mieszane uczucia. Juz na pierwszym spotkaniu się do mni hmm "przystawiał" a to jest conajmniej dziwne...

nie ebdziesz latwa dopoki nie pojdziesz na 2 randce z facetem do lozka..zapaietaj sobie...od ciebie zaleay jak bedizesz postrzegana..a to jak bedizes zpostrzegna a powinno ci zwisac,bo to towje zycie

Gość adrianaaa
nie myślałam, że w takim mejcach mozna spotkac tak fajne kobitki:) pewne siebie i takie, które nie przejmuja sie opiną facetów...naprawde miło. Macie racje liczy się to co sama o sobie mysle, a nie co on sobie pomysli.

moja kelzanka..puszcza sie z kim popadnie,bo to lubi-seks.. i ja wali opinia innych..mimo iz wszyscy wiedza jaka jest..a najlspesze z enie uwazaja jej za dziwke...bo maja do niej szacunek..mimo ze ma banie zryta :D

Gość adrianaaa
mnie to nie razi:) kazy robi, to na co ma ochote:0 razi mnie to tylko wtedy, gdy kobieta nie jest do konca świadoma tego co robi, a potem czuje się wykorzystana.

Nie przejmuj się, adriana. Łatwa na pewno nie jesteś. Tak to już jest, że jedna kobieta pódzie z kimś do łóżka na pierwszej randce i nie ma z tego powodu żadnych wyrzutów sumienia, a druga nawet po pocałunku ma wątpliwości, czy nie pozwoliła mężczyźnie na zbyt dużo. Na pocieszenie powiem Ci tylko tyle, że jeśli facetowi chodzi tylko o seks, to nic na to nie poradzisz. Bez względu na to, czy zgodzisz się na pocałunek czy też nie, on nadal będzie widział w Tobie tylko obiekt seksualny. Przykre, ale lepiej przekonać się o tym na początku, niż zdąrzyć zakochać się w kimś takim.

Gość adrianaaa
dzięki za te słowa Laida wiesz pocieszyłas mnie...i faktycznie czuę, że ten facet nie widzi we mnie tego co, bym chciała, a patrzy tylko na pozory. w takim razie chociaz miło, że nie dostał tego co chciał;)pozdrawiam