Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Proszę o odpowiedź

po antykoncepcję PO do szpitala?? W niedziele...

Polecane posty

Gość Proszę o odpowiedź

Kurczę... nie mogę siędodzwonić do mojej lekarki i nie wiem co zrobić...pieniędzy nie mam więc nie mogę sobiępozwolić na wydanie 50 zł za repectę u prywaciarza... Czy ktoś z Was był w takiej sprawie na Izbie Przyjęć?? Jak Was przyjęli i jakie dokumenty trzeba mieć?? Ja nie mam książeczki ubezp. bo mam 19 lat i jeszcze nie opracowałam. Jestem zapisana chyba na matkę... Co mam robić... boję się, że tam pojade... (nie wiem jak bo to w innym mieście) i mnie odprawią z kwitkiem jak poproszę ginekologa o tabletki anty. (micro21) do metody yuzpe bo na postinor mnie nie stać a skuteczność jest zbliżona... Odpowiedzcie:) pozdrawiam

bez ksiazeczki ubezpieczeniowej to mozesz se pomarzyc :o a co ma do braku ksiazeczki wiek i fakt, ze jeszcze nie pracowalas?:o

Gość do L
Po to znaczy po czym?

Gość Proszę o odpowiedź
hehe... Myślałam:) Mam 19 lat...jestem z chłopakiem od 4 lat...przez 1 rok brałąm tabletki ale musiałąm zrobić przerwę...akurat pękła prezerwatywa, nie skończył we mnie ale itak wolę dmuchać na zimne:)

ehhh, to w takim razie nie wiem....a jaka antykoncepcje bralas i kiedy przerwalas?

Gość Proszę o odpowiedź
to było tak... przez prawie rok brałąm tabletki anty...od ostatniej tabletki miałam ostatnio 3 okres... Zaczął się24. 05. Felerny stosunek był w sobotę (3.06)o 3 w nocy:) Wsumie jakieś 2 dni przed tym miałąm jeszcze słabe krwawienia... Nie ma starsznie wielkiego prawdopodobieństwa ale cóż...

Gość wiek ma duze znaczenie
jezeli chodzi o ubezpieczenie zdrowotne-tak jestes przypisana do rodzicow

Gość Proszę o odpowiedź
no to nie wiem co zrobić...

Gość Elemelek822222
Popros chlopaka zeby sie dorzucil na recepte...Za 60 zlotych powinnas gdzies znalezc...Ja placilam 68:( Albo powiedz w aptece jaka masz sytuacje, zostaw najwyzej legitymacje w zastaw i zwrocisz jak bedziesz miala kase..RATUJ SIE, bo bedziesz potem umierala przez caly miesiac...Ze strachu

Gość Proszę o odpowiedź
Kurcze... Nie mam tyle kasy... W szpitalu nie wiadomo czy mnie przyjmą... Dzwoniłam do męża mojej lekarki (on też jest gineologiem) powiedział że dziś tabsów mi nie wypisze (micro21) ale żebym poszła do apteki i poprosiła abym mogła jutro donieść receptę:/ Aż się boję... Mogę jej dowód i paszport zostawić w zastaw ale niech mi sprzeda te tabletki... Nie uzbieramny na postinor napewno... Więc chcę skorzystać z metody yuzpe... Działa jak postinor a wychodzi duuuużo taniej... Mam nadzieje że się zgodzi... dziś niedziela więc mam tylko jedną sznsę...w aptece dyżurującej:((

Gość Elemelek822222
Tak to jest jakas mysl...Niekoniecznie przeciez w takiej syt, stosuje sie postinor..Spokojnie, na pewno sie uda:) Trzymam kciuki

dziewczyno - przeciez skoro nie stac Cie na dziecko to moze lepiej znalezc kase na postinor - zawsze to tab=niej niz dzieciak ;) a tak powaznie - nawet jak wezmiesz wiecej anty to nie zawsze tak zadzialaja jak postinor. sa kobiety ktore tak robily i rodzily po tym chore dzieci bo do zaplodnienia doszlo i plod zostal uszkodzony. mozesz isc normalnie na izbe przyjec. to jasne ze nie masz ksiazeczki - jestes ubezpieczona przy jednym z rodzicow. wez dowod osobisty i legitymacje uczelni/szkoly na pogotowiu dostaniesz te recepte za darmo