Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość de molka

jestem wsciekla...

Polecane posty

Gość de molka

...tez na siebie, za wlasna glupote, naiwnosc. Facet mi ciagle wciska, ze jest inny niz ja...ale w ksiazkach to sie nazywa "nie zalezy mu na tobie". Wyslalam mu zyczenia imieninowe, ale on nie mial czasu zeby przez nastepnych 30 godzin chocby jednym slowem podziekowac. Jaka ja jestem zalosna. Kto mnie chce palnac w glupi leb?

Gość e-izabeth
to co pisza ksiazki to jedno ale ja sama bylam w sytuacji gdzie dostalam cos i nawet nie odpisalam, ale jaka radosc mialm w sercu to samo znim, moze ucieszyl sie, poza tym nie kazdy czuje, ze napisanie dzieki cos znaczy w kocnu prezentem za dar jets radosc tej drugeij osoby, nie suche dziekuje bo tak wypada swiat jets troche glebszy niz nam mowia sloagny savoivre vivre

Gość de molka
to juz sama teraz nie wiem co mam myslec

Gość e-izabeth
masz nie mysec tylko czuc:) czas pokaze czy kocha, jak czule spojrzy, poda kiwatka, napisze ze bardzo ja kocha:)

Gość de molka
cholera, czy to naprawde tak trudno napisac mail z jednym slowem obojetnie jakim: dziekuje, ciesze sie, ...obojetnie co, nie trzeby pisac listu isc na poczte, jedno slowo jako "odpowiedz"

Palnąć nie! Chętniej przytulić! :P

Gość lala lumada
= co Ty taki szlachetny?

Gość de molka
jak mi wscieklizna przejdzie to sie chetnie przytule (!)

Gość de molka
a tak na marginesie to ciekawa jestem jak facet mysli o takim facecie...moze ja mam jakies zboczenie w oczekiwaniach

Gość e-izabeth
no widzisz jakby sbyla blisko to by utulil:) to lespze niz dziekuje:) slowa sa odmena kobiet, panowie mowia, owszem, ale jakos nauczyli ich robic tez:) jak bedzie z toba, to zobaczy, ze zmona na wiele sposob:) ale mysle, ze wybralabys slowo dziekuje czy utulnie? ja utulenie:)

Szczerze, zwykła kultura osobista wymaga odpowiedzi, podziękowania za życzenia czy cokolwiek. A od własnego faceta zwłaszcza! :)

Gość de molka
do = dokladnie tak wlasnie uwazam, dzieki za potwierdzenie mnie w normalnosci, haha

Gość de molka
moze byly cholerka faktycznie za szczere (sic!)