Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fryziusia23

szukam dobrego fryzjera w Olsztynie,ktos moze zna?

Polecane posty

Gość fryziusia23

szukam fryzjera,ale takiego naparawde dobrego,moze byc drogi

Gość olsztynianka
witam, otoz w olsztynie jest 2 dobrych fryzjerow,pierwszy to Adaś Ostrowski,ma maly salonik na przeciwko Manhattanu(domu handlowego) od strony ulicy kosciuszki,w takim malym pawilonie,salonik nazywa sie Maks.Inny fryzjer a raczej fryzjerka to Emilia-salon w podpiwmiczeniu Inki-domu hanlowego na winklu przy Wysokiej Bramie!!!!!polecam oba,korzystalam.Nie sa najtansze ale na wlosach nie warto oszczedza a z nich bedziesz zadowolona!!!!! pozdrawiam,daj znac jak ci poszlo!!!!

Gość Fryziusia23
O tym pierwszym tez wlasnie slyszalam dobre opinie i chyba wlasnie tam sie wybiore.Dam znac jak mi poszlo,dzieki wielkie:)

Gość tez ciekawa
Dziewczyny piszcie wiecej ,zapisalam sie do pani Emilii,ale bede dopiero pierwszy raz u niej .Kolejki sa bardzo dlugie .Potrafi dobrze dobierac fryzure do osoby? Czy dobiera komputerowo fryzure czy sama wie co komu pasuje? Olsztynianka ,Ty juz bylas u niej ,napisz wiecej troche :) Ja tylko wiem ,ktory salon fryzjerski odradzic : u Aleksandra-tego zdecydowanie nie polecam.

Gość tez ciekawa
Fryzusia ,ja takze czekam na Twoja opinie :) Jakie masz wlosy? dlugie ,sredniej dlugosci czy krotkie? Co chcesz zrobic? Koniecznie napisz czy fajna fryzurke Ci pan Adam dobral i czy jestes zadowolona .Chyba do niego idziesz? Dlugie sa kolejki do niego ? Akurat o nim nie slyszalam tylko o pani Emilii,ale jak na tak duze miasto to bardzo malo tych dobrych fryzjerow :( Pewnie do pana Adasia tez miesiacami sie czeka w kolejce?

a ja jeszcze polecę taki malutki zakład w bloku mieszkalnym w pobliżu Dworca Głównego - jaka to ulica? Wyobraźcie sobie, że za plecami macie dworzec, a na wprost jest ulica pnąca się do góry, po jakimś kilometrze są bloki i tam, po prawej stronie ulicy, jest własnie ten zakład - wejście osobne po schódkach od ulicy. No za cholerę sobie nie moge przypomnieć bliższych danych:O

Gość piszcie
piszcie

Gość olsztynianka
przepraszam ze tak dlugo nie odpisywalam. otoz Emilia jest stosunkowo droga i dlugo trzeba czekac na wizyte ale warto,profesjonalna obsluga.Bylam tam u niej przed slubem,wczesniej poszlam do salonu Salsa na Dabrowszczakow-ODRADZAM!!!!!!!!jakies 10 dni przed slubem poszlam na czesanie probne,bylo to ok 2 lata temu-pani fryzjerka po pierwsze ledwo wysluchala tego co jej powiedzialam,zerknela na zdjecie wyciete z gazety ktore przynioslam ,potem zaczela robic cos na mojej glowie co serio nawet troche nie przypominalo tego o co mi chodzilo.Kiedy zwrocilam jej uwage pani zaczela byc bardzo niemila,serio.Wiecie ,ja nie jestem jakas super wymagajaca albo czepialska,ale do cholery chodzilo o moj slub a wiadomo ze w tym dniu kazdy chce ladnie wygladac.po chwili powiedzial ze juz skonczyla-bylam zalamana,zaplacila 50 zl,wyszlam i sie poryczalam.Poszlam do emili i opowiedzialam o wszystkim,pokazalam zdjecie mojej wymarzonej fryzury,powiedzialam ze pani z Salsy powiedziala ze na moich wlosach tego sie nie da zrobic.Fryzjerki z Emili zlapaly sie za glowe,powiedzaily ze to bzdura ,ze oczywiscie mozna ja zrobic na mojej biednej glowie,zajely sie mna i bylam baardzo zadowolona!!!!!polecam jednak na codzien chodze do Adasia Ostrowskiego,on moze nie lubi wlosow czesac,ale za to farbuje i tnie suuuuper!!!!!!!!!!wiec na malowanie i obciecie do Adasia a na upiecia i czesania do emilii. pozdrawiam,czekam na wasze wrazenia!!!

Gość olsztynianka
++++tez ciekawa+++++ do Adasia czeka sie ok 2-3 tygodni ale na prawde warto!!!!!!

Gość tez ciekawa
Olsztynianko :) fajnie,ze zajrzalas na topik i napisalas o swoich wrazeniach .Dzieki :) Mam teraz troche metlik w glowie bo ja akurat nie do czesania sie zapisalam u pani Emilii tylko do strzyzenia ,chce nowa fryzure i potrzebuja kogos kto umie trafnie dobrac strzyzenie do twarzy.Czy pani Emilia to dobry wybor ? Czy lepszy bylby pan Adas? Kto wedlug Ciebie jest lepszy do dobrania nowej fryzury? Narazie nie planuje farbowania czy baleyage ,mam jeszcze pozostalosci z poprzedniego.Wlosy mam bardzo miekkie,delikatne .Po wielu niepowodzeniach ( mam juz dosc tego) chce miec w koncu ladna fryzurke dobrana do mnie. Moze wiesz Olsztynianko ile kosztuje strzyzenie z modelowaniem u pana Adasia? Gdybys miala numer tel do niego to moglabys udostepnic? :) Czy pan Adas jak dobral Tobie fryzurke to scina tak samo czy zmienia co jakis czas? Pytam bo mnie kiedys przez kilka lat fryzjerka u "Alka" strzygla tak samo i nic nowego nie proponowala, a inna w tym samym zakladzie jak pokazalam jej zdjecie z fryzura to zrobila cos malo podobnego do tej ze zdjecia mimi,ze mialam wlosy zahodowane i mogla tak sciac ,poza tym spaskudzila mi baleyage 2 razy obiecujac ,ze wyjdzie mi chlodny blond,a wyszly rudawo-zolte,zaplacilam po 110 zl i schrzanione mialam wlosy dwukrotnie.

Gość sylwiaLat
Korzystam z usług www.salonevolution.pl , potrafią wyczarować cuda z moich słabych włosów. Ceny są przystępne.

Gość Jagwiga z Olsztyna
A ja polecam Pana Patryka z salonu bio-way na Nagórkach.Super mistrz w swoim fachu.. :) Cudownie uczesał mie na bal sylwestrowy a strzyze świetnie.Ja i moje koleżanki z pracy zachwycone wszystkie :) .Bede go polecac i zachwalac bo 40 lat jak zyje to nie byłam tak zadowolona z czegoś tak oczywistego jak strzyżenie..

Gość AgnieszkaNagórki
Znam i muszę pochwalić bo dawno nie byłam tak zadowolona jak po wizycie u chłopaków. Salon mieści sie na Nagórkach a oto moja historia :) chodziłam pytałam,dzwoniłam pytałam w roznych salonach w Olsztynie o flamboyage i co słyszałam hmm,co ze,jak a pasemka w dwóch kolorach. Zenada. W koncu trafiłam i to pod samym nosem odrazu wiedzieli o co chodzi i nawet co sie okazało na ich fejsie juz dawno robia takie cudka..Polecam Bio-Way na Nagórkach i Pana Patryka.. :D

Gość gość
Ja polecam Akademie Fryzjerstwa Adama Przybysza na ul.Wilczyńskiego. Super atmosfera jak niema tej starszej Pani na recepcji! Wszyscy pracują na wysokim poziomie i cały czas sie dokształcają chętnie dzieląc sie swoimi nowinkami;) mega profesjonalizm!!!!