Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 ANuiaa

fryzurka..-blond g贸ra, ciemny sp贸d

Polecane posty

koloryzacja: b.jasna g贸ra ciemny sp贸d, raczej taka sobie. 艁adniej wydl膮da艂by taki sam patent tylko mniej kontrastowy. ja taki mam: rudy sp贸d, gdzie niegdzie rude pasemka, reszta w艂os贸w utrzymana w sumie jasnej tonacji, takiej miodowo-koniakowej... i co najwarzniejsze wyglada NATURALNIE....

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 na skunksa
w sumie spoko jak sie nie chodzi do szkoly, nie pracuje w biurze itp.....i jeszcze odpowiedni styl w ciuchach...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 11111111
moja sasiadka takie ma i syn mnie kiedy艣 zapyta艂 dlaczego ta pani ciagle w peruce chodzi ? :o

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 koralgolinka
a ja mam pod spodem ciemny braz i do tego tego samego koloru troszeczke grzyweczki! cus nowego! tylko szkoda ze kazda laska z tego salonu wychodzi w tej samej fryzurze! jakby ta fryzjerka wpadla w jakis trans!jak sie uczepi jednego to robi wszystkim jednakowo! :-(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 koralgolinka
a jesli o dziwki! nie uwazam aby to byl fryz typowy dla nich! ja rozpoznaje dziwke po tlenionych wlosach!wedlug mnie to jest obciach! :-) az dziw ze im wszystkich wlosow na glowie nie wypalilo!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ANuiaa
niestety do szko艂y chodz臋 :P bo 17 lat mam.. hehe na razie mam w艂a艣nie rozja艣nione w艂osy, mia艂am te偶 bardzo jasny blond.. i nie wygl膮da艂o to jak "u dziwki", bo z natury jestem blondynk膮

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ANuiaa
karagolinka - du偶y kontrast masz mi臋dzy ciemniejszym a ja艣niejszym kolorem? a d艂ugo艣膰 w艂os贸w?

Udost臋pnij ten post

dziwki kazdy rozpoznaje wg w艂asnego klucza, u mnie w miescie pracuja brunetki, i jakies takie szatynki, ale takie naturalne, ale panienki z bia艂ymi w艂osami (bo taki strasznie tleniony to taki bia艂y wychodzi) nie wiedzia艂am. Mnie sie taka koloryzacja (bia艂a g贸ra-cieny sp贸d) nie podoba-zbyt kontrastowa jest, poza tym troche za duzo dziewczyn w艂asnie z takimi w艂osami po miescie chodzi i do tego obowiazkowo solarium... :P tak jak nhap. koralgolinka fryzier w salonie \'x\' i wszystkie z tego salonu wychodza tak samo ufarbowane i do tego obciete, tak jak ta dziewczyna na foto na 1st stronie...

Udost臋pnij ten post