Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ANuiaa

fryzurka..-blond góra, ciemny spód

Polecane posty

koloryzacja: b.jasna góra ciemny spód, raczej taka sobie. Ładniej wydlądałby taki sam patent tylko mniej kontrastowy. ja taki mam: rudy spód, gdzie niegdzie rude pasemka, reszta włosów utrzymana w sumie jasnej tonacji, takiej miodowo-koniakowej... i co najwarzniejsze wyglada NATURALNIE....

Gość na skunksa
w sumie spoko jak sie nie chodzi do szkoly, nie pracuje w biurze itp.....i jeszcze odpowiedni styl w ciuchach...

Gość 11111111
moja sasiadka takie ma i syn mnie kiedyś zapytał dlaczego ta pani ciagle w peruce chodzi ? :o

Gość koralgolinka
a ja mam pod spodem ciemny braz i do tego tego samego koloru troszeczke grzyweczki! cus nowego! tylko szkoda ze kazda laska z tego salonu wychodzi w tej samej fryzurze! jakby ta fryzjerka wpadla w jakis trans!jak sie uczepi jednego to robi wszystkim jednakowo! :-(

Gość koralgolinka
a jesli o dziwki! nie uwazam aby to byl fryz typowy dla nich! ja rozpoznaje dziwke po tlenionych wlosach!wedlug mnie to jest obciach! :-) az dziw ze im wszystkich wlosow na glowie nie wypalilo!

Gość ANuiaa
niestety do szkoły chodzę :P bo 17 lat mam.. hehe na razie mam właśnie rozjaśnione włosy, miałam też bardzo jasny blond.. i nie wyglądało to jak "u dziwki", bo z natury jestem blondynką

Gość ANuiaa
karagolinka - duży kontrast masz między ciemniejszym a jaśniejszym kolorem? a długość włosów?

dziwki kazdy rozpoznaje wg własnego klucza, u mnie w miescie pracuja brunetki, i jakies takie szatynki, ale takie naturalne, ale panienki z białymi włosami (bo taki strasznie tleniony to taki biały wychodzi) nie wiedziałam. Mnie sie taka koloryzacja (biała góra-cieny spód) nie podoba-zbyt kontrastowa jest, poza tym troche za duzo dziewczyn własnie z takimi włosami po miescie chodzi i do tego obowiazkowo solarium... :P tak jak nhap. koralgolinka fryzier w salonie \'x\' i wszystkie z tego salonu wychodza tak samo ufarbowane i do tego obciete, tak jak ta dziewczyna na foto na 1st stronie...