Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

PLM

Nie chce mi się żyć

Polecane posty

Gość chiara-35
Witajcie, przetrwałyśmy noc...Nowy dzień a problemy te same... Kto dzis się uśmiechnie?

Gość ssmutne to
ja mam wszystko za czym Wy tęsknicie ale i tak... jestem smutna miałam depresję, wiem co to jest - obawiam się, że znów zmierzam w jej kierunku :( usmiechnę się :) ale w tej chwili przez łzy muszę znaleźć jakąkolwiek pracę, bo mam zbyt czasu na bezsensowne myślenie - no i nie mam kontaktu z ludźmi (tzn. mam męza i córkę, ale to dla mnie za małe grono) p.s. jak miałam depresję to szczeniak (pies) wyciągał mnie złóżka i chociaż jest trochę "szurnięty" to ciesze się, ze go mam - jestem mu wdzięczna, że w trudnych dla mnie czasach uczył się nie sikać na dywany... 🖐️ wpadnę tu dopiero jak mi się nastrój polepszy, żeby dodać Wam otuchy 👄

Gość ssmutne to
ooo nikogo nie było... http://przyjaciel.1k.pl/ na lekka poprawę nastroju, nawet gdy nie macie przyjaciela (podobnie jak ja...)

Gość dora43
witam, jestem tu na chwileńkę,lęcę gotować obiadek na jutro. Kotki były super!!!!!!! Pozdrawiam!

Gość ssmutne to
PLM miewasz się lepiej?

witam Chwilami tak , ale nawet jak jest lepiej przez chwilę to potem wszystko sie psuje i jest jeszcze gorzej niż było. NAjgorsze że nie potrafię zrozumieć co takiego robię zle że odpycham ludzi od siebie i też nikt nie mówi mi robisz zle to i to.

Gość ssmutne to
:) :( :)

Gość dora43
PLM co słychać?

Gość małami111

życie jest zbyt krótkie dlatego trzeba brać z niego jak najwięcej i nie marnować ani chwili 😉 więc motywacji znalazłam na blogu teksty-aplana.pl, dzieki któremu zmieniłam swoje nastawienie do życia oraz otaczających mnie osób 

Gość Gosc
Dnia 4.06.2006 o 19:44, Gość dora43 napisał:

ja czasami tez mam takie chwile że nie chce się nic.Tez się rozwiodłam, mam dwoje dzieci; wszyscy się też odwrócili-rodzina,sąsiedzi i ogólnie samotność mnie zjada.Ale zawsze pocieszam się ze inni mają gorzej- pomyśl ile jest samotnych kobiet w związkach; borykających sie z różnymi problemami, mają dzieci ;często dzieci kalekie. Trzeba myśleć pozytywnie,kiedyś ktoś mi powiedział że czas goi rany- pewnie coś w tym jest!

Właśnie tak trzeba myśleć. Moje życie nie jest takie złe ponieważ są ludzie którzy mają o wiele gorzej, różne choroby, tragedie a ja się smuce bo jestem sama? Przecież masz dla kogo żyć, więcej wiary, daj sobie czas.