Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

judytaa

Ze skrajnosci w skrajnosc!!

Polecane posty

Jestesmy ze soba dwa lata... nasz zwiazek jest raczej burzliwy... klocimy sie i rozstajemy czesto ale to zawsze tak na 3-4 godziny i ktores zawsze potem przyjdzie i przeprosi... ale to czesto tak jest,klotnie na porzadku dziennym ... Mimo to kochamy sie i nie chcemy zyc bez siebie ... co mi radzicie?? JAK ZMIENIC TA CHORA SYTUACJE?? CHCE ZEBY BYLO DOBRZE, SPOKOJNIE...

każdy burzlwy zwiazek jest ciekawy... mnóstwo w nim sprzecznych emocji... spokój... burza... kłótnia namietnośc... sama tkwie w takim związku... tylko my nigdy się nie rozstajemy... zawsze jesteśmy razem bez wzgledu na wszystkko.... harmonia przychodz po pewnym czasie... My - razem juz od 5 lat planujemy wspólna przyszłość... yznaczylismy date slubu... dojrzalismy do tego... nauczylismy sie siebie... to bardzo trudna nauka... wierzę że i WAM sie powiedzie :) pozdrawiam

taaaak...ciekawy zwiazek...... mnie ta ciekawosc przeszla po kilkunastu latach bycia razem..... w koncu chce sie spokoju (nie mylic z nuda!)

a kto tu pisze ze to on jest głowna przyczyna klotni... ja jestem poprostu ZADZIORA :)))

Gość migusiorek
zadziora?/hehehe