Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wisełka

SESJA TUZ TUZ

Polecane posty

Gość Wisełka

Witam wszystkich, zwłaszcza tych którzy którym sesja spedza sen z powiek. Tak jak mnie:-( Co roku to samo trzeba sie bylo uczyc systematycznie, a teraz rzucam wszystkim po scianach, za tydzien 3 egz i zaliczenie- jak ja mam to zrobic:-(

wziążć sie do nauki proponuje mocna kawa orzech muzyka Bacha i powinno starczyś żeby zaliczyć na 3 przynajmniej 2

Czesc Potyliczka, za tydzien tzn w piatek, ehh lacina tez mialam na 2 roku:-) kosmos- nic nie pamietam, nie wiem po co kaza sie tego uczyc, powodzenia, skad jestes?

Bernika, tylko juz nie daje rady, jak czuje kawe to mi sie podnosi, zostala jeszce Cola, ale kurcze przyswajanie wiedzy tez ma swoj kres, niestety

Zwłaszcza jak sie uczy rzeczy, których sie nie rozumie:( czekoladka mniam mniam:-) ale nie dziala:(

spróbuj może redbuila a z bachem spróbuj naprawde dobrze sie przy nim zakuwa a z czego egzaminki

Ja łacinę uwielbiam. W końcu nasza kultura wywodzi się z kultury łacińskiej. W Polsce jak skandalicznie nisko poziom nauczania języka łacińskiego, gdzie poza zachodnią naszą granicą jest prawie na równi z innymi językami nauczana w szkołach podstawowych, średnich i wyższych. Obecnie jestem w Lublinie, a pochodzę ze Starachowic.

nikt sie nie uczy??? odezwijcie sie!!!! No chyba ze tylko mam przerwe:P a wszyscy zakuwaja

wiesz potyliczka, ja mialam na 2 roku tyle wazniejszych egzaminow- kierunkowych, ze lacine traktowalam jako zlo konieczne. Zreszta tak jak Pani dr z ktora mialam zajecia. Na samo wspomnienie ciarki mnie przechodza, ale podziwiam, oczywiscie jesli Cie to interesuje to super:)

Każdy egzamin jest ważny. Ja też mam oprócz niej 6 innych, kierunkowych. A i moja lektorka była nie do zniesienia ;)

hej U mnie sesja zaczyna sie dopiero 19. Mam 5 egzaminow. Zaczelam opracowywac zagadnienia z dwoch ezg, na jeden musze sie na pamiec nauczyc caly gruby zeszyt, dobrze ze mam jeszcze troche czasu. Teraz skupiam sie na zaliczeniach:)

Potyliczka nie czuj sie urazona, ja naleze do osob ktore dziela egzaminy na wazne i mnie wazne. Wazne- kierunkowe, z ktorych wiedz mi sie przydaje i przyda, i mniej wazne- zapychacze czasu- wcale nie zwiazane z kierunkiem studiow. Niestety takich mam sporo

Hej czaarna, u mnie sie zaczyna 12 ale z tego co moge zdaje wczesniej, moze sie uda jakos powodzenia!!!

Gość a tak w ogole
kochane, ja mam jutro juz egz i wlasnie siadam zeby sie uczyc trudno bedzie cholernie juz to widze

Ok ok. Ja podchodzę do tego tak, że co dają to biorę i jak dają coś z innej beczki to się interesuję, bo chyba jak na te czasy warto być wszechstronnym :) No nic, buźka, ja zmykam do moich zajęć, bo w końcu nic nie zaliczę :)

Dobrze ze chociaz pogoda sprzyja nauce, nie znioslabym tego gdyby teraz za oknem piekne slonko swiecilo, wypije kawke wrrr kolejna, i sie zabieram dalej. a tak mi sie nei chce HELP

dziewczyny - zalamka. w czwartek mam egzamin w formie referatu.na cale 60 minut conajmniej. dopiero zaczelam i jestem tak wkurzona na siebie,ze nie potrafie sie skoncentrowac. juz mysle co tu wymyslec jak nie zdaze sie przygotowac. Boze pomoz........

instytucje charytatywne,controlling,finansowanie,historia. najlepsze w tym wszystkim,ze to ma byc po niemiecku bo niestety studiuje w niemczech.a te wszystkie slowa sa tak skomplikowane nawet do czytania a co dopiero do nauczenia sie na pamiec? aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa,pomocyyyyyyyyyy!

powiedzcie chociaz,ze dam rade.........pleassss. bo ja juz teraz watpie w swoje mozliwosci. buuuuuuuuuuu. a za dwa tygodnie nastepny referacik. i tez na godzinke. Boze pomoz.......

Coco wspolczuje, ale dasz rade!!!!! bedziue dobrze, skoro tam studiujesz to znasz jezyk perfekt, w takim razie uciekaj juz i zabieraj sie do pracy- i pochwal sie we czwartek:)