Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość k.a.r.o.l.i.n.a

Do kobiet używających wibratorów

Polecane posty

Gość mniamngngn

Gość nie jest jeden
pochwowy i lechtaczkowy to zupelnie co innego. inaczej sie go czuje, zupelnie inaczej.

Gość To nie jest tak źleD
A ja pocieszyłem się po przeczytaniu tego artykulu,myslalem ze tylko ja i moja Pani mamy takie problemy....w sumie to nie jest problem:D:D:D

Gość carbon
Skoro kobietom brakuje orgazmu pochwowego to mogaa przeciez sprobowac osiagnac go wibratorem.Kobieta wie najlepiej jakie ruchy wykonywac.Czy ktoras z Was potrafi przez penetracje wibratorem doproadzic sie do orgazmu oczywiscie pochwowego.

Gość eneida
tylko trzeba uwazac zeby nie wpasc z wibratorem i nie-schizowac potem na forum kafeterii co dosc czesto sie tu zdaza a tak serio bardziej moze nie koniecznie wibrator, bo sie potem moze okazac ze jak ci sie spodoba to partner potem nie nadazy zlapac i odtwozyc tempa pracy tego urzadzenie moze lepiej jakies niezle jakosciowo zelowe dildo i wtedy znajdziesz sobie ten swoj upragniony pochwowy

Gość pabblo 83
witam wszystkich i pozdrawiam mam pytanko jaka jest różnica pomiędzy orgazmem łechtaczkowym a pochwowym ja z moją pratnerka uprawiamy sex już ponad 2 lata i orgazm to orgazm jest tylko jeden bynajmniej u mojej pani. A i przy okazji takie małe pytanko co wy dziewczyny myślicie o sexie oralnym ja go osobiscie bardzo lubię i lubię go robić w stosunku co do mojej partnerki ale za to ona nigdy nie próbowała mówi ze się brzydzi i teraz nie wiem czy ja wymyślam i zemną jest coś nie tak bo takie kwestie istnieją tylko na na filmach czy to może np przyjdzie z czasem. POZDRANIAM;-)

Gość gość
Do PTAI86: weź kredyt i kup nowy wibrator Bronisław

Gość gość
Żaden facet niedorówna wibratorowi. Ja dzięki wibratorowi mam orgazmy pochwowe. Orgazm łechtaczkowy to mały pikus w porównaniu z orgazmem pochwowym. Przy orgazmie pochwowym dosłownie się odlatuje. Jest tylko jedno niebezpieczeństwo, że w tracie takiego seksu mylisz imiona a wiadomo obok jest mąż. Można przy okazji zmoczyć tyłek i mieć problem.

w sumie to sie ciesze, ze ci tak dobrze ale... hmmm zerknijmy wyzej uppps 2006 ?? mysle ze kolezanki z utesknieniem czekaly na jakze wazka opinie twa a mowiac prosto i tak jak dotrze jestes kolejna pisdenbka ktora radosnie podniosla cos co juz dawno umarlo wujkiem google tez trzeba sie umiec poslugiwac choc moze nie mam racji, moze dostarczylas motywacji rzeszy mlodziencow?? coz nie za dlugo zobaczymy

Gość gość
Na twoje pier/dolety nikt nie czeka a mimo to zostawiasz wszędzie te swoje śmierdzące wykwity bezmyślności :-o sram ci na łeb a ty to połykasz i zachwycasz się smakiem. Smacznego!

Gość gość
To czy jest orgazm czy nie jest w glowie uzależnione od nastawienia. Myśmy raz sprobowali seksu z wymianą partnerów. Było wspaniale kilka organów w ciągu kilku godzinnej zabawy planujemy powtórzyć. Pomimo że kochanek ma mniejszego od męża to i tak miałam silny orgazm może spowodował wcześniej podniecające nas seks męża z jego żoną bo krzyczała z rozkoszy nigdy wcześniej nie miała tak dużego członka w cipce.

Gość gośćsusm
motywacja doszla :D jak widac bolesnie Smofik lofciam cie

Gość gość
Moja żona w ogóle ma problem z orgazmem , nie pomaga wibrator ani nic innego . Osiąga orgazm tylko przez zaciskanie ud . To dopiero jest problem .

Gość gość
A ja myslalam ze orgazm to orgazm. Lechtaczkowy czy pochwowy to jeden i ten sam...