Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

deborah

Gdzie podziewaja sie fajni faceci?

Polecane posty

Gość maadzialena
B.N.N. zaczynaja mnie coraz bardziej intrygowac twoje wypowiedzi... tej formy poznania ludzi nie probowalam ale wszystko przede mna:)

Gość ale faceci maja sile
do wypowiedzi 💤

Z najbardziej nielubianego miasta przez ludzi z poza niego - z Warszawy

Gość maadzialena
a ja lubie Warszawe choc w niej nie mieszkam:)

\"maaadzialena\" miło mi, że tak jest ale wracając do tematu, co sądzicie o tej formie nawiązywania kontaktów?

Gość maadzialena
na necie mozna spotkac fajnych ludzi ale zawsze pojawia sie jakies ale... zawsze jedna strona chce czegos czego druga nie chce i tak w kolo...

maadzialena - moze przejdzeimy na topik gdzie podpowiadają jak sie masturbowac, trzeba bedzie trochę pocwiczyc, bo z byle kim do łóżka nie pójde a cos trzeba robic ;)

Gość maadzialena
deborah masz racje dupa nie smietnik... ;) ale jak dlugo mozna sie masturbowac?;)

a wracajac do tematu na necie napewno można poznac kogoś ciekawego, ale człowiek przedstawia sie takim jakim chce byc postrzegany, tutaj bardziej kontrolujemy swoje wypowiedzi, poznając kogos w realu dostrzegamy równiez inne sygnały

Gość maadzialena
net to fikcja!! tutaj kazdy jest "fajny"

Drogie Panie. W biurze matrymonialnym dostajecie opis faceta, który nie może być żonaty, podają faktyczny wiek, dowiadujecie się coś o jego preferencjach a nawet możecie zobaczyć go na zdjęciu. Możecie nawiązać z nim kontakt przez biuro nie podając własnego adresu czy telefonu a po ewentualnym spotkaniu (na terenie biura lub poza nim) gdyby okazał się źle wychowanym chamem, możecie zgłosić to do biura gdzie będzie miał poważne nieprzyjemności albo zostanie z niego usunięty.

ale to biuro matrymonialne to chyba taka sam ostatecznosc jak internetowe randki :(

Gość maadzialena
B.N.N. moze i masz racje ale jednak nie o taki sposob poznania kogos nam chodzi... moze zle zrozumiales moje intencje... chodzi raczej o pytanie czy wogole sa faceci z ktorymi mozna pogadac na jakims logiczym poziomie i nie chce sie po 5 minutach wpakowac do lozka

\"deborah\" jaka ostateczność?! Bardzo sympatyczne Panie i Panowie, którzy po prostu nie mają czasu poznać kogoś w inny sposób bo, albo nie utrzymywali kontaktów z ludźmi ze szkoły, studiów i obecnie są samotni a w środowisku w jakim przebywają nie ma nikogo, kto wzbudził by ich zainteresowanie. I nie są to jakieś \"krzywólce\" ale niejednokronie atrakcyjne Panie i przystojni Panowie.

jednak nie chodziło mi o zaaranżowane znajomości ale jeszcze troche reklamy z Twojej strony i moze sie zapisze ;)

\"maadzialena\" można spotkać takich mężczyzn, z którymi można porozmawiać i wiedzą w jaki sposób się zachować, chociaż po moim powrocie z obozu ze studiów mogę stwierdzić, że takich młodych mężczyzn jest coraz mniej.

Gość maadzialena
chyba jednak wole tradycyjne poznawanie mezczyzn moze w pozniejszym wieku zdecyduje sie na takowe biuro

Gość maadzialena
na ta chwile to znikam wiec dobranoc:)

Obóz niezbędny do zaliczenia semestru związany z kierunkiem studiów.

pozwól, że zapytam, ale z Twoich wypoiwedzi tak do końca nie mogę wywnioskowac kim jestes: k / m ? :o

33 letnim mężczyzną, szczęśliwym mężem i studentem zaocznym

teraz rozumię dlaczego tak broniłeś swojego zdania, skoro miałeś okazję poznac tą instytucje z pozytywnej strony ;) a na dzisiaj koniec poszukiwań odpowiedzi na zdawałoby sie łatwe pytanie dobranoc - wpadne tutaj jutro, może cos sie bedzie działo :D