Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niespokojna i nerwowa

cZY TO MOGA BYC OBJAWY CIAZY?CZY TO COS INNEGO?

Polecane posty

-ostatni okres spoznil mi sie 6 dni-ale byl -teraz termin mam na 08-06-wiec nie jest powiedziane ze go nie bedzie bo w sumie ma jeszcze czas -zawsze mialam przed@ objawy typu bole brzucha,tkliwe piersi,bylam nerwowa ale w sumie nic poza tym -tym razem jednak jest jeszcze kilka dodatkowych dziwnych objawow: -jestem caly czas zmeczona i senna -jakies 10 dni temu mialam straszne skurcze macicy,takie dziwne -mam baaardzo bolace piersi,szczegolni po bokach -dwa dni temu o 23 poszlam na cpn bo musialam zjesc loda -zreszta co chwile mam ochote na cos innego -mam straszne zmiany nastrojow,juz sama z soba nie wytrzymuje bo nie wiem czego sama chce -w jednej chwili chce mi sie smiac i plakac,masakra -boli mnie glowa,jak nigdy wczesniej -jestem nerwowa Czy ktos tak ma?Czy ktos tak mial?A moze to jakas grypa?A moze przeziebienie?A moze jednak ciaza?Jak myslicie Pozdrawiam

Gość kilo
tak, moga, i z pewnościa sa.

dzieki za wypowiedzi.moga byc to nerwy-ale spowodowane sa tym ze wlasnie jakos dziwnie sie czuje-tak inaczej.na razie nie panikuje bo do okresu jeszcze troszke czasu jest,ale mimo wszystko nie czuje sie tak jak zawsze przed @....Dziwne to wszystko.No coz czas pokaze/ Czekam na inne wpisy. Pozdrawiam 🌼 🌼 🌼

upup

Gość kiki mki
moje objawy były takie: ból piersi na długo przed następnym okresem, dużo śluzu, niechec do kawy, uczucie "waty" w brzuchu ( rozpulchniona śluzówka..), to bylo na tydzien przed okresem..

Gość anja69
kochana to co opisujesz to sa objawy ciazy ale watpie ze ty jestes w niej, jezeli jestes to chyba to ciaza urojona moja kol miala tak strasznie sie bala ciazy ze wreszcie sobie wmowila ze jest a organizm posluszny muzgowi pokazywal obiawy ciazy nawet mleko z piersi zaczelo jej sie zbierac uwazam ze nie jestes w ciazy bo 1% kobiet tylko ma wszytskie doleligowsci w ciazy a ty je wymienilas jedna ma wymity drugo zmienne nastroje itp itd wiec sie uspokuj i przychamuj moze masz teraz ciezki czas i to wszytko wplywa na twoja psychike ale jezeli nie masz pewnosci i dalej sie obawiasz i nie jestes pewna to idz do lekaza bo test przy takiej chorobie tez moze pokazac ciaze jedynie lekaz prawde ci powie niedenerwuj sie :) bedzie dobrze

Gość anja69
kochana to co opisujesz to sa objawy ciazy ale watpie ze ty jestes w niej, jezeli jestes to chyba to ciaza urojona moja kol miala tak strasznie sie bala ciazy ze wreszcie sobie wmowila ze jest a organizm posluszny muzgowi pokazywal obiawy ciazy nawet mleko z piersi zaczelo jej sie zbierac uwazam ze nie jestes w ciazy bo 1% kobiet tylko ma wszytskie doleligowsci w ciazy a ty je wymienilas jedna ma wymity drugo zmienne nastroje itp itd wiec sie uspokuj i przychamuj moze masz teraz ciezki czas i to wszytko wplywa na twoja psychike ale jezeli nie masz pewnosci i dalej sie obawiasz i nie jestes pewna to idz do lekaza bo test przy takiej chorobie tez moze pokazac ciaze jedynie lekaz prawde ci powie niedenerwuj sie :) bedzie dobrze

podnosze 😴

hm.... a jakie te lody byly?? bo jesli algidy- smietankowo-smietankowe to napewno jestes w ciazy!! bo ja jestem i takie wlasnie jadlam ostatnio (zachciankowe)..... hihihihihihiihihihih ;p a tak calkiem NA SERIO ---- TO MOZE ZROB TEST ????? acha i na tym forum nikt nie jest jasnowidzem :)

Gość marta85
14 maja miałam stosunek :(((( postinor wzięłam po ok. dopiero 52 godzinech wczesniej nie dałam rady!! wzięłam obie tabletki! tydz. temu dostałam okres ( planowo) teraz jestem już po nim ale mam od dwóch dni dziwne samopoczucie :( wymoituje trochę!! w sumie to nie powinien być objaw ciąży!! prawda? czuję że mnie żołądek boli albo se już ten wmawiam!!! co myślićie?