Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Karuzela gra

Wlasnie uslyszalam...

Polecane posty

Gość Karuzela gra

Ze znajoma urodzila dziecko i zylo tylko 7 godzin,bo tak mu zmasakrowali glowke przy porodzie... Jak to dobrze,ze mialam cc.

Gość aaaaaaaaaaaaaa
ale jak to??jak??kleszczami czy co??kurcze ja mam andzieje ze ty sobie jaj nie robisz....

Gość jak mozna
napisac cos takiego na forum ciazowym - to co najmniej bezmyslne

Gość Karuzela gra
Sama mam dziecko i jestem w szoku.Nie chce nikogo straszyc,a stalo sie to w Salonikach.Szczegolow nie znam,bo mnie zatkalo,a poza tym glupio bylo sie pytac.Moze to i dla kogos nieodpowiednie miejsce,ale czy nie sadzicie ze w XXI wieku takie rzeczy nie powinny miec miejsca?

Gość asiol
teraz jest taka psychoza lekarzy na naturalne rodzenie i trzymaja tam dziaciaka jak najdłużej się da, nie mam pojęcia dlaczego tak się robi, może dlatego, ze cesarka to operacja i potrzeba do tego lakarzy, anestezjologa, sali operacyjnej itp. ja rodziłam straaaasznie długo córeczkę ponad 4 kg ważyła, to był dramat, dostała 6pkt, cała sina głowa, białka czerwone przez 2 albo 3 miesiące, jakisz koszmar, juz to pisałam na jakims forum to nie chcę się powtarzać, może jakas położna widziałam, ze jest na forum nam jakos rozsądnie to wytłumaczy...???