Nigdy nie miałem dziewczyny 22 0 Napisano Czerwiec 4, 2006 Uwierzylibyście? Urządzilibyście święto na kafeterii:)? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ta co uwierzyłaby Napisano Sierpień 12, 2006 Uśmiechnęłabym się szeroko, o tak :D i życzyła Wam szczęście w miłości :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
a ja mam 26 lat 0 Napisano Sierpień 12, 2006 Bez obaw! Za szybko to nie nastąpi :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
promo 0 Napisano Sierpień 12, 2006 Ja bym pomyslala, ze sie upiles (albo TMT) i wypisujesz tu glupoty...:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mam 56 lat i nigdy nie mialem Napisano Sierpień 12, 2006 dziewczyny , mnie tez jeszcze nie skreslajcie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jatezniemamdziewczyny Napisano Sierpień 12, 2006 mam 22 lata i zawsze tak będzie bo jestem zbyt beznadziejny :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość eeeeehhhu Napisano Sierpień 12, 2006 wzialabym was chlopaki pod swoje skrzydla,ale przejechalam sie na takim jednym "wole" i mam uraz :O ale zycze szczescia w poszukiwaniach, tylko nic na sile bo traficie na byle kogo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jeden samotny ale normalny Napisano Sierpień 12, 2006 wiecie co chłopaki Wy to głupki jesteście i tyle: czy Wy nie wiem chcecie znaleźć sobie babke i wziąść ją na litość czy co???ja bym jeszcze zrozumiał jakby na tym forum nie było samotnych dziewczyn i gdzie byście się nie pokazali byłoby "wypier......" ale wcale tak nie jest, co najwyzej wasze wieczne jęczenie i chyba poszukiwanie czyjegoś zainteresowania,bywa irytujące a żeby tak zagadać, wymienić się mailem, nawet po prostu pogadać z babkami na inne tematy niż Wy, wasz pieprzony wzrost wygląd i pryszcze...pogadać o filmach, książkach, życiu...ale nie wy musicie ciągle i ciągle do zeżygania się powtarzać....na prawdę żal mi was Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mam 24 lata Napisano Sierpień 12, 2006 i nigdy nie mialam chlopaka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wodna_lilia 0 Napisano Sierpień 12, 2006 ale to jets fajne:) a nigdy nie miałem dziewczyny 22 mial nie pisac, bo juz znalazl;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wodna_lilia 0 Napisano Sierpień 12, 2006 ah rzeczywiscie;) znallazł:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
shorty 0 Napisano Sierpień 12, 2006 bylaby wielka popijawa na kafe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wodna_lilia 0 Napisano Sierpień 12, 2006 i nie tylko na kafee;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jeden samotny ale normalny Napisano Sierpień 12, 2006 cud nad Wisłą:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wodna_lilia 0 Napisano Sierpień 12, 2006 miracle:) lowely:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mam 30 lat 0 Napisano Sierpień 12, 2006 i do tej pory jestem dziewica. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jjajajjaja Napisano Sierpień 12, 2006 23 i pol sama :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nigdy nie mialem dziewczyny 24 0 Napisano Sierpień 13, 2006 :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie 0 Napisano Sierpień 13, 2006 o co chodzi z tym NIEPOSIADANIEM dziewczyny co to za problem znależć sobie jedną Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a mi sie podoba Napisano Sierpień 13, 2006 taki jeden ale nie mam odwagi zagadac:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a mi sie podoba Napisano Sierpień 13, 2006 staram się ale bez efektów:( eh chyba żyje jeszcze w świecie kiedy to On powinien zdobywać Ją a nie na odwrót, a teraz wiadomo, że jest zupełnie inaczej. Ale najdziwniejsze jest to, że czuje, że on tez zwraca na mnie uwage....ehhhhhhh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a mi sie podoba Napisano Sierpień 13, 2006 teraz to już też tak myśle... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a mi sie podoba Napisano Sierpień 13, 2006 straszny cham--inteligentnie KArolkowi uświadamiasz pewne sprawy:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a mi sie podoba Napisano Sierpień 13, 2006 bardzo 'cięzki', razem z kolegą pakerem:| Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie 0 Napisano Sierpień 13, 2006 o rany ale macie problem. teraz trendy jest byc singlem :-D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ailment Napisano Luty 4, 2010 W 2011 roku będzie święto Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mellygion 0 Napisano Luty 4, 2010 A mną by to wstrząsło jak wrastający paznokieć :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach