Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co o tym myślicie

Dziewczyna, którą znam 3 tygodnie z Internetuzaproponowała mi mieszkanie razem

Polecane posty

Gość co o tym myślicie

3 tygodnie temu poznałem jedną dziewczynę przez GG. Jeszcze nawet nie widziałem jej zdjęcia, nie spotkaliśmy się w realu, zastanawiam się czy się z nią spotkać, a ona przed chwilą zaproponowała mi zamieszkanie razem. Co o tym myślicie?

Gość pex
oczywiście mielibyście zamieszkać u Ciebie

Gość oświadcz sie
będziesz jeszcze szybszy :P

Gość Zależy w jakim kontekscie
jeżeli np. wie, że szukasz mieszkania w jej miejscowości a ona chce np wynająć pokój - to chyba normalne Napisz wiecej....

Gość co o tym myślicie
--> pex U niej

Gość kurza twarz
zgłupiała, żeby chcieć mieszkać z pedinxem, który wpisueje się na kafeterii. porażka:-o

Gość hoplita
Panienka jest przedsiębiorcza. Zmień nr na GG i przez tydzień nie otwieraj komputera. To dość czasu, żeby znalazła innego frajera

Gość co o tym myślicie
do góry

Gość pielegniarka
niezla desperatka :O

Gość co o tym myślicie
Boję się, że jeśli zamieszkamy razem, będę musiał dzielić się z nią swoim stolcem skrywanym na czarną godzinę :o

Gość co o tym myslicie
a jak się dowie, ze spię z pikaczu, zreszta on się wścieknie, jest zaborczy, nie, nie to zły pomysł.

Gość no to ja tez cos napisze
ale inteligentne wypowiedzi,miales dobry pomysl.

Gość tak se pisze
to ona ma jakiś poważniejszy problem z psychą - moim zdaniem - i radziłabym ci być ostrożnym, może nawet się wycofać

Gość co o tym myślicie
--> Zależy w jakim kontekscie W takim kontekście, że mnie kocha!

Gość co o tym myslicie
juz nie ma tematu pikaczu się nie zgodził, zrobił mi awanture i postraszył swoimi kolesiami, zabronił mi się wpisywać na kafe przez jakiś czas:-o mam doła.......

Gość mo to ja tez cos napisze
Jezeli ktos ma dobre intencje to nie mozna go za to potepiac.Poza tym niektore okazje trafiaja sie raz w zyciu.Napewno cos do Ciebie czuje bo jak nie to po co by to robila,ale czy kocha?To okaze sie w praniu!

Gość pielegniarka
ale jezeli naprawde Cie kocha to nie ma w tym nic dziwnego:)

Gość a jeśli to transwestyta

Gość nie glupiej
ja tam bym sie nie bal,bo nie ma czego:):):)

Gość moze taka zakochana ze calkiem
zwariowala

wiesz, mnie kiedyś odstraszył jeden koleś taką propozycją:o gadaliśmy na gg z rok (bez przesyłania fotek), spotkaliśmy się w realu, gadało się super i wogóle fajnie było, tyle, że dla mne to był \"materiał\" jedynie na przycjaciela...tak więc spotkanie mega udane do momentu, kiedy nie dał mi do zrozumienia, że \"jestem w jego typie\" i zapytał, czy nie zamieszkałabym z nim...:o trafiło mnie jakoś tak niepozytywnie, posiedziałam jeszcze 15 minut, żeby nie robić kina i uciekłam:)

Gość nie jestem sama ufffff
a myślałam, ze tylko mi się to przytrafia :O poznałam kolesia tydzień temu nawet nie widziałam jego fotek on moje widział gadam z kolesiem przez gg i co dzień przez tel. niby wszystko ok , ale wybaczcie on mi gada ze chce abym do niego przyjechała spotkali się kilka razy i we wrześniu jak wszystko będzie ok. to mam z nim zamieszkać - jebnięty jakiś :O. Mało tego opowiada ze sprowadzimy jeszcze do siebie moja matkę wierzcie jak to usłyszała to o mało nie spadłam z krzesła świry na tym świecie rosną jak grzyby po deszczu :D. Obecnie sprowadzam go na ziemie ze nie chce mieć z nim żadnego kontaktu.

Gość to po
co wy w ogole gadacie na tym GG !wyluzujcie sie!Tak juz jest swiat idzie do przodu ,musi to byc od razu taka ''niemoralna''propozycja?Moze to byc zwykly ludzki odruch.Jednak Polska to purytanski kraj!

Gość do tematu
A nie wydaje sie wam że to jest sensowne, przecie nie ciągnie do ołtarza. ;) :P być na jakiś czas ze sobą. jeśli to \'\' wielka miłość przetrwa próbę \'\' tak można uniknąć rozczarowań . wszystko zaczyna sie od przyjaźni ... a kończy jeśli dobrze i tak w sypialni. // ciągnie coś do siebie Człowiek to zwierzę nie lubiące samotności//

Gość wszystko zależy od
okoliczności, w których została złożona ta propozycja. nie potępiałabym tak od razu tego zwariowanego pomysłu. kiedyś kiedy mnie chłopak na trzeciej randce już planował wspólne wakacje, to się trochę zirytowałam. za to z moim obecnym mężem przespałam się na pierwszej randce, zamieszkaliśmy ze sobą po niecałym miesiącu znajomości i było fantastycznie a związek trwa już siedem lat. nie ma reguły.