Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość _porzucony_

Rzuciła mnie po ponad 3 latach. Jak żyć?

Polecane posty

Gość _porzucony_

Ale to, że jestem samotny i tęsknię za nią to jest małe piwo. Najgorsze, że kompletnie straciłem poczucie własnej wartości. Wcześniej byłem całkiem pewnym siebie kolesiem. Teraz czuję że jestem nikim. Czy to jest normalne?

Gość wierzę tak właśnie czuje
się kobieta porzucona. dobrze ze to czujesz

hmmm...doskonale Ciebie rozumiem...reakcja całkiem normalna- niestety...po pewnym czasie dojdzie tęsknota- taka fizycznie bolaca..namacalna, rozrywająca..nie do zniesienia....bedziesz budził się w nocy i tęsknił,,,,i później stopniowo małymi kroczkami- spokój...wytchnienie...przeżyłam to w grudniu...przed samym Sylwestrem..też po 3 latach ale żyję...już żyję bo czułam tak , jakbym na chwilę umarła- chwilę która trwała ok4 miesiące....hmmm może to teraz nic dla Ciebie nie znaczy ale czas ma to do siebie ,że naprawde liże rany... dlatego bądź dzielny i trzymaj sie ps. jestem już w nowym związku :) bo któs kiedyś madry powiedział \"każda miłość jest pierwsza\" a nasz rodzimy x.Twardowski-\"że nigdy nie wiadomo mówiąc o miłości czy pierwsza jest ostatnią czy ostatnia pierwszą\"

Gość no a misie
_porzucony_ ---> Ty się zastanow co Ty chcesz, bo wiesz, spotkasz kogos kto sie wTobie zakocha apotem sie okaze, ze musisz odreagowac i kogos skrzywdzisz ..wpadniesz z deszczu pod rynnę

Gość _porzucony_
Nie znasz mnie, ale wiedz ze nikogo nie mam zamiaru krzywdzić i nie skrzywdzę. Czemu bym miał to robić?

Gość widocznie
nie ten czas i nie to miejsce, tak trzeba sobie tłumaczyć. Wiem,że to boli, ale o tych miłościach Twardowskiego to dobry cytat.

Gość liselle
milosc przyjdzie:)

Gość no a misie
a Ty ją nadal kochasz?