Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 100 groszy

kogo to obchodzi

Polecane posty

Gość 100 groszy

Było późne popołudnie piątkowe i kochałem się z Magdą długo i namiętnie. Zanim Magdę poznałem to była dziewicą . Bardzo się zaprzyjaźniliśmy i pokochaliśmy . Oboje studiujemy ale na różnych kierunkach. Chcę wrócić do tego piątkowego popołudnia . Magda pojechała ode mnie do domu matki i miała tam spędzić weekend. Wiem o tym, że do domu rodzinnego dotarła i u matki kolację zjadła ale pojawiły się koleżanki i Magdę wyciągneły na jakąś imprezę . Pojechała na imprezę z trzema kumpelami . Była wyluzowana i już po egzaminach , więc z tego co wiem pozwoliła sobie piwo postawić , ktoś jej coś do piwa dosypał , wypiła to ( znam relację od znajomych Magdy z tej imprezy ) , potem poczuła się kiepsko i jakąś koleżanką wyszła na zewnątrz budynku , potem zniknęła i nikt jej nie widział , znaleziono Magdę po trzech dniach poszukiwań , leżała w rowie ściekowym , najważniejsze że żyje. Już dochodzi do siebie. Jednak u siebie jest spalona , rodzice Magdy zastanawiają się czy nie sprzedać całego dobytku , czy nie wynieść się ze swojej miejscowości , mają córkę którą w perfidny sposób zwabiono i zgwałcono , zrobiono jej fotki i film jest tego dowodem nakręcony , to wszystko jest w internecie ale strona już została zablokowana . Na filmie widać twarz Magdy ale twarze oprawców są zamazane. Komenda Główna Policji zajmuje się tym gwałtem , mój brat informatyk próbuje tych bydlaków z filmu odszukać , którzy zgwałcili Magdę , po głosie można i krok po kroku dojdziemy , kwestia czasu , niech już się czują winni i skazani. Magda jest teraz pod opieką psychiatry , ciężko jej jest , staram się Magdzie pomagać. To nic , nic się nie stało, najważniejszy jest powrót świadomy do ludzi , chodzi o psychikę . Rodzice Magdy już są spakowani , kupili kawałek działki pod Wrocławiem , chcą się przeprowadzić . Teraz do Magdy będę dojeżdżał ponad 300 km ale warto . Dziewczyny - nie pijcie nic na imprezach , błagam na kolanach.

Gość jaadziaa
Wstrząsające :(

Gość jaadzaa
Bardzo Ci współczuje,ale to przecież nie Twoja wina, że tak się stało. Dziewczyna poszła się bawić, gdyby nie wyszła z domu rodziców, nic by się nie stało. Nie płacz...

Gość Astral
Jezeli to prawdziwa historia to mam nadzieje, ze ich znajdziesz!!!! A w wiezieniu niech ich wyruch... w dupska milion razy!!!!

Gość na zachodzie
w wielu knajpach podaja drinki z przykrywka. Mimo tego zdarzaja sie takie wypadki, bo nie zawsze pracownicy baru sa uczciwi. Mysla, ze sobie zarobia a sprawa sie nie wyda.... zwykle wpadaja i dobrze. Tak, dziewczyny, uwazajcie na swoje drinki!!!!

Az mi ciarki po plecach przeszly. Nie rozumiem tego. Po prostu moj mozg nie potrafi przetworzyc tego, co sie wokol dzieje. A wiecie, co ejst najgorsze w takich sytuacjach?? Ze mimo tego, ze ludzie zaluja biednej dziewczyny, to i tak bede zdania, ze to moze jej wina, no bo: -byla ubrana prowokujaco - cos wypila. i to jest niesprawiedliwe. To jest obrzydliwe. O takim czyms chyba sie nie zapomina...

Gość Lorlana
chyba wszyscy na forum mają na ten temat takie samo zdanie, mianowicie 100 groszy--> trzymamy kciuki za odnalezienie i wymierzenie kary na skurwielach, którzy się zdecydowali na taki daremny krok. Niech im to nie ujdzie na sucho. Niedawno też znajoma opowiadała, że jej przyjaciółka na imprezie wypiła drinka do którego było coś dosypane i też została zgwałcona. Ale najgorsze jest to, że był to jej najlepszy przyjaciel. I jak tu zaufać komukolwiek? I jaka jest w tym wina kobiety? Że napiła się drinka w towarzystwie swojego przyjaciela? Jasna cholera. Na krzesło elektryczne.

Lolrlana, ja nie pisze, ze TO JEST wina kobiety, bo dziewczyna jest ofaira... Chodzi o to, ze spoloeczenstwo tak postrzega takie sytuacje, rozumiesz?? Cokolwiek sie nei wydarzy, to kobieta jest winna. I nie jestem wielka feministka, zeby nie bylo.

Gość wstrząsające
ale to jest fakt obecnie strach sie czegos napić na np. dyskotekach. Ostrzegano nas przed tym na uczelni. Dosypują dziewczynom jakieś świństwa do drinków. Potem jest różnie: gwałty, lub nawet wycinanie nerki (w tej sprawie najdziwniejsze jest to, ze nerka wycieta jest "fachowo"), lub o czym było głośno niedawno dosypywanie do drinku środka pewnego do sterylizacji, który powoduje że nie można na podstwie spermy rozpoznać oprawców, a dziewczyna zostaje na zawsze bezpłodna. Jaka kara dla takich podludzi?? Czy jest w ogóle kara dla takich? Chyba tylko kastracja i praca w kamieniołomach do końca zycia.

Gość Lorlana
ja też Ciebie nie osądzam:) też mówię o tym jak postrzega to społeczeństwo:)