Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jaleh

JAK UTRZYMAĆ KONTAKT Z DZIECKIEM?

Polecane posty

Gość jaleh

Już nie wiem co mam robić. Ale zacznę od początku. 15 lat po ślubie moje małżeństwo się rozpadło. Dowiedziałem się,że moja żona mnie zdradza. Próbowałem to wszystko naprawić i ułożyć życie od nowa. Nie udało się. Po następnych 3 -ch latach odszedłem od żony oraz dwójki dzieci. Zamieszkałem wspólnie z inną kobietą. Przez cały czas łożę na utrzymanie dzieci. Nie mam jeszcze rozwodu. Przez dłuższy okres widywałem się często z dziećmi. Zabierałem je do kina , na wycieczki do babci. Widywałem je kilka razy w tygodniu. Po pewnym czasie moja żona zaczęła "nakręcać" dzieci przeciwko mnie. Nastoletnia córka unika kontaktów ze mną. Nie odbiera telefonów,nie odpisuje na smsy. Twierdzi, że nie chce się ze mną widywać. Obwinia mnie za wszystko. Nie wiem co mam zrobić? Może ktoś mi poradzi?

🖐️ Też po 15 latach się rozstaliśmy. Syn ma dziś 16 lat. Tez były próby nastawienia go źle do mnie. Rozmowa w trzy pary oczu rozwiązła problem nie umiała kłamać prosto w oczy. Mysle ze rozmowa to jedyne co mozna uczynic. Życzę powodzenia.

Gość jaleh
Dziekuję. :-(

Gość do Myrevina
a jak rozwiązałeś problem z drugim dzieckiem?