Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ale to dziwne

Kiedys marzylem o tym zeby zdobyc piekna dziewczyna a jak mi sie to juz udalo

Polecane posty

Gość ale to dziwne
Co mam jej powiedziec ze nie jestem pewny ze to ona jest miloscia mojego zycia , to by sie dobrze nie skonczylo .... o rodzicach wie ze nie lubie tam jezdzic ale nie przyjmuje tego do wiadomosci , reszte rzeczy jej tez tlumacze ale chyba mnie nie slucha.

Gość zaraz zaraz
albo ja kochasz , ale ona jest zaborcza i tobie to przeszkadza, albo nie wiesz czy to ta.. to sa dwie zupełnie różne rzeczy...

Gość skoro sie tak meczysz to moze
tak, wlasnie to masz jej powiedziec!! przeciez tutaj chodzi o bycie szczerym wobecv siebie i jej. trudno rpozstaniecie sie pewnie w tego konsekwencji,ale to moze wam wtedy otwaorzy oczy na pewne sparwy, moze byc tak,ze ona zrozumie ,ze za bardzo, cie osaczyla i ty zrozumieszm, ze tesknisz za nia i naparwde mocno ja kochasz, czas pokaze, ale nie mozna [=przede wszystkim byc z kims do kogo ma sie mieszane uczucia.i niue mozna udawac, ze wszystko jest ok kiedy nie jest

Gość ale to dziwne
Nigdy nie mieliscie takiej sytuacji ze kogos kochacie ale nie wiecie czy to juz on ????

po prostu ona nie jest miłością twojego życia i boisz się sam do tego przed sobą przyznać. Kochać kogoś to coś innego niż miłość życia... wiem to bo sam tak mam, miłość to była z jedną kobietą a teraz jestem z inną kobietą którą kocham (co najgorsze ona to czuje)

mi sie wydaje,ze jesli masz watpliowsci to powinienes zrobic wszystko by je rozwiac :) cokolwiek by to bylo

Gość ale to dziwne
Wiecie co ja mysle , ona zarzucala mi ze w ogole nie mysle o naszej przyszlosci , jak to bedzie wygladalo itp. a problem jest wlasnie taki ze mysle moze za duzo i dlatego chyba mam watpliwosci , tylko ja o tym nie mowie , dla niej martwienie sie o nasza przyszlosc to jest dokladne zaplanowanie ile bedziemy miec dzieci , jaki dom itp. a ja sie bardziej zastanawiam nad nami

ona mysli, w taki sposob o waszej przyszlosci, bo miedzy wami nie widzi problemu.Pogadaj znia i to predko