Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hmmmmmmmmmmm

Paulinka w worku mysleli ze umarla straszne

Polecane posty

Gość hmmmmmmmmmmm

lekarka sie pomylila

Gość o co chodzi
co sie stalo

Gość salamandraaa
ja gdzies czytałam ze jak przyjechali lekarze to wyciagac musieli dziecko z sedesu chyba ze zle widzilam bo łozysko ponoc stanmtad wyciagali i pierwsze slysze zeby akacja porodowa trwala 30 minut

Gość hmmmmmmmmmmm
ta kobieta rodzila w domu jak karetka przyjechala to lekarka powiedziala ze dziecko nie zyje pozniej w szpitalu po 2h mieli robic sekcje to dziewczynka okazalo sie ze zyje ale po tyg zmarla

Gość gumijagoda
to sie wydaje nieprawdopodobne

Gość stak macie takie wiadomosci
???? dajcie znac! straszne , nieprawdopodobne...

Gość jajajajajajajajaja
wczoraj to bylo pod napieciem w tym programie

Gość skad macie takie wiadomosci
aha, nie ogladalam, a nie widzialam tez zadnych artykulow w necie :( straszne, tragedia dla rodziny...

Gość jajajajajajajajaja
A NAJLEPSZE jest to ze ta babka jest nadal lekarka takie w Polsce prawo

Gość byl artykul na wp
ale znalesc archiwum nie moge

Gość uwielbiam kobiety które
zajmują się takimi sensacjami :O Klan już nie zaspokaja potrzeby skandalu? To może Moda na sukces czy inny chłam :O:P

Gość tez to ogladałam
i tak sobie mysle ze tam były te sasiadki rozumiem ze mogły nie zajac sie dzieckiem bo nie wiedziały co i jak albo zle zrozumiałam albo czemu one wzesniej nie wyciagneły paulinki z sedesu? bo jak oni to mowili to wygladało ze ona tam lezała 30 min??

Gość jajajajajajajajaja
to byl horror biedne zieciatko zal mi jego mamusi

Gość a skąd się niemowlę wzięło
w sedesie?

Gość fiki
a ja zastanawiam sie czemu sasiadki ani matka nie wyjeły dziecka z sedesu i ja to sie w ogóle stało, ze dziecko znalazło sie w sedesie wytłumaczy mi ti ktos ?

Gość a skąd się niemowlę wzięło...
no właśnie,niech mnie też ktoś wtajemnieczy.....

Gość tez to ogladałam
z tego co zrozumiałam to był nagły porod-w 6 m-cu-ale skoro były tam te sasiadki a kobieta urodziła przed przyjazdem karetki to dziwne z tym sedesem

Gość tez to ogladałam
a pozatym pepowina była odcieta przeciez????!!!!to powinni chociaz w reczniczek owinac dziecko i czekac na karetke!!

Gość jajajajajajajajaja
moze ona na sedesie urodzila?

Gość tez to ogladałam
ale skoro pepowina była odcieta to czemu dziecko nadal tam zostało?

Gość jajajajajajajajaja
moze w tym momencie kareta sie zjawila

Gość jajajajajajajajaja
straszna sprawa nie wiem co tam dokladnie mialo miejsce ale ta lekarka nie powinna tam pracowac

Gość no dobra
mi sprawa nie wydaje sie tak jednoznaczna tzn na pewno jest jakies niedopatrzenie ze strony lekarki ale matka - widziałam wczoraj pod napieciem- nie chce oceniac po wygladzie ale i matka i córka jakos nie wygladały na normalne poza tym po porodzie dziecko do sedesu wsadzic - no nie wpadłabbym na taki pomysł ... szok porodowy - pewnie mozliwe - ale chyba nie udzielił sie sasiadkom

Gość jajajajajajajajaja
mnie dziwi to ze ona tak szybko urodzila zanim karetka dojechala

ja slyszalam ale pod napieciem nie ogladalam-dajcie jakis link, jak to>? to ona urodzila siedzac na muszli czy potem wsadzila do sedesu..??:Oboze,,,,,,,to straszne,,szokujace

Gość fiki
dla mnie ta matka jst podejrzana, dlaczego w kiblu to dziecko lezało, chyba sasiadki i córka nie miały szoku poporodowego, dlaczego nie wyjeły z kibla tego dziecka i w kocyk nie zawineły, a dlaczego ona do kibla urodziła, jak poród trwał pół godziny to do cholery jasnej pierwsza mysl to do kibla urodzic,podejrzane

Gość Mama Wiktorii
To znalazłam na oficjalnej stronie programu: Dramatyczna pomyłka szczecińskiego pogotowia! Do kobiety, która urodziła dziecko w szóstym miesiącu ciąży wezwano pogotowie. Załoga karetki założyła, że noworodek jest martwy i zajeła się udzielaniem pomocy wyłącznie matce. Sanitariusz na polecenie lekarki wyjął z sedesu ciało dziecka i zapakował je do reklamówki. W ten sposób położony w karetce na nogach matki, niemowlę dotarło do Szpitala Miejskiego.

Gość Mama Wiktorii
Minęło sporo czasu zanim pielęgniarka przygotowując ciało dziecka do kremacji odkryła, że dziewczynka żyje! Dziecko błyskawicznie przewieziono do innego szczecińskiego szpitala, gdzie mimo wysiłków lekarzy zmarło po 6 dobach. Kto odpowiada za tak tragiczny błąd? Dlaczego martwe dziecko potraktowano jak rzecz? Pogotowie ratunkowe przeprowadziło postępowanie wyjaśniające. Sprawę badają też policja i prokuratura. ZApraszamy do dyskusji na naszym internetowym forum! ----------------------------------------------------------------------------------- Wysyłam to w kawałkach, bo przy dłuższej wypowiedzi momentalnie wyrzuca mnie z kafeterii:P

Gość jajajajajajajajaja
masakra co sie dzieje na tym swiecie

Najlepsza byla w tym wszystkim lekarka ktora klamala ze zbadala dziecko ale widocznie sie pomylila-wg opinii swiadkow lekarka sie rozsiadla i miala wszystko za przeproszeniem w d...a dziecko kazala zapakowac do worka. Jakas chamska baba...Współczuje tej rodzinie a zwlaszcza matce...