Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdołowana nr.102

mam dzisiaj okropnego doła,a ty?

Polecane posty

Gość zdołowana nr.102

jeśli czujesz sie dzisiaj tak jak ja to wpisz sie tutaj,bedzie mi razniej...

Gość jajajajajajajajaja
mam dola bo szukam prace i nic

Gość zdołowana nr.102
to ja mam doła min.z powodu pracy,kiedys chciałam tylko pracy...teraz gdy juz ja mam to mnie tak wkurwia ze szkoda gadac.takze moze to nie zawsze jest powod do dołowania sie co?

Gość kulineczka
ja tez ta pogoda i niemam pracy mozna sie zdolowacale coz takieto zycie raz lepiej raz gorzej

ja to mam doła od kilku dni, może od kilkunastu. lekarstwem na doła jest błaznowanie, takie udawanie przed sobą i innymi, że nic mi nie jest i nie mam powodów do smutku i rozżalenia. tylo co to będzie, gdy w końcu pęknę? łzami zaleję mieszkanie sobie i sąsiadce piętro niżej! buziaki dla wszystkich zdołowanych!

Gość RODZYNKA 87
DOLA KTÓRY TRWA JUZ POL ROKU:( CZYLI DZIEN JAK CODZIENN

Gość BESKIDZANKA
Ja tez mam dola, ale pocieszam sie ,ze po deszczu wyjdzie slonce, bo inaczej oszaleje

Gość liselle
doła to małopowiedziane...

Gość dzisiejszy dołek
dopisuje sie, bo: - mialam dzis egzamin i mi nie poszlo, pomimo ze sie duzo uczylam, - przezemnie wybuchla duza rodzinna klotnia, - wszyscy w rodzinie sa na mnie zle, - kumpela i kumpel sie na mnie wypieli, - zjadlam dzis duzo za duzo pomimo ze jestem na diecie, - mam sie uczyc do kolejnego egzaminu, a tego nie robie bo mi sie nie chce.

Gość Nic mi się nie chce
i mam wszystko w tyle.

Gość będę miała okres
objadłam się jak prosię bolą mnie mięśni i prawie nie mogę chodzić ciągle chce mi się spać nie chce mi się rano wstać facet się do mnie nie odzywa i generalnie mogłabym wymienić jeszcze 1000 rzeczy które i tak nikogo nie obchodzą:(

Gość czerwone jabluszko
nr sie pisze bez kropki

Gość no to i ja się dopiszę
ja też mam doła.. Kocham faceta, który ma mnie gdzieś!!! i ciągle żyje nadzieją, że może jednak on .. ehhhhh głupia jestem i tyle ! :(

Ja tez mam dola, z powodu braku natchnienia do pisania pracy magisterskiej, ogolnego nierobstwa i wyrzutow sumienia z tym zwiazanych. Nad czas stracony nic bardziej nie boli - Michal Aniol :P

Gość strasznego mam doła
:(

Gość 1.5
zabrakło mi 1.5 pkta do zaliczenia najgorszego egzaminu na studiach... I jestem bardziej wściekła niż zdołowana... Teraz muszę zakuwać na egzamin ustny :(

Gość ja_1
ja tez mam dzisiaj dola przez prace, przez faceta, z ktorym nie moge dogadac sie od pol roku i w ogole wszystko jest dzisiaj nie takie jak powinno

Gość jestem za bardzo
ja mam dola, bo tesknie za nim:) no i jem i gruba jestem, ze stresu, ale jak sie tu nie marwtic jak ktos na kim mi zalezy i to bardzoo, kcham go, jakos tak teksno bez niego, cche miec go czasem obok:)

Gość dół jak morze martwe
najadłam się wstydu jak nigdy, mam doła który może się chyba tylko pogłębiać:o nie mogę spać ani się uczyć ani nawet jeść mi się nie chce co grozi moim rychłym zniknięciem bo już i tak mnie mało jest:o

Gość heheheheehe222
Tez ma doła i najlepsze jest to ze on nie jest okreslony bo nie wiem z czego sie wzioł i co robić aby sie go pozbyć nie wiem juz sama co ze sobą robic a wszystko odbija sie na moim chłopaku to jest najgorsze chyba ale kobiety tak mają ze musza sie gdzies wykrzyczeć!!!!

Gość A ja mam problem zw

Gość czerwone jabluszko
a ja jestem nieszczęśliwa ...i nie wiem dlaczego ze wszystkim moge sobie poradzic, ale ta obojetnosc wkolo mnie zabija

Gość Kapturnica
A ja jestem samotna od ponad roku, nie mam pracy, zero perspektyw na wlasne M.

Gość czerwone jabluszko
Kapturnica to szukaj tej pracy a nie siedzisz na forum-srorum :o

Gość i ja mam dola dlatego
sie dopisuje bo w kupie zawsze razniej :) a powod dola....hm.....facet.....mial wczoraj zadzwonic i cisza a ja tak strasznie tesknie,tak bardzo chcialabym uslyszec jego glos......:( a telefon milczy dzis rowniez.....wiem ze kocham z wzajemnoscia....wiem ze nietylko mi jest zle bez niego.....wiem ze to wszystko co czuje plynie w druga strone.....no ale....... kazda minuta bez niego to wiecznosc:( zdolowalam sie ........mam nadzieje ze jutro sie odezwie i ze mna bedzie ok.....ze zakopie dola:) pozdrawiam wszystkich zdolowanych.....i tych na dolkach rowniez :P trzymajcie sie jutro bedzie lepiej :)

Gość czerwone jabluszko
a ja jakis czas temu zadecydowalam z facetem, ze nie będziemy miec kontaktu, najgorsze juz za mną, jego to nic nie kosztowalo, bo on ma kogo kochac a mnie to zdołowało :( do d...to wszystko

Gość ohh.ohhh...
a ja tęsknię za byłym moim misiem

Gość jestem za bardzo
do i ja mam dola dlatego wiesz ja tez mam doła, bo był blisziutko, ale pracował no sie nie spotkalismy:) wiem, ze kocha z wzajemnoscia:) mowil nie tylko on, ale i swiadke osoba trzecia, pieknie:) no ale nic dolek sie zakopie, moze bedzie mial czas kiedy indziej:)

Gość czerwone jabluszko
heh..to gratulejszn...chociaz kochacie z wzajemnoscia a moje uczucie bylo toksyczne, niszczylo mnie...